CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Marian Munteanu si-a lansat partiduletul la apa

0 comentarii / 1777 vizualizări / 11 august 2016

Marian Munteanu a anunțat ieri înființarea formațiunii politice intitulate Alianța Noastră România, care își propune ca, la alegerile din noiembrie, să obțină un rezultat care să îi permită o prezență semnificativă în Parlament.

„Cred că o prezență semnificativă, un procent care să fie undeva, nu știu, 8, 10, 12-13%, vor hotărî compatrioții noștri cât de mult ne vor acorda credit, un asemenea procent ne va permite să impulsionăm activitatea Parlamentului. (…) Dacă electoratul ne va încredința un mandat suficient, se va pune în discuție evident și o posibilă participare la guvernare”, a susținut Marian Munteanu, într-o conferință de presă. El a precizat că formațiunea este înregistrată în Registrul partidelor.

„Imediat, în perioada aceasta între Sf. Maria Mare și Sf. Maria Mică, ne vom ocupa cu organizarea structurilor locale ale formațiunii politice Alianța Noastră România. (…) Sper ca în două săptămâni să putem ajunge la o formă de organizare pentru București, ca undeva în prima jumătate probabil a lunii septembrie să ne putem prezenta atât cu structurile organizatorice fundamentale puse la punct, cât și cu programul nostru pregătit sper până la sfârșitul lui septembrie”, a precizat Marian Munteanu, conform Agerpres. El a anunțat că formațiunea nu va face fuziuni sau alianțe electorale pentru parlamentare.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998