CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Medic senator: ”Guvern de criminali, leprelor, puscaria ar fi prea blinda pentru voi”

23 comentarii / 7774 vizualizări / 27 octombrie 2021

”După un an și jumătate de „luptă” cu noul coronavirus, lohannis, Orban, Cîțu, PNL și USR au reușit marea „performanță” să aducă România pe primul loc în lume la decese noi, raportat la populație” acuză medicul senator PSD, prof.univ.dr.Florian Bodog, într-o declarație parlamentară de o duritate ieșită din comun.

”Oamenii mor cu zile pentru că cei care trebuiau să se îngrijească că spitalele au cele necesare conservării și tratării stării de sănătate a populației au fost ocupați cu altceva. Toată vara nu au făcut nimic! lohannis a fost mai mult prin concedii și la golf, Cîțu s-a bătut cu Orban pentru sefia PNL, Arafat s-a îngrijit de afacerile prietenului sau de la Deltamed, Gheorghiță s-a luptat pe Facebook și la televizor cu anti­ vacciniștii (fară niciun leu bugetat pentru comunicare), ministrul Mihăilă l-a „meditat” pe soțul ei pentru ca acesta să reușească la „concursul” de la Spitalul Județean din Oradea. Fiecare dintre acești criminali a avut treburi mai importante decît să pregătească sistemul medical pentru valul 4 al pandemiei.

Pușcăria ar fi o pedeapsă prea blândă pentru cei care ați gestionat criza și pentru cei care, plătiți, v-au susținut. Ați prăduit o grămadă de bani pe teatru ieftin și acum veniți să spuneți că aproape 70 la sută din populație e proastă, veniți să urlați la popor ca niște psihopați? Poporul trebuia să doteze spitalele? V-au legat anti-vacciniștii de mîini să nu faceți nimic? Și, nici în ceasul al 12-lea, nu sunteți în stare să spuneți câteva cuvinte: ,,Am greșit, iertați-ne! Haideți să vedem cum putem face!”. Să explicați de ce alte țări au ce nu avem noi. Și să explicați ce ați făcut cu banii. Leprelor!” a mai declarat senatorul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

23 Comentarii

  1. De ce va rezumati doar acest atac, ce- i drept iesit din tipar?
    Dacă sunt intr- adevăr ” criminali” , de ce nu mergeți cu dezvăluirile până la capăt ( lipsa criminala de medicamente antivirale în spitale si farmacii, netestarea gratuita în masă cu izolarea si tratarea celor Covid- 19 pozitivi, lipsa educatiei în scoli- în Germania, de exemplu, elevii se testează singuri de 2- 3 ori/ saptamana, fiind educați în acest sens cu grija si responsabilitate-restrângerea drepturilor universale ale oamenilor, …) si cu propunerea de măsuri concrete, de trimitere în judecată și eliminare din sistem?? Aveti această prerogativă parlamentară, folositi- o !
    Altfel tot demersul pare a fi facut ” just în case”.

  2. & Bă, ăia care nu se vaccinează și sunt mai rezistenți investesc imunitate ,că sunteți conștienți că și imunitatea este în cantitate limitată pe specificul fiecărei persoane și în mod larg, către cei ce solicită vaccinare, ?
    & Dacă femeile vaccinate devind mai hormonale, mai arțăgoase dând de lucru și la epilare, frizeri-coafori, saloanele de machiaj, eventual și instituțiilor când apar excese de adrenalină, ?

  3. @ În fermele de păsări și animale la care se obține imunitatea de turmă, în care se vaccinează la fel de des ca la COVID. așa cum spun prin presă unii medici că ar fi necesar să fie făcută vaccinarea și la populația umană pentru a fi obținută imunitatea de turmă , fiind într-o zonă restrânsă și fiind vaccinate toate exemplarele din acele ferme, acele efective de păsări și efectivele animaliere se dezvoltă într-un mod mai viguros, se hrănesc mai bine au un spor mai mare la producția de carne și ouă, carnea lor fiind și mai fragedă probabil și prin folosirea unor hormoni de creștere, ?

  4. Cel mai incisiv senator ticalosit care tine sa crape poporul de foame daca nu isi ia green pass este FENECHIU DANIEL CATALIN, NASCUT LA 20 NOIEMBRIE IN COVASNA…ADICA IN MAGHIARIME..DE AIA IUBESTE AVO SI UDMR…ASTA 1.
    2. CICA HOTELUL INTERCONTINENTAL I S-A DAT CADOU DE FRATELE George Constantin Paunescu cata vreme e senator umflatul Fenechiu. GCP ESTE INCARDASIT IN AMERICANISME ASA CA UITE CINE APASA POPORUL CU INTEPATUL…FENECHIU SLUGA AVO, UDMR SI DATOR LA PAUNESTI…FIREA-TI VOI AI DRACU CU NEAMU VOSTRU…PE NELU IORDACHE L-ATI ARUNCAT IN PUSCARIE DUPA CE L-ATI TINUT LA FURAT 20 DE ANI…CU CINE? CU FENECHIU …CAT DESPRE ALINA GORGHIU SA II FIE TARANA USOARA FAMILIEI EI…BIETII COPILASI CE MAMA CRIMINALA LE-A DAT DUMNEZEU…VAI DE EI! CA NOI O REZOLVAM PE SALTELISTA…CANTECUL EI DE LEBADA A FOST AZI…

  5. @ Dacă la imunitatea de turmă „se conectează” indivizii între ei, unii dintre cei sănătoși putând resimți sechele și stări ale altora bolnavi, cu care „s-ar conecta” prin vaccinare în scopul obținerii imumității de turmă, ?

  6. Domnul Profesor Bodog… asta e orice, dar nicidecum nu mai e profesor!
    Omul, dovedit plagiator – si cu diploma de studii doctorale retrasa… ceea ce inseamna, in mod automat, pierderea oricarei calitati didactice (astazi, asistent universitar de vrei sa fi, tot iti trebuie titlul de doctor in stiinte) – ar face bine sa stea linistit, in banca lui; pe langa faptul ca este un plagiator dovedit, mai e si prost facut gramada… ca altfel nu-si poate nimeni explica cum s-a dat singur pe mana DNA-ului (pe modelul Dragnea… dar si Citu, s anu uitam), in dosarul angajarii fictive (dar cu plata efectiva a salariului) a unei asa zise doamne consilier personal, colega de-a lui de la Oradea… universitate grea si mare, ca deh!… e ardeleneasca treaba
    Asa ca, hai sa nu ne mai uitam in gura tuturor tiriplicilor si impostorilor… daca tot ne-am saturat de Iohannis si clanul sau!

    • Și să explicați ce ați făcut cu banii. Leprelor!

  7. Tipic romanesc…DACA SPUNE UNUL ADEVARUL, NE AMINTIM CA MA-SA S-A TINUT CU SEFUL DE POST. Dar tu DEM moralistule, bagi mana in foc ca muma ta nu a stat si ea sub seful de post? Aici e vorba de o atitudine intr-un anume moment al istoriei. CACI ROMANIA A FOST PLINA DE INTELECTUALI TRADATORI SI CURVE…VRETI SA VA AMINTITI CUM DL PARHON A AJUTAT LA INSTAURAREA SOVIETIZARII ROMANIEI? DL. BURGHELE LA FEL..DE CE ANGHEL SALIGNY A PUS IN PLAN SPRE BINELE POPORULUI PROIECTE MARI INGINERESTI? CA AVEA SUFLET PENTRU TARA…ASTIA DE MAI SUS CAUTAU DE ALE LOR…POCAIREA TALHARULUI..AUZIT-ATI DE ASTA? ION ILIESCU CU CIRACII LUI AU PERMIS MASCARADA ASTA INTELECTUALA…MA MIR CA NU SI-A LUAT SI ILIESCU NISTE DIPLOME LA CE PLOAIE DE FACULTATI A DAT DRUMUL ANDRONESCU …ABRAMBUREAUA INVATAMANTULUI…SA TIPE TOTI SI SA SE DEA CU CAPUL DE PERETI CA LI SE INTOARCE CE AU PUS LA CALE…UNIVERSUL E ROTUND…CE FACI, ITI FACI!

  8. Asa au fost alesi astia, niste executanti cu IQ-ul sub medie (Catu-Matu, KWJ etc). Ei trebuie sa execute un plan, nu sa aibe probleme de constiinta si sa asculte vocea poporului. Si planul este reducerea populatiei intregului glob de la 8 la 1 miliard. Si asta se va petrece in urma primirii acestor „vaccinuri” Este si un test, dur pt. toti, in care se probeaza calitatiile umane: claritatea mentala, hotararea, discernamant, etc

  9. Domnule senator, aveti mare dreptate, suntem condusi de niste criminali, ne indreptam spre dictatura desavarsita. Rugamintea mea este sa incepeti sa faceti mai multe dezvaluiri concrete menite sa trezeasca justitia adormita, si in final sa se apuce de treaba, adică pe intelesul tuturor cei vinovati sa intre pe la puscarie si sa terminam odata pentru totdeauna cu circul asta criminal!

  10. Iata ce trebuia facut. Masurile de profilaxie non-farmacologice recomandate de INSP nu sunt ascultate si respectate decat de o mica parte din segmentul civilizat/inteligent al populatiei. Ce trebuia facut? Este un razboi contra unui inamic. Chiar si la razboi, soldatii primesc o solda. Oamenii saraci, talpa tarii, cei care duc toate razboaiele (si cinetice dar si biologice) trebuia inrolati in aceasta armata si platiti. De exemplu, 500 lei pentru fiecare doza efectuata, dar numai daca esti posesor de ajutor social, alocatie pentru copii sau pensie.
    Cei tineri nu trebuie sa primeasca nimic, pentru ei vaccinul este o „cafea la interior”.
    Sa zicem ca astfel aduceam in 10 milioane de romani voluntari sa lupte si unii sa moara pe frontul biologic. Pentru ca da, vor muri oameni din cauza vaccinului. Vor suferi sechele. Unii lupta cu arma vaccinului, altii lupta cu armele profilactice non-farmacologice, fiecare in functie de cum se pricepe. Nu te poti astepta ca oamenii cu WC in fundul curtii si fara boiler sa se spele prea des.
    Cat ar fi costat? 10 mld de lei. Adica 2 mld de euro. Adica atat cam cat se pierde acum prin lockdown-ul de o luna decretat ilegal dar si prin cheltuielile spitalicesti din ultimele doua luni.

    • Insa este destul de cert ca totusi criza sanitara nu ar fi fost evitata, ar fi fost doar putin mai mica. Uitati-va la Lituania si Grecia. Prima are o medie de 31 de decese, fata de 46 din recordul precedent. Spitalele lor gafaie, unele dau pe dinafara, desi au 72% dintre adulti vaccinati complet (peste 75% cel putin o doza). Nici Grecia nu se simte bine. Au 63 de decese fata de recordul precedent din vara de 100 pe zi.
      Nu, criza sanitara nu putea fi evitata ci doar oarecum diminuata.

      De ce s-a ajuns aici, veti intreba? Pentru ca doua fraude au fost promovate in pandemie.
      1) Ca vaccinatii nu se infecteaza si nu transmit. Este Pacatul originar al campaniei de vaccinare. Cei vulnerabili au fost atacati chiar de catre vaccinati. Iar acest lucru se stia inca de la aparitia Delta in primavara. Dar autoritatile medicale au comis o crima ascunzand acest lucru. Abia acum revin si spun „vaccinul si masurile de protectie”.

      2) Vaccinul monodoza J&J este o frauda. Asa cum Moderna este interzis celor sub 30 de ani in tarile vestice, J&J trebuia interzis celor peste 50-60 de ani. Este apa de ploaie in fata Delta.

    • S-a discutat pe acest forum despre efectele benefice ale aspirinei (cardio). Iata-l si pe dr Marinescu recomandand aspirina celor infectati in primele zile pana la contactul cu medicii.
      https://youtu.be/3phkdz7MIPs?t=2684

      • Recunosc că am greșit. Îmi retrag toate cuvintele de ocară, toate insultele de autobază sau mai degrabă de cazarmă instituționalizată (eu fiind militar în servicii). Așa vorbim noi în servicii, dar unii vă vrem binele.

        • Recunosti ca esti un jeg criminal.

          Romanii se imbulzesc la vaccinare pentru ca nu se poate supravietui doar cu harnelile unor prostovani de pe net. :))))))))))))))))))))))))))

          • 41000 cu prima doza, nivel ajuns la cotele micilor si voucherelor cadou. Maratonurile vaccinarii au somat astazi in Bucuresti.
            14000 cu booster, dovada neincrederii maxime in vaccin.

          • Dar tot idiot ești și asta n-o poate schimba nimeni. Numai și numai SARS-COV-2 te-ar putea lecui așa cum meriți.

    • Prostovanul Charlie nu tine cont ca odata cu trecerea timpului statisticile se ingroasa.

      Mai toti căcănarii idioți, mari antivaginiști, fie au răposat, fie le-au răposat rudele.

  11. daca era psd la guvernare mincam muie pe piine aveti ce ati votat si nu s/a terminat

    • Si acum ce mananci? kkt pe paine?

  12. Bodog e un bandit la drumul mare. Un plagiator acoperit de nemernicia ministrului Cimpeanu. Alta panarama. Bodog e o rușine și pentru Parlament, și pentru PSD, și pentru Universitatea din Oradea.

  13. Toarșu dipotat, ministru sau ce-i mai fi fost, câte spitale a promis că construiește partidul lu matale la alegerile din 2016? Cumva 8 spitale regionale? Și câte a construit, băi nea Cur? Cumva ZERO? Marș de-aici, că nu ești mai breaz decât ăștialalți!

  14. Lista bestiilor care au votat infometarea romanilor in Senat (pana si cei din magazinele/institutiile/supermarketurile existente vor muri de foame)

    PNL: Achitei Vasile, Anastase Roberta, Anisie Monica, Badea Viorel, Banu Claudia, Bica Danutz, Bica Iulian, Bourceanu Septimiu, Bumb Sorin, Cadariu Constantin, Carp Gheorghe, Chirtes Ioan, Cimpeanu Sorin, Citu Florin,Ciuca Nicolae, Fenechiu Catalin, Firu Stela, Gorghiu Alina, Guran Virgil, Hatos Adrian, Ioan Raluca, Muntean Lucica, Neagu Nicolae, Niculescu-Tagarlas Augustin, Oros Nechita, Pandea Ciprian, Pauliuc Nicoleta, Petcu Toma, Pirvulescu Eugen, Poteca Vasilica, Pufu Vlad, Scantaie Laura, Tapu Nazare, Vela Marcel, Vestea Mihail, Voiculescu Liviu.

    USR: Berea Cristinel, Bodea Marius, Bordei Cristian, Cernic Sebastian, Darau Ambrozie, Dinica Silvia, Dragu Anca, Ghica Cristian, Mihail Radu, Mircescu Ion, Muresan Claudiu, Negoi Eugen, Oprinoiu Aurel, Palarie Stefan, Popescu Ion, Postica Andrei, Poteras Cosmin, Spataru Elena, Trifan Raoul, Viasu Cosmin, Vicol Costel, Vlad Sergiu.

    UDMR> Antal Istvan, Csaszar Karoly, Czeke Attila, Fejer Lazlo, Novak Czaba, Tanczos Barna, Turos Lorand.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998