CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Meciul se incinge. Dominic Fritz: Sunt dezamagit de PNL

9 comentarii / 4848 vizualizări / 22 octombrie 2020

Noul primar german al Timișoarei intră și el în meciul PNL-USR/PLUS, criticînd tăios liberalii într-o postare pe Facebook.

Sunt dezamăgit de atitudinea de astăzi a PNL care a decis, în câteva minute, după o săptămână de negocieri productive, să blocheze încheierea Parteneriatului pentru Timișoara și Timiș, asupra căruia convenisem deja aseară. Voința cetățenilor, exprimată clar prin vot, este ca Alianța USR PLUS și PNL să construiască majorități stabile pentru Timiș și Timișoara. Împreună avem peste ⅔ atât în CL cât și în CJ. Am câștigat Timișoara și am obținut peste 22% pe județ. Obiectivul meu este să respect voința alegătorilor care și-au dorit ca Alianța USRPLUS și PNL să împartă puterea pe care ne-au dat-o prin vot(…)
Dl Alin Nica (președintele CJ Timiș n.n.) trebuie să decidă ce fel de politică vrea să facă, politica de scandal între Guvern și Parlament sau o politică pentru binele timișenilor și timișorenilor.
Dl Nica, aveți termen până luni seară să luați o decizie. Sfatul meu este să cântăriți atent situația epidemiei de COVID-19 și voturile cetățenilor și să hotărâți în funcție de interesele timișorenilor și timișenilor, nu de îndemnurile la război de la București” scrie Fritz. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Acest huligan Fritz, un terchea berchea fara tara , fara radacini nici unde are nemultumiri in Romania?Choar atat de decazuti moral, fara demnitate au ajuns banatenii? Numele Fritz in memoria romanilor este legat de cirminalii soldati hitleristi. Cu un nazist in palatul Cotriceni Fritz are pretentii in tara care nu este a lui? cati saci cu voturi au fopst falsificate la Timsoara ? Fara infrcatorii d e la gruparea d emare criminalitate socio economica PNL si securistii din USR Friyz ar fi fost un cersator neamt .

 2. Dar Herr Praesident nu a fost informat de Geheimsdienst ca Herr Fritz e speziall gesendet nach Temeshwar? Si nu i-a dat ordin in acest sens lu’ Shica, Der Kanzellar?
  Grosse Scheize!

 3. Dominic Fritz este , in mod clar, un experiment al Germaniei , insa asta nu inseamna ca nu are dreptate cateodata!Daca se doreste o admnistratie cata de cat coerenta in Timisoara, este nevoie de o colaborare politica buna intre PNL si USR.Eu nu sunt timisorean, dar am vizitat in ultimul timp Timisoara si am stat de vorba cu oameni de acolo.Sa stiti ca, desi s-au cheltuit o multime de bani , Timisoara nu arata nici pe departe cum ar trebui sa arate un oras european cum se pretinde a fi.Robu a fost un dezastru de primar, si , din acest punct de vedere, Fritz e o gura de aer proaspat!Nu ma deranjeaza defel ca e agent german, oricum toata Romania e o tara de sclavi ai capitalului strain!hai sa ii dam o sansa lui Dominic!

 4. Bravos Fritz-ule!
  Din transfug german ai ajuns sa dai ultimatumuri in Romania. N-ai pic de rusine ori bun simt, c,asa-i la voi in Germania. Esti liber sa te intorci in tara ta natala si sa faci acolo politica galagioasa. Sa vezi ce cizme in gura vei primi de la politia voastra.

  • Cristache, se aude?Cica acest intretinut de contribuabilii nemti CU PRENUME DE SOLDAT HITLERIST, va fi pus prin tertoare electorala preșul Romaniei.se pare ca suntem obligati sa ne amintim ca armata romana i-a alungat din tara pe toti Fritz hitleristi, deci nici huliganul Fritz aciuiat in Timisoara nu va face multi purici in Romania.

 5. Suntem zdraveni la cap?! Pai, de ce vorbim noi de acest aventurier, cand e o directiva europeana clara, care-i interzice si sa candideze ca primar?! Individul n-are rezidenta la Timisoara de suficient de multa vreme si n-are nici cetatenie, in situatia asta el putea sa fie doar consilier…chiar ca ne-a cuprins alienarea noii coloane a V-a…Poate nu degeaba a candidat in orasul, deja, luat in arenda de carpacii locali…

 6. Aici se bat doua falange ale securitatii. Sa chibitam meciul. Interesant!

 7. Eu nu cred că xenofobii care au scris înaintea mea sunt timișoreni…chiar nu-mi vine sa cred…
  Să te legi de numele primarului….Fritz….să iei ultimatumul dat unor găști,} mânate de interese obscure, de membrii ai unor partide reprezentate în Consiliul local (și nu partidelor!), ca o declarație de război făcută Timișoarei, Timișului, Banatului, …. României…e o mizerie de naționalism scârbos…
  Vreți, nu vreți…Fritz e primarul Timișoarei pentru că așa au vrut timișorenii…. chiar dacă ăia din Gorj, Dolj, Mehedinți, Bacău, Brăila, Galați…..nu l-au vrut…și nici nu contează asta prea mult!…

  • Să vă fure cu totul, direct din ciorapi. Meritați din plin!!! :))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998