CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Marius Oprea: PNL va fi ingropat cu onoruri militare

1 comentariu / 3001 vizualizări / 3 aprilie 2022

”Nicolae Ciucă, la ordin, şi-a îngropat costumul de general şi stiletul de paradă în adîncul dulapului. Pe 18 octombrie 2020 a intrat în PNL şi în Senatul României, la ordinele lui Iohannis. Înainte cu o lună, declara într-un interviu la radio că n-are de gînd să înlocuiască haina militară, pe care a slujit-o cu onoare, cu altceva. Pe 18 noiembrie 2021, a primit un alt ordin, să preia Guvernul” scrie Marius Oprea, într-un editorial pentru Mediafax.

”Acum, Iohannis i-a dat în sarcină şi partidul. Avansat politic la ”excepţional”, Nicolae Ciucă şi-a părăsit haina militară pentru uniforma politică Armani, în care va rămîne pînă la adîncile lui bătrîneţe, deşi nu pare a se simţi deloc confortabil în ea. Dar ordinul e ordin şi acum misiunea e de a lucra ”conspirat” civil, ca preşedinte de partid.

PNL va fi condus, deci, de un om care, în urmă cu cinci ani, cînd ar fi trebuit să fie membru PNL, pentru a se respecta statutul şi a putea accede la funcţia de preşedinte, era de fapt şef al Marelui Stat Major al Armatei. Să nu se creadă că dl Ciucă este un Napoleon al politicii. A fost, cum ştim, şi vedem, pentru că e străveziu, decizia lui Iohannis, să-l împingă în faţă. Dacă am spus, în septembrie 2021 că PNL e pe butuci, acum nu mai pot să cred decît că va fi îngropat cu onoruri militare” conchide Oprea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. foarte bine, sa se tot organizeze ei pe acolo si pnl u si psd u. O sa votam cu AUR, pt o mai mare diversitate :)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998