CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Marfa” pretioasa: sediile Antenelor, disputate in zeci de procese

0 comentarii / 1933 vizualizări / 21 octombrie 2015

Instanta din procesul Telepatia a hotarat, in 8 august 2014, ca imobilele in care functioneaza Antena 3, Antena Group si Grivco, sa fie puse sub sechestru si confiscate. Intre timp, insa, din informatiile Inpolitics, aceste cladiri au ajuns obiectul a 24 de litigii, aflate in diverse stadii de desfasurare la instantele judecatoresti. Intre ele, exista si o plangere la CEDO, care priveste aspecte precum incalcarea dreptului la un proces echitabil, a prezumtiei de nevinovatie, dar si semnalarea ilegalitatatii masurii confiscarii imobilelor.

Termenele curg unul dupa altul: daca saptamana trecuta a avut loc un termen nou la o actiune depusa de una dintre societatile care avea contract de inchiriere cu sediul din Bucuresti-Ploiesti, in cursul lunii noiembrie, vor fi trei noi termene, la Tribunalul Bucuresti si Judecatoria sectorului 1, in urma plangerilor formulate de societatile care au fost proprietare ale cladirilor confiscate.

Plangerile au fost depuse la Inalta Curte de Casatie si Justitie si la Judecatoria Sectorului 1 si sunt intentate de societatile care au detinut proprietatea acestor cladiri, dar si de firmele care au avut contracte de inchiriere cu societatile respective.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998