CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mascatii la Sorin Oprescu

0 comentarii / 1344 vizualizări / 13 decembrie 2011

Inca din primele momente de dupa spectaculoasa retinere a primarului PD-L de Cluj Sorin Apostu, prin diverse canale, adica din diverse surse, s-a aflat ca vine la rand primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Iar tambalaul creat in jurul lui Apostu nu este decat un pretext pentru decapitarea lui Oprescu. S-a vorbit insistent despre momentul decis de catre politicienii din spatele DNA pentru declansarea acestui eveniment. Era vorba de luna februarie a anului urmator. Astfel incat uriasul scandal ce urma sa fie declansat sa poata fi rostogolit, fara a se dezumfla, pana la alegerile din toamna anului viitor. Toate informatiile de mai sus sunt de notorietate. Ele au circulat in mediile informate dar au fost facute si publice. Ce semnificatie are asta?
Daca DNA ar fi un fel de electron liber, asa cum ni se sugereaza in mod insistent din directia Palatului Cotroceni, atunci ar fi exclus ca noi sa cunoastem din timp ceea ce urmeaza sa faca procurorii. Daca procurorii ar actiona doar conform propriei lor constiinte si informatiilor pe care le obtin, atunci arestarile cu mascati nu ar fi executate cu « bon de ordine ». Si, in orice caz, nu ar fi precedate de salve de artilerie mediatica lansate, invariabil, din aceeasi directie, a presei aservite puterii. Si, in plus, nu ar fi posibil ca Presedintele Traian Basescu, care nu are nici obligatia dar nici dreptul de a se uita in dosare, sa anunte amenintator, imediat dupa arestarea lui Apostu, ca si alti primari se pot astepta la ceva asemanator. Si asta in aceeasi declaratie in care a recunoscut, poate fara sa vrea, ca stia de sase luni ca la Cluj primarul incalca legea.
Artizanii acestor telenovele cu mascati si politicieni sunt lipsiti de imaginatie. Pentru ca, invariabil, sunt utilizate aceleasi instrumente. Exista un fel de modus operandi sistem. Adica totul incepe printr-o declaratie a atotstiutorului presedinte Traian Basescu, cu caracter general sau chiar utilizandu-se nominalizari, dupa care, in Evenimentul Zilei cu predilectie dar si in alte publicatii aservite puterii, incep sa apara dezvaluiri aparent spectaculoase bazate pe informatii furnizate de SRI dar fara ca Serviciul Roman de Informatii sa fie citat.(Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998