CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Medic de top dezvaluie: Decizia inchiderii bisericilor a fost a PNL, nu a lui Arafat

3 comentarii / 4416 vizualizări / 24 mai 2020

Fostul președinte al Colegiului Medicilor, dr.Vasile Astărăstoae, a dezvăluit, azi, într-un interviu pentru Ion Cristoiu, că celebra decizie privind închiderea bisericilor și a cimitirelor nu a fost luată de grupul de suport al lui Raed Arafat, ci a fost una politică, deci a guvernului Orban.

Astărăstoae a relatat o discuție cu un membru al grupului de suport științific al lui Raed Arafat, căruia nu i-a dat numele spre a-l proteja, în care l-a întrebat pe acesta ce rost a avut decizia închiderii bisericilor și a cimitirelor. Răspunsul acestuia a fost că nu grupul a propus așa ceva, ci a fost o decizie luată mai sus, strict la nivel politic.
”Raed Arafat e folosit de cei care sunt acum la guvernare și nu l-au suportat niciodată, e folosit pentru popularitatea și încrederea pe care le are și apoi va fi aruncat, în buna tradiție românească, ca o măsea stricată și totul se va pune în cîrca lui, de aceea l-au și scos în față. Dacă iese rău, se va spune că Arafat a fost de vină. Deja lumea religioasă îl tratează ca pe Antichrist, ceea ce e incorect, pentru că poți să-l critici, dar nu e chiar atît de rău pe cît spune lumea”.
”Raed, îl știu foarte bine, eu l-am adus să predea la universitate, e un tip care, dacă ar putea, ne-ar înregimenta pe toți, toți am fi cu grade! Dar combaterea unei pandemii nu e specialitatea lui, are multe implicații și trebuie să ai o viziune de ansamblu” a mai spus medicul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. E cu mult mai rau. Un opportunist lipsit de scrupule, suferind de vedetism. Si-a asumat toate masurile nepopulare luate in aceasta perioada. inteleg ca au vrut sa ne izoleze, sa ne inspaimante. Ne-au izolat de copii. de nepoti si de amante, dar cu mortii ce ati avut?

  2. Ne poate spune vreun fascist descreierat dacă Pimen a murit de bătrânețe și l-a tratat statul de COVID?

    Doresc doar să evidențiez doar faptul că sunteți extrem de proști și confuzi.

  3. Un timpit a vrut sa arate ce se intimpla daca biserica nu respecta dispozitiile date de niste epoleti.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998