CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Medic de top: Alianta PSD—PNL este victoria suprema a Securitatii

13 comentarii / 4625 vizualizări / 9 noiembrie 2021

Fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță, remarcă amar, într-o postare pe Facebook, cum a ajuns fosta Securitate să triumfe, prin oamenii ei ori urmașii acestora, asupra vieților românilor de azi, inclusiv a sănătății lor.

”Vlad Voiculescu (de două ori a ocupat fotoliul de Ministru al Sănătății) este fiul unui turnător la Securitate. Și încă nu știm câți oameni au suferit de pe urma delațiunilor acestui individ. În schimb apare ca personaj de film propagandistic închinat victimelor Colectiv. Este trist cum se cațără fiul unui turnător la Securitate pe suferința unor oameni” scrie medicul.

Fiul unui torționar al Securității urmează să fie noul ministru al Sănătății

”Alexandru Rafila este fiul unui torționar al Securității (vezi comentariul) care a ucis în anii ‘50 oameni nevinovați. Și care urmează să fie noul Ministru al Sănătății.
Amândoi încearcă să se scuze în mod jalnic spunând că nu sunt vinovați de faptele părinților.
Le-aș adresa două întrebări: Au curaj să le spună asta familiilor care au suferit de pe urma acțiunilor părinților lor? Când au profitat de beneficiile (rezultate din acțiunile părinților lor) sistemului securistic a fost bine?
Înainte de 1989, Securitatea reprezenta brațul de forță prin care prin care partidul teroriza, tortura și uneori îl elimina fizic pe individul care se opunea unui sistem. Erai luat din casă, bătut, torturat și deseori ucis de un sistem criminal care era validat de deciziile unor judecători. Nimeni nu putea fi confirmat ca dușman al unui sistem criminal fără decizia unui judecător. Iar numele acestor judecători nu le vom ști niciodată. Ei sunt cei care au validat crimele trecutului. Și exact așa se întâmplă și azi!
Sunt două feluri de politicieni: unii care sunt primiți în birourile Securității, iar unii care nu. Primii sunt niște lachei care execută fără să comenteze ordinele, sperând că poate nu vor ajunge la pușcărie și rămân cu furtișagurile. Când sunt sacrificați de Securitate schelălăie. Dar niciodată nu vorbesc, doar schelălăie. Pentru că le e frică. O frică justificată de faptul că sunt conștienți că, fiind impostori, nu au nici o șansă dacă scot cumva un sunet. Așa că tac și îndură calvarul, merg la pușcărie, dar rămân cu niște bani pe care nu visau niciodată să-i facă altfel decât prin acordul cu Securitatea. Ceilalți doar salivează și speră că, dacă sunt obedienți, Securitatea îi va chema și îi va pune la masa în care se scurg firimituri și pentru ei.

Guvernul PSD-PNL este triumful trist al Securității

Adevărul întodeauna poate fi cuantificat în cifre. Știu, sunt reci și nu transmit emoții. La fel ca și adevărul.
Guvernul PSD-PNL este triumful trist al Securității. Adică al trădării noastre ca nație și mai ales al viitorului copiilor noștri. Părinții noștri au îndurat frigul și foamea pentru a ne da nouă o șansă. Iar noi am ratat-o. Datorită ignoranței noastre, lașității noastre și mai ales a fricii induse de un sistem corupt și trădător.
Alianța PSD—PNL este victoria supremă a Securității. Pentru că pînă la urmă vorbim de cifre și mai ales de faptul că tot ce reprezintă azi conducerea celor două partide sunt doar niște marionete triste ale unui sistem care a ne-a trădat. Iar copiii noștri vor plăti tăcerea noastră. Așa cum au plătit părinții noștri, așa cum plătim noi azi.
În esență, nu suntem mai proști ca alte neamuri. Dar sigur suntem mai lași și mai fricoși. Acesta este motivul pentru care suntem disprețuiți la scară istorică. Tăcem și lăsăm ca o oligarhie coruptă, ascunsă și ilegitimă să ne fure viața și mai ales viitorul.
Nu aștept să validezi public cele spuse de mine. Pentru că știu că ți-e frică și înțeleg. Dar într-o zi va trebui să-ți asumi în fața copiilor tăi eșecul derivat din tăcerea ta. Tăcerea înseamnă complicitate. Chiar dacă nu-ți place când ți se spune, acesta este adevărul.
Coaliția PSD-PNL reprezintă victoria unui sistem corupt și, mai ales, trădător. România pare că nu are soluții, iar noi vom fi sacrificați ca nație. Unii vor spune că nu e nimic nou sub soare. Și că la nivel istoric așa a fost mereu. Da, e adevărat așa a fost. Pentru că am tăcut mereu și am acceptat mizeria. Frica nu ne va absolvi niciodată!” conchide Duță. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Bravo doctore! Am însă o nedumerire : de ce- ti verși amarul abia acum? Cât ai fost preș. ( ti se potrivește prescurtarea, ce zici ?) la CNAS ai avut orbul gainilor si limba amortita?
  Oricum, pentru poziția clară, fermă, demonstrativă , pe care o ai fata de necugetații din sanatate si din aparatul decizional, meriți iertarea păcatelor ( daca într- adevăr le ai ). „Spovedeste- te” în continuare!

 2. Ce a patit kakamicu? Doza de vaccin fatala?

  • N-are cum. Doar guv Newsom din California tocmai a disparut de doua saptamani, si-a anulat toate sedintele si calatoriile (si erau conferinte climatice). Pe retele sociale nu mai posteaza nimic. A venit sotia lui si a postat ceva pe contul lui (nu al ei) dupa care l-a sters.
   Adding more fuel to the fire, Newsom’s wife, Jennifer Siebel Newsom, posted and then deleted a tweet on Sunday demanding those speculating about her husband’s health “stop hating and get a life,” insisting it was completely normal for the governor to “cancel something” due to being “in the office working” or staying “at home with their family.” Her tweet was deleted shortly after posting as well.

   Surse apropiate situatiei spun ca guvernatorul vaccinist a suferit o paralizie faciala. Bell’s Paltsy.

   • România, un rapăn de țară, cu jumătate din populație prin UE, a livrat statistic locul 20 la număr decese COVID.

    Pentru că sunteți foarte mizerabil de proști!!! :)))))))))))))))

 3. Poate ramane vreun oscior si pentru mine, un post de adjunct de sel de sectie la Botosani. Dl Chiparos nu-mi poarta pica, daca s-a inteles el cu chiparosii nostri, tinerii absolventi ai Academiei Mihai Viteza, Grindel, Simonel si Ciolacel

  • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

   Eh, a belit pula Usereaua securistă? Speră să ia 90% peste 20 de ani? :))))))))))))

 4. Tradarea, lasitatea, indiferenta sunt in ADN-ul „bravului” popor roman. Asa a fost dintotdeauna si asa va fi mereu Poporul roman nu merita sa faci nimic pentru el.

 5. Vom descoperi pina la urma ca Alexandru Rafila l-a depasit categoric pe tatal sau si e poate criminal in masa ? De aceea vrea sa devina ministru al Sanatatii sau eventual Prim Ministru ? Ca sa poata sa vaccineze cit mai multi ? Se probeaza ca PSD-ul nu e doar NEOcomunist e si si SECURIST ? Putin fascist chiar ? Doar intrebari care isi asteapta raspunsurile…

 6. Recent am depistat pe internet un articol conform caruia noul lider minune al PSD, Ion Marcel Ciolacu, care este si al treielea om in stat, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, ar fi fost gasit cu un milion de lei intr-un cont pe care nu l-a declarat initial si ca sursa cea mai probabila a banilor ar fi o afacere de familie care consta intr-o covrigarie-gogoserie. Avand o mare nedumerire ca poti sa devii milionar din covrigi si gogosi, am identificat toate firmele pe care le-a consemnat Marcel Ciolacu, in calitate de deputat, in declaratiile sale de interese. Am gasit ca noul star si far al social-democratiei autohtone detine doua firme in care este asociat majoritar, detinand peste 50 % din capitalul social, SC Luciana Com 94 SRL si SC Alcom SRL, in care este cuplat cu fratele sau Daniel si cu sotia sa Roxana, care este si directoare, si o firma in care detine 25 % din capitalul social, SC D&G Industrie SRL, in care este asociat cu trei oameni de afaceri din Buzau. SC Luciana Com 94 are ca obiect principal de activitate fabricarea painii, prajiturilor si produselor proaspete de patiserie, SC Alcom activitati de consultanta in afaceri si management, iar SC D&G Industrie comert cu amanuntul cu produse alimentare, bauturi alcoolice si tutun. Firma de patiserie si firma de consultanta sunt inregistrate cu acelasi sediu: Buzau strada Locotenent Constantin Godeanu (Piata Centrala).

  Pentru a ma edifica cat de cat asupra succesului inregistrat in afaceri de descurcaretul si infigaretul presedinte al PSD (dar si asupra altor aspecte legate de trecutul sau mai recent sau mai indepartat ), am descins marti (de Super Tuesday) de la Cluj la Buzau. Am crezut initial ca firma de patiserie si firma de consultanta detinute de Marcel Ciolacu sunt situate intr-o piata impozanta respectiv intr-un imobil impozant din centrul municipiului Buzau. Nu mica mi-a fost surpriza sa constat ca Piata Centrala este de fapt piata de fructe, legume si zarzavaturi, care se intinde pe toata lungimea strazii Locotenent Constantin Godeanu si este inconjurata de chioscuri sau alte spatii in care se vand produse de patiserie si de panificatie, produse lactate, carne de porc, carne de pui, peste viu, s.a. VALER MARIAN, fost senator PSD

 7. Marcel Ciolacu – Flirturile cu Militia, Securitatea si SRI

  Conform unui fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie Buzau, Marcel Ciolacu a fost din frageda tinerete informator al Militiei ceausiste, fiind inregistrat ca „persoana de sprijin” in evidentele acesteia. Intrucat s-a remarcat in postura de soptitor al Militiei, a fost racolat si de Securitate, ambele institutii fiind integrate atunci in Ministerul de Interne. Dupa Revolutia din decembrie 1989 a continuat colaborarea cu urmasele celor doua detestate organe ceausiste, Inspectoratul Judetean de Politie si SRI Buzau, precum si cu serviciul secret al Ministerului de Interne(UM 0215), denumit atunci si „doi si un sfert”. Organele de informatii au fructificat atat relatiile sale cu lumea interlopa cat si relatiile tatalui sau, care era un comandant militar cunoscut in zona. Chiar daca nu le prea avea cu scrisul si cu vorbitul, Ciolacu a fost apreciat drept un informator bun.

  Dupa ce a obtinut primele functii publice importante, si anume de prefect al judetului Buzau si de viceprimar al municipiului Buzau, oameni care i-au ghicit si i-au exploatat potentialul relational si informativ l-au sprijinit sa obtina doua masterate, in „Securitate si buna guvernare” la Colegiul National de Aparare si in „Managementul sectorului public” la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. La cateva luni dupa ce a devenit parlamentar, a fost admis la doctorat taman la Academia Nationala de Informatii, avandu-l cordonator de lucrare pe ditamai rectorul din perioada respectiva, generalul Stefan Gheorghe- Teodoru, cunoscut drept un apropiat al fostului sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea. Daca un personaj slab mobilat intelectual ca Marcel Ciolacu a fost preluat ca doctorand de seful Academiei SRI inseamna ori ca a adus servicii importante acestui serviciu secret ori ca era pregatit in perspectiva pentru o operatiune de infiltrare si promovare politic Valer Marian

 8. Pleac-ai noştri, vin ai noştri, noi rămânem tot ca proştii
  Ne-am trezit din hibernare
  Şi-am strigat cât am putut:
  Sus Cutare! Jos Cutare!
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Am dorit, cu mic, cu mare,
  Şi-am luptat, cum am ştiut,
  S-avem nouă guvernare,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Ca mai bine să ne fie,
  Ne-a crescut salariul brut,
  Dar trăim în săracie,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Ia corupţia amploare,
  Cum nicicând nu s-a văzut,
  Scoatem totul la vânzare,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Pentru-a câştiga o pâine,
  Mulţi o iau de la-nceput,
  Rătăcesc prin ţări străine,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Traversăm ani grei cu crize,
  Leul iar a decăzut,
  Cresc întruna taxe-accize,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Totul este ca-nainte,
  De belele n-am trecut,
  Se trag sforile, se minte,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Se urzesc pe-ascuns vendete,
  Cum nicicând nu s-a văzut,
  Ţara-i plină de vedete,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
  E sloganul cunoscut;
  Iarăşi am votat ca proştii,
  Şi cu asta ce-am făcut?

  “Nimic nou sub soare”
  Nimic nu-i intâmplător în lume,
  Orice asemănare între cele de mai sus, scrise de regretatul artist român, în urmă cu 65 de ani, şi zilele pe care le traim azi, noi românii, nu-i deloc întâmplătoare.

  Asta-i soarta noastră, fraţi români!

 9. NUMA CAND IL PRIVESTI PE CIOLACU SI TE LAMURESTI CE E SI CU CIOLACU…SI MAI ARE UN atuu…il cheama si Marcel, nume pe care il are si Ion Iliescu in ascuns…deci CONTINUITATE CU AJUTORUL CRIMINALILOR DE LA REVOLUTIA DIN DECEMBRIE 89…BATALIONUL DE DIVERSIUNI BUZAU..BANDA LUI .TRUTULESCU..DE LA TIMISOARA…

 10. Dreptate are cand zice de lasul popor roman.Un exmplu sant si eu,ca intr-o seara venind un individ necunoscut la usa apartamentului meu,cam priin anul 1992,datorita faptului ca pimeam destul de mult amenintari teleonice de la noua Secu,am lasat sotia sa mearga la usa,ca n-am mers eu de frica.Totusi sotia mea avand o voce extrem de puternica,la discutiile cu voce ridicata ce le-a avut cu insul,au venit toti vecinii din casa scarii,si cu toate ca individul facea pe beatul,a trebuit sa se carabaneasca.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998