CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Medicul Lucian Duta: Refuz sa ma mai las judecat de instantele din Romania

5 comentarii / 2924 vizualizări / 16 iunie 2022

Fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță, denunță ceea ce el numește șantajarea Justiției de către Procurorul General Gabriela Scutea și anunță, într-o postare pe Facebook, că a luat decizia să nu mai recunoască deciziile Justiției și nici să nu mai recurgă la apărare în procesul în care e judecat.

”Vă recuz și vă acuz
Azi, Procurorul General al României a dat o așa zisă “îndrumare”, care are următoarele efecte:
1. Instigă magistrații din România să nu respecte deciziile CCR.
2. Amenință (voalat, desigur) că dacă, totuși, s-ar găsi unii magistrați să recunoască că mai există Constituție (respectiv, statul de drept) vor suporta consecințe.
Teza e relativ simplă: doamnelor și domnilor judecători, vedeți că dacă respectați deciziile CCR (respectiv statul român, ai săi cetățeni și statul de drept) e posibil să fiți arestați.
Așa a fost și in anii ‘50. Judecătorii erau niște actori, intr-o piesa trista, care validau teroarea unui stat îngenuncheat, condus de niște personaje jalnice și bezmetice, care dădeau din coadă veseli, atunci când Rusia stalinistă îi apăsa pe grumaz.
Procesul meu este consecința denunțurilor unor oameni care au furat și și-au însușit bani în numele meu. Azi sunt bine acoperiți de umbrela unui sistem corupt, trădător și mai ales potrivnic românilor.
Acest sistem se perpetuează prin personaje ca doamna Scutea: cea care a semnat protocoalele ilegale SRI – DNA (prin care a fost desfiintată justiția), a semnat celebra ordonanță 13 a lui Dragnea, iar azi își permite să șantajeze sistemul de justiție din România.
Esența ”îndrumării “ dată de Scutea se adresează mai ales judecătorilor: NU respectați deciziile CCR pentru că nu veți păți nimic… in caz contrar, veți avea de-a face cu mine!
Ca ”inculpat de rang înalt” (expresia îi aparține fostului procuror general Augustin Lazăr – torționar dovedit al Securității), declar următoarele:
1. Refuz să mai recunosc deciziile judecătorești ale statului român, atâta timp cât nu (mai) am garanția unui proces echitabil.
2. Având în vedere că judecătorii sunt supuși șantajului procurorului general al României, refuz să fiu judecat de orice instanță din România.
3. Refuz să mai fiu asistat de un avocat ales, pentru a nu mai participa și, astfel, valida in vreun fel mascarada juridică din România.
4. Refuz să fiu asistat de vreun avocat din oficiu, având în vedere că nu cred că are voința reală de a mă apăra (plătit fiind de statul român).
Acestea fiind zise, renunț să mă mai apăr și să validez prin “proceduri ilegale” mimarea unei “judecăți” cu final (deja) anunțat.
Într-o zi (chiar dacă, poate, prea târziu) sunt sigur că “istoria mă va absolvi”.

PS: acest text se adresează, în primul rând, fiului meu, Cel care, într-o zi, va înțelege și sper că va pleca dintr-o țară care nu mai e a lui.

PSS: acest text se adresează și unor judecători, care încă mai cred că există România și nu se vor preda (a se citi “nu vor îngenunchea “), măcar în cel de-al 12-le-a ceas, în fața sistemului ce a distrus această tară!

PSSS: acest text se adresează avocaților care ar trebui să-și apere clienții refuzând să îi mai “reprezinte”, în condițiile în care judecătorii devin marionetele unui sistem putred și corupt, care desființează România.

PSSSS: acest text nu este un pamflet!… ci doar o cruntă constatare a unei realități înfiorătoare” a scris medicul pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. da,
  da’ trebuie cu explicatzii…….

 2. Daca erai curat nu ajungeai sef CNAS in „epoca” gaozarului imputit Petrov.

 3. II informez pe domnu’ Duta ca Romania dupa Lovitura de stat din 1989 NU exista ! Romania a devenit sub „inteleapta| conducere a tradatorilor Ilici, Roman, Nastase, etc . CORPORAȚIE ȘI NU ARE CONSTITUȚIE ȘI INSTANȚE ! Aceasta corporație a fost înființată în 30 martie 1991 sub criminalul Ion Iliescu.
  1.–- Conform Legii 304/2004 art 38 https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/64951 pretinsele instante NU EXISTĂ CA ȘI PERSOANE JURIDICE în Corporatia România.
  2. ––- Art. 196 clauzele de nulitate Codul Civil Partea din LEGEA 287/2009 acestea ca institutii nu există si nu au personalitate juridică pentru a se identifica.
  3. –– ART. 196 CAUZELE anulării unei persoane juridice SECŢIUNEA a 2-a Nulitatea persoanei juridice
  (1) Nulitatea unei persoane juridice poate fi constatată sau, după caz, declarată de instanţa judecătorească numai atunci când:
  a) lipseşte actul de înfiinţare sau nu a fost încheiat în forma autentică în situaţiile anume prevăzute de lege;
  b) toţi fondatorii sau asociaţii au fost, potrivit legii, incapabili, la data înfiinţării persoanei juridice;
  c) obiectul de activitate este ilicit, contrar ordinii publice ori bunelor moravuri;
  d) lipseşte autorizaţia administrativă necesară pentru înfiinţarea acesteia;
  e) actul de înfiinţare nu prevede denumirea, sediul sau obiectul de activitate;
  f) actul de înfiinţare nu prevede aporturile fondatorilor sau ale asociaţilor ori capitalul social subscris şi vărsat;
  g) s-au încălcat dispoziţiile legale privind patrimoniul iniţial sau capitalul social minim, subscris şi vărsat h) nu s-a respectat numărul minim de fondatori sau asociaţi prevăzut de lege;
  i) au fost nesocotite alte dispoziţii legale imperative prevăzute sub sancţiunea nulităţii actului de înfiinţare a persoanei juridice.(2) Nerespectarea dispoziţiilor alin. (1) lit. a), c) -g) se sancţionează cu nulitatea absolută! NU avem referendum pentru schimbarea denumirii tarii, Nu avem lege pentru schimbarea denumirii tarii, Constitutia Republicii Socialiste Romania NU este abrogata si este in vigoare !

 4. @ „Spectacole” cu justiție și prescripție, „filme”, „show-uri”, cu „artiști politici”, avocați, magistrați, realizatori mass-media, jurnaliști, invitați, etc. ? „Bani să iasă”, să aibă publicul ce admira și „premia”, că-și etalează priceperea și abilitățile pentru care s-au pregătit și s-a investit ? O „zonă” mai de „exhibiționism sistemic”, încurajată de publicul spectator, conform rating-urilor, ?

 5. De acord cu „antevorbitorul”, cu un mic amendament – nu stiu daca Scutea a semnat Ordonanta 13, ar fi o bila alba pentru ea…pentru ca, pentru Dumnezeu, cititi, dracu’ (!!!), Ordonanta aia si nu va mai luati dupa comentatorii de servicii! In rest, da, asa a fost si in anii 50 si cand „s-a intors roata” si au inceput sa iasa la iveala atrocitatile judiciare de atunci, nimeni nu s-a intrebat un de erau martirii inchisorilor din randul magistratilor, pentru ca toate categoriile intelectuale au „cotizat” in anii in care cu 4 clase ajungeai primar, prefect, ministru, sef de politie, de jandarmi, decan…ei bine, justia era „calificata”….doar avocatii au platit birul educatiei lor capitaliste, procurorii si judecatorii au facut pact cu diavolul…apoi, dupa 89, cand supravietuitorii, sau urmasii masacrului intelectual au cerut reabilitarea prin rejudecarea, corecta, a cauzelor, urmasii magistratilor tradatori si criminali au hotarat ca „asa era legea atunci” si au respins orice demers spre dreptate…ingropand inca o data victimele nevinovate, ba chiar expunandu-le din nou exceselor unor legi aberante de excludere si discriminare generate de aceiasi tortionari, ori de urmasii lor…ca, in Romania, ticalosia (ca si prostia) e dinastica. Nici pana azi nu stim cine erau magistratii care au cercetat si judecat pana-n decembrie dupa „pretioasele indicatii de la partid”, cu sprijinul si indicatiile „odioasei” securitati…au fost ceva informatii si asta doar ca unii (Monica Macovei, gen) au continuat si dupa, cam pana-n iulie 90…dar, s-au acoperit unii pe altii, s-au amenintat, santajat, sprijinit, mai ales cu ajutor securist si-au dat drepturi ilegale si nesimtite, s-au transformat intr-o casta dincolo de interesele si realitatile romanesti…cand vreunul dintre ei se dovedeste corect si cu stiinta de carte, ori cand, de frica lui Dumnezeu, rupe randurile si respecta legea, suportqa consecinte majore cu „armele” sistemului – de la marginalizare, denunturi mincinoase, inscenari, intimidari…pana la moarte…mafia are ce invata…
  P.S. Tineti minte cum ne amuzam pe seama unor cetateni (parca, din Brasov), care se declarau „suveranisti” si refuzau amestecul statului in vietile lor? Ei bine, eu nu mai rad…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998