CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Medic de top, avertisment de complicatii: Furtuna imunologica dupa vaccinul anti-Covid

12 comentarii / 6562 vizualizări / 10 februarie 2021

Medicul chirurg Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, atrage atenția, într-o postare pe Facebook, asupra unui fapt cu posibile consecințe extrem de neplăcute legate de vaccinarea anti-Covid. Mai precis, spune Duță, cei care se vaccinează anti-Covid trebuie să aibă garanția că nu sunt deja infectați, caz în care organismul ar putea fi supus unei veritabile furtuni imunologice cu consecințe greu de anticipat.

”Medicină versus Propagandă
Orice medic căruia îi pasă câtuși de puțin, îi va comunica pacientului doritor de vaccin următoarele chestiuni de bun simț:
1. Vaccinul de azi nu este vaccin, în sensul acceptat până acum un an. Pur și simplu s-a modificat definiția corespunzătoare, iar ceea ce primim azi se numește vaccin. Este doar un truc inventat pentru a se acoperi noțiunea de terapie genică.
2. Este aproape sigur că această nouă terapie vă asigură imunitatea temporară față de o anumită versiune a virusului (adică nu știm dacă este eficient față de tulpini noi -gen britanică sau sud-africană).
3. Știm cu aproximație efectele adverse pe termen scurt, dar nu și pe termen lung. Nu știm cu precizie dacă acest vaccin îți va provoca o boală oncologică peste câțiva ani.
4. Este posibil ca vaccinarea în masă să fie un fiasco. Acest lucru se poate întâmpla în mod real dacă nu reușim să vaccinăm un număr semnificativ de oameni într-un interval scurt .
5. Chiar dacă nu te vaccinezi, există scheme terapeutice foarte eficiente care, dacă se aplică la timp, vei traversa relativ ușor episodul de boală.
6. Este de evitat fenomenul de hiperstimulare imunologică adică de biciuire, de supraturare a sistemului imunitar, pentru că poate avea efecte imprevizibile. Cu alte cuvinte este de la sine înțeles că ar trebui măsurat nivelulul de anticorpi specifici înainte de vaccinare! Ce rost are să vaccinezi un pacient care deja are anticorpi în urma procesului natural de imunizare știut sau nu?!
7. S-a observat că există pacienți care dezvoltă boala după prima doză de vaccin. Rezultă două ipoteze: ori pacientul era infectat în momentul vaccinării, ori s-a infectat ulterior administrării primei doze. Ceea ce ne duce logic la gândul că anterior administrării primei doze ar fi necesar un test PCR. Dacă testul este pozitiv, este de bun simț că NU ar trebui să facem vaccin -pentru că s-ar produce efectul de hiperstimulare imunologică arătat la pct-ul 6, iar organismul ar fi supus la doi factori de stress: virusul propriu-zis dar și vaccinul!
8. Imunitatea oferită după prima doză de vaccin este relativ modestă, ceea ce face necesară administrarea unei doze de rapel. S-a observat că unii pacienți dezvoltă boala chiar și după a doua doză. Este consecința faptului că pacientul se infectează între cele două momente ale administrării vaccinului. Ceea ce înseamnă că înainte de a doua doză de vaccin, pacientul ar trebui să beneficieze din nou de un test PCR, pentru a evita fenomenul de hiperstimulare. Dacă testul PCR este pozitiv, înainte de administrarea rapelului, ce rost are să-i dai pacientului a doua doză de vaccin?! Pentru că este evident că se va produce o furtună imunologică cu consecințe greu de anticipat.
PS: Medicina este o meserie făcută de oameni care încearcă să facă ceva concret pentru alți oameni loviți de suferința bolii” scrie chirurgul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Așadar, există și Specialiști care știu să explice, și să ne ofere răspunsuri, coerente, concise – și
  prin acestea, credibile – la întrebări / neliniști ale noastre, pe tema „Vaccinul Cov-19”.
  Precum și oameni onești din media, care să-i preia spre o cât mai completa și corecta informare,
  dincolo de „versiunile oficiale”, care „put” a propagandă, și încă de cea mai proastă calitate…

 2. Pentru cei care ganditi pentru voi si familiile voastre si nu va lasati inselati de propaganda isterica provaccin lansata cu furie de mass-media care primeste lumina de la KIBBUTZ:
  NU VA VACCINATI

  Pentru sorosisti,peneleprosi,useraiosi,pemepule,degenerati sexual si tot soiul de idioti provaccin
  VACCINATI_VA !!!

  Pentru ca o sa crapati de la vaccin peste citiva timp, si v-o doresc sa crapati in chinuri si durere; asa mai scapa Republica de niste subumani

 3. Medic de top pe dracu. De unde ati mai scos si prostia asta? Poate basist de top, Sau penal de top, maturator de bani de top, asta da.

  • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

   Duță e pupinbăsist ca tine.

   P.S. Ce fain vă alintați că sunteți băsescieni, în timp ce țucați anusul bețivului securist. :)))))))))))))))))))))))))))

 4. Monseur Duta face si el propaganda ieftina. Vaccinul nu este terapie genica si nu predispune la cancer sau leucemie, asa cum sustin el si o alta impostoare notorie, careia i se da cuvantul in toate emisiunile televizate. Revistele de imunologie, biologie celulara, virusologie dau explicatii detaliate, de ce acordam atentie impostorilor?

  • Vaccineaza-ta tontule care-ti dai nume de muiere desi tu esti un postac sereimuist, cine te opreste?
   Cind o sa te trezesti cu bube-n singe, sa citesti elucubratiile alea stiintifice care zic ca e bun vaccinu,,
   Sigur vomitaturile alea de articole platite cu bani grei de Big Pharma o sa te vindece de necaz

 5. Sunt de acord cu sugestia ca unele categorii de oameni sa nu se vaccineze. Cei care nu stiu nicio limba straina, care nu se pot abona la reviste stiintifice de top, care nu inteleg informatia stiintifica la zi fiindca nu au cunostinte elementare de chimie, fizica, medicina etc., cei care folosesc ca unica sursa bibliografica Facebook, aceia sunt neanderthalienii contemporani, care trebuie sa dispara prin selectie naturala.

  • Interesant ca nici sereimuistii lui Hering si ai lui Florinel Colpulea cum inspirat isi zice un comentator pe-aici, nu se vaccineaza.Stiu ei ce stiu !!!
   Si astia scriu la greu pe FB, mai ca fac diarie cind il proslavesc pe boul Oligofren

 6. @ Sunteți de părere că Arafat și alți specialiști ar trebui să explice dacă modul de acțiune al vaccinurilor, așa cum l-a prezentat Străinu – Cercel, contribuie la creșterea colesterolului, favorizând formarea de acumulări de grăsimi în sânge și pe vasele de sânge, ?

 7. & Remarcați că s-ar putea face și o evaluare a evoluției vaccinării și a bolilor care au printre cauze și creșterea colesterolului, evaluând și evoluția vânzărilor de medicamente ce contribuie la ,,combaterea” creșterii colesterolului, ?

 8. &La astfel de dezvăluiri probabil că se poate pune și întrebarea despre care dintre membrii executivului erau consumatori de Viagra de nu mai reușesc să guverneze fără vaccinuri de la UE, având doar aproximativ 15% dintre voturile alegătorilor, populație pe care ar intenționa să o oblige să se vaccineze că nu îi mai votează, ?

 9. […] Citește mai mult pe site-ul inPolitics […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998