CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Marketingul disperarii: traseul turistic ”Iohannis”, la Sibiu

4 comentarii / 3073 vizualizări / 20 aprilie 2015

Știrea anului ne vine de la Sibiu: deși nu a ajuns încă în stadiu de sfinte moaște și nu e nici vreo defunctă vedetă rock, răpusă prematur de droguri și alcool, Klaus Iohannis constituie, deja, motiv oficial de pelerinaj prin orașul transilvan, acolo unde o firmă privată va lansa, de la 1 mai, circuitul turistic ”Drumul președintelui”.

Astfel, potrivit siteului stiridesibiu.ro, ”Asociația Future Capital Sibiu pregătește lansarea proiectului ”Drumul Președintelui”, un traseu turistic pe malul Cibinului, ”pas cu pas prin cel mai frumos și cunoscut oraș al Romaniei, Sibiul”.
”Cunoaște și recunoaște Sibiul așa cum l-a descoperit Președintele, cu ochi de copil, de adolescent, de îndrăgostit, de profesor, de primar, cu ochi care te întâmpina binevoitor, te urmăresc curios și te îndeamnă la descoperiri. Turism, educație, cultura”, este invitația lansată de Elena Lotrean, managerul proiectului”.

Turul va dura aproximativ o oră şi jumătate şi se va desfăşura în centrul istoric al Sibiului. ”Este un tur mai special, porneşte de la casa unde a copilărit când era foarte mic preşedintele, casa de pe Papiu Ilarian, şi se termină la Primărie, e o rută frumoasă, atinge toate punctele importante din viaţa domniei sale, toate care sunt în centrul istoric, nu o să ieşim din centrul istoric”, mai spune Elena Lotrean, conform adevarul.ro, adăugînd că proiectul a fost supervizat de Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

 

 

foto: sportnews.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. de ce sa fie marketingul disperarii?

  2. ”Este un tur mai special, porneşte de la casa unde a copilărit când era foarte mic preşedintele (…)”, „proiectul a fost supervizat de Prima Doamnă, Carmen Iohannis”. Caragiale ambalat in ziarul Scanteia. Ce poti sa-ti doresti mai mult in Romania lucrului bine facut?

  3. Alcatraz, baiatule,
    Nu te-ai saturat de postari d’astea „pe linie”? Sau esti platit la bucata???
    Vorbeste si tu cu Iohannis, sa faca un lucru bine facut si sa te angajeze pe bune….
    Dincolo de asta, cine este acest iohannis??? Este, cumva, Unsul lui Dumnezeu pe pamant, Mesia,??? Nu! Este cetateanul presedinte! Un flit cetatenesc din partea mea, bai mocofane, esti doar alesul meu, nu Regele meu. Asa ca ar trebui sa dai dovada de bun simt!

  4. ….cita materie fecala trebuie sa fie in creierul unora sa propuna asa ceva ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998