CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Medic de top: cineva in tara asta isi bate joc de noi cu testele Covid

7 comentarii / 3964 vizualizări / 27 iulie 2020

Chirurgul Lucian Duță, fostul președinte al CNAS, pune la zid gestionarii pandemiei de la noi, afirmînd că așa-zisele rezultate ale testelor anti Covid 19 sunt inadmisibile. ”Cineva își bate joc de noi concluzionează medicul”

”Azi: 7500 de teste și 1100 de infectați. Rata de infectare 14,6%!
Ieri: 15000 de teste și 1100 de infectați. Rata de infectare 7,3%!
Alaltăieri: 22500 de teste și 1280 de infectați. Rata de infectare 5,6%!
Cineva este foarte incompetent in țara asta sau chiar își bate joc de noi! Este absolut imposibil ca in trei zile sa ai un salt al ratei de infectare cu aproximativ 250%!!!
Multă prostie guvernamentală pe care o plătim cu toții!” acuză Duță pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Statisticile arată evoluția transmiterii intracomunitare. Variabila numărului total de teste are legătură cu piața turismului. Cum poți gestiona numărul de teste din privat? Când se ridică Gheorghe și Ion să ajungă la Kavala, privatul bifează test, chitanță, profit. Gestionează! Ieri n-a mai avut chef Maricica să place la Paralia.

 2. Aha. Duta opereaza la CNAS si gestioneaza banii dumneavoastra in timp ce va opereaza altii.
  Am trait s-o vad si p-asta. Duta, chirurg de top. Mergeti la el sa va taie la galci!.
  Bah, Parpanghele, securica mic si prost

  • Duță e pupinbăsist ca și tine, securist și prost.

   N-am spus niciodată că ai fi mic, e de la sine înțeles că securiștii sunt mici și proști, altfel erau oameni.

  • Lasa ca va opereaza Musta la c…e de o sa va gadile mastile pe galci .Prostia e brand national in Romania.

 3. Cineva are un nume: ciuma galbena, care vrea sa bage lumea in sperieti, sa nu mai porneasca in veci economia, sa fim cumparati pe un cent de catre stapanii ai caror slugi sunt acesti guvernanti de doi lei.

 4. Politic, Duta e un fel de Ponta, telecomandat, ca orice individ cu caracter deficitar, dar, profesional e chiar bun…oricum, orice medicinist care a trecut examenele de virusologie si epidemiologie isi da seama ca nu e in regula, deloc, comunicarea guvernamentala…niciun virus n-are graficul de dezvoltare pe care ni-l prezinta staful galben, nicio epidemie n-are evolutia pe care ne-o prezinta ei….In schimb, toate aceste cifre sunt benefice afacerilor veroase evidente, clinicilor private pentru care au calcat in picioare Constitutia…si mai ales poftei de putere absoluta…daca nu s-a putut incatusa o tzara intreaga cu procurorii, nici cu biblia pe capota, de ce nu s-ar folosi o epidemie, cu virus (real!) pentru restaurarea stalinismului…Prea multa cheltuiala pentru propaganda covidului, prea multi medici care-si sfatuiesc pacientii sa se fereasca de spitale si totusi, prea multi infectati din cei aflati in grija ori in slujba statului neostalinist

 5. @ Cum ați comenta și despre faptul că guvernul lui Ludovic Orban pare că își coordonează anunțurile extinderii portului măștilor de protecție cu anunțurile lui Băsescu despre o probabilă candidatură la alegerile locale, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998