CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Medic de top: Timpitii de guvernanti nu gestioneaza corect situatia

10 comentarii / 4697 vizualizări / 17 iulie 2020

”Cu greu m-am abținut sa nu scriu despre pandemia COVID care riscă să se transforme in epidemia românească numită GUVID! Și asta datorită unor erori evidente pe care unii oficiali se încăpățânează să le facă in fiecare zi! În mod normal, aceste erori m-ar face doar să-mi văd nepăsător de viața mea! Dar….nu pot să nu observ că incompetența unora riscă să ne izoleze, pur și simplu ca țară, din punct de vedere economic și social! Astfel încât pandemia mondiala COVID se transformă treptat in epidemia românească de GUVID! Adică o epidemie de prostie care nu va mai putea fi tratată niciodată, nici cu tratamente sofisticate și nici cu vaccinuri!” sună mesajul dur postat pe Facebook de chirurgul Lucian Duță, fostul șef al CNAS.

”Tâmpiții de guvernanți gestionează corect situația? Raspuns: NU! Primul argument este evident: NU poți să-mi impui mie reguli care-mi afectează viața, iar asupra ta să planeze suspiciunea că FURI atunci când faci achiziții fără licitații pentru materialele necesare medicilor in lupta pe care o duc pentru salvarea vieții pacienților! Pentru că asta înseamnă că în vreme de război tu cumperi arme proaste pentru armata care se bate cu dușmanul COVID! Și da, este normal ca eu să nu te mai cred atunci când tu îmi spui ca-mi vrei binele! Al doilea argument este, măi guvernantule, că nici măcar nu înțelegi ce raportezi! In fiecare zi îmi spui ca faci mii de teste și ca-ți creste numărul de infectați! Aceasta informație are efecte devastatatoare in plan economic și extern și mai ales este posibil să fie FALSĂ! Și uite de ce, măi prostule de guvernant: rezultatul efectiv ale unui test recoltat azi este posibil să fie comunicat in opt ore sau chiar mai mult de doua zile! Depinde de laborator sau de județ! Ceea ce înseamnă ca rezultatele comunicate zilnic ca și cazuri noi sunt, de fapt, rezultate agregate pe minim doua zile in urmă și nu cazuri din ziua comunicării! Intelegi măi guvernantule cît de fraier ești și mai ales cât de incompetent? Iar eu trebuie să suport consecintele prostiei tale!
Cum e posibil ca in era digitală, România să nu aibă un sistem informatic care să poată fi activat in caz de urgentă – respectiv pandemie – și care poate să îndeplinească o cerință fundamentală, respectiv TRASABILITATEA unui bolnav și care ne poate spune exact și transparent situația reală a numărului de bolnavi, starea lor, unde sunt din punct de vedere fizic, etc!
Este HAOS și suntem in epidemia de GUVID, nu de COVID!” mai scrie medicul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. lucian duta nu avea dosar la dna pentru furturi in perioada basescu-udrea? stiu ca gadea si ciuvica il atacau cu dovezi acum 10 ani. acum a trecut de partea psd si i s-au sters pacatele? hmmm

  • Trăiești? Pe unde ai umblat? Nu ai mai avut bani de cartela? Asa e! A avut si mai are dosar la DNA! Dar ce zice e adevarat! Apropo l-ai trădat pe Petrov pt impotentul de Klaus?

 2. @asd
  Asa, si? Asta inseamna automat ca nu are dreotate?! Ai “te’n’dinti” staliniste, baietas!

 3. Nasol de mine. Din cauza la prea multi guvizi nu voi mai ajunge vara asta la Saint Tropez. In ritmul asta o sa-mi ramana conturile pline dupa ce n-oi mai fi

 4. Duță pune în spatele guvernului numărul de teste, deși meritul îi aparține în principal Greciei. :)

  Testarea masivă trebuia făcută la început, acum e haos în vacanță.

 5. @ Sunteți de părere că ăia de la BNR „se târguiesc” pe aplicarea legii repatrierii aurului din rezerva BNR depozitat la Londra, care pare să îl fi trimis pe Liviu Dragnea la închisoare, ca să îi promoveze echipa de fotbal din Turnu Măgurele, antrenată de Eric Lincar, în liga înâi de fotbal, ?

 6. @ Remarcați și că s-a făcut afirmația în presă de pricepuți la politică că Liviu Dragnea stă la închisoare că nu are susținere internațională, Remarcați că ăia cu afirma’iile despre „susținere internațională” sunt liberalii care au dus un tezaur la Moscova și aur di rezerva BNR la Londra, Liviu Dragnea fiind condamnat după votarea legii de repatriere a aurului de la Londra, ?

 7. Recent, ‘Justiția britanică a decis blocarea repatrierii aurului venezuelean pe motiv că … Anglia nu-l recunoaște pe Maduro ca președinte al Venezuelei.
  Asta însă este deplin speculată de Banca Angliei care tocmai ce-a găsit motivul să nu mai returneze Venezuelei aurul pe care-l depozitase în visteria sa.
  Banca Angliei a fost supusă unui stres major atunci când mai multe țări și-au retras aurul din visteriile sale. Germania, Franța, Olanda, Belgia s.a.m.d. și-au repatriat rezervele de aur, astfel încât prin visteria Băncii Angliei a cam început să bată vântul. Dacă nu cumva o bate definitiv, astfel încât proștilor ca noi nu le va mai rămâne decât praful de pe tobă.’
  Ce ar trebui sa pateasca faraonul turnator Manole care se impotrivea aducerii aurului in tara cerut de Dragnea? Puscaria n-ar fi destul!
  ‘Daca vine(la putere) un guvern social democrat, ostil lui Klaunus Magnus Stupidus/stapanilor din UE si USA , avem aceiasi soarta!'(ca Venezuela); Banca Angliei ne va da cu flit!

 8. Cetateanul, turmentat, au ba, are de ales intre doua posibilitati (ca-n bancul ala filozofic, de pe vremuri, cand sfarsea tot ca hartie igienica…): ori covida e reala si atunci guvernantii sunt inconstienti (ca sfideaza propriile legi, ordine si reglementari) si criminali (tot ce au facut e impotriva regulilor stabilite si confirmate la nivel mondial, plus minciunile in care se pierd zilnic, plus dovada clara a neputintei si ticalosiei prin infectarea oamenilor aflati in grija lor – azilele de batrani, „eroii din linia intati”), ori e o mare tzeapa economico-sociala (bazata pe un virus sezonier) si atunci crima se transforma in genocid (prin impiedicarea acordarii asistentei medicale), e de o gravitate extrema ca are ca motivatie talharirea unui intreg popor…Mie imi pare a fi, mai degraba o conventie sociala, ca tot ce ne e livrat pe post de corectitudine politica, sa te fereasca Sfantul sa negi pandemia…in curand vom avea si ideologia de covid si partide emergente…viitorul omenirii va sta in gestionarea acestei conventii….E o lupta politica intre sustinatorii si negationistii covid…totusi, asa ticalosie, prostie si hotie ca-n Romania, atata dispret pentru cetateni n-o sa mai gasiti nici in dictaturile africane…E o indarjire la nivelul guvernantilor (preluata de la Werner…), medici, ori ba de a stinge orice luminita, orice hohot de ras, de a sterge pana si urmele unei hore…asta e ideologia neoliberalostalinista „uciderea bucuriei”, resetarea ideii de fericire…Vai de copiii nascuti si crescuti in aceste vremuri, cu parinti atasati de „valorile” propuse!
  P.S. Si daca mastile sunt dovedite neconforme, in peste 80% din cazuri, obligarea purtarii lor nu e infractiune contra vietii si sanatatii?!

  • Cetățeanul dotat cu un IQ peste medie (în România e 87) are la dispoziție o singură variantă, mască, evitare aglomerații, dezinfectare în exces.

   SARS-COD-2 este în Europa din februarie, deci ai deja răspunsul dacă e sau nu un virus sezonier. Atenție la IQ, trebuie să fie cel puțin ușor peste medie (87).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998