CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Marian Munteanu iese din cursa pentru primarie

2 comentarii / 2294 vizualizări / 20 aprilie 2016

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a anunțat, azi, că a consimțit, în urma discuțiilor cu lideri ai partidului, să-și retragă candidatura și și-a exprimat convingerea că liberalii vor găsi o soluție pentru un proiect câștigător la București.

„Am avut discuții în ultimele două zile cu liderii partidului, cu reprezentanți din sectoare, în încercarea de a găsi o formulă eficientă. Din păcate, a fost dificil să identificăm o formulă de unitate. Nu se pot câștiga lupte fără unitate, solidaritate și loialitate reciprocă. (…) În consecință, am consimțit în urma acestor discuții să-mi retrag candidatura, am acceptat această chestiune și sunt convins că PNL va găsi o soluție pentru a păstra unitatea acestei echipe, a organizației la București și pentru a oferi bucureștenilor un proiect bun, util și câștigător”, a spus, conform Agerpres, Munteanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Perdoiu va pierde la scor in fata Fierei lui Pandele. MM nu era bun, ca nu era pe placul lipitorilor sioniste, asa ca PNL s-a executat si si-a tras un glont in capul bicefal.

  2. gunoiul securist prorus cosmin capusa le-a bagat in cap liberalilor ca ar fi bun munteanu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998