CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Material ”strategic” în presă: Ferarriul lui Coldea și demisia lui Kovesi de la EPPO

5 comentarii / 3305 vizualizări / 13 martie 2023

”Când se lansează Kovesi în cursa pentru Cotroceni” se intitulează un material publicat azi de revista Newsweek, sub semnătura lui Stelian Negrea. Un material ”strategic”, am spune, care lansează cîteva informații interesante, pe care le prezentăm pe scurt.

– Interviul dat de Kovesi în care declanșează în mod deschis un război cu Executivul european, adică Comisia Europeană, relevă că apar primele fisuri reale între Parchetul European și Comisia Europeană. Ar putea să ducă la o posibilă finalizare înainte de termen a mandatului lui Kovesi la șefia parchetului European.
– Geoană are un comitet pentru susținerea candidaturii din care fac parte mai mulți oameni de afaceri, de la Șucu de la Mobexpert până la Ostahie de la Altex.
– Florian Coldea se ocupă cu adunarea oastei electorale pentru Kovesi.
– Florian Coldea conducea un Ferarri pe vremea cînd era activ în SRI.
– Ca civil, conduce un Logan,
– Ajutoarele lui Coldea sunt liberalul Ilie Bolojan, și chiar europarlamentarul Gheorghe Falcă, dar și un USR-ist șters, Vlad Botoș.
– Eventuala candidatură a lui Kovesi s-ar putea plia pe o platformă civică care va atrage diverse partide la polul dreptei format din USR, Forța Dreptei și PMP până la o pleiadă de formațiuni civice.
– Cătălin Drulă, liderul USR, ia în calcul și candidatura prezidențială a Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel
– Enigmatica vizită privată a Maiei Sandu, președinta Moldovei, la Oradea face parte din aceeași încercare a lui Coldea de a-i crește bazinul electoral lui Kovesi cu cei 1 milion de moldoveni care au și cetățenia română.
– Coldea este cel care i-a asigurat ani de zile informațiile lui Kovesi când aceasta conducea DNA unde și-a clădit, consolidat și cimentat imaginea de zeiță de necontestat al justiției, dreptății și adevărului.
– Oastea lui Kovesi s-a arătat extrem de nemulțumită și vocală de schimbarea de la șefia DNA, de faptul că omul lor de paie, Crin Bologa, nu a fost selectat pentru al doilea mandat.Ceea ce le-ar fi permis să aibă un aliat extrem de important în bătălia politică din 2024.
– De aici a venit și atacul la persoană la adresa lui Marius Voineag, cel mai probabil, noul șef al DNA.
– Daniel Morar, adversar declarat al lui Kovesi și al serviciilor secrete care au susținut-o în permanență, și-ar putea forma o platformă civică/formațiune politică alături de o dezvăluitoare de plagiate pe care o va pune la dispoziția candidatei la Cotroceni în 2024.
– Pe fondul protestelor sociale din Europa generate în principal de crizele multiple declanșate de războiul lui Putin din Ucraina, și mămăliga autohtonă are potențial real de explozie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Sunt pe vine…

  2. Boarfa infractoare, nimfomanp și sfertodoctă, nu cred că va avea tupeul să candideze! Esta atât de șantajabilă, penibilă și proastă, încât nu ar rezista nici două săptămâni într-o campanie dură!….Și să nu uităm că nici Ghiță nu doarme!….Și el îl iubește mult pe schizo-Coldea, cocainoman dovedit!…

    • Dacă a fost ales Dulapul de două ori in funcție, Boarfa o să devină președinte fluierând.

      • Esti un dobitoc cretin.

  3. […] 4 comentarii / 1681 vizualizări / 13 martie 2023 […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998