CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mediul de afaceri – directa in falca lui Isarescu: ”La BNR e o gasca criminala de comunisti”

1 comentariu / 2870 vizualizări / 1 februarie 2018

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat azi, la Bursa de Valori Bucureşti, că euro ar trebui să fie „undeva spre 5,3 – 5,4 lei”, dar „avem o gaşcă criminală de comunişti în Banca Naţională care ţine cursul la un nivel care nu reprezintă realitatea”.

„În România se întâmplă un lucru groaznic, anume creşterea salariilor din pix, care a generat creşterea tuturor preţurilor. De ce? Pentru că avem o gaşcă pe care eu aş numi-o criminală de comunişti în Banca Naţională a României, care urmează ordinele socialiştilor grupaţi în PSD-ALDE şi ţine cursul de schimb la un nivel care nu reprezintă realitatea. Astfel încât BNR, prin politica pe care o face, şi datorită – repet – acestei grupări de comunişti, că nu pot să-i numesc altfel, încurajează importurile, face România dependentă de importuri, omoară producţia, omoară exporturile şi omoară sectorul privat. Toate s-au scumpit în România, numai euro nu s-a scumpit”, a spus Viorel Cataramă, conform Mediafax, la conferinţa de listare a companiei sale, Elvila, pe platforma AeRO a Bursei de Valori Bucureşti.

„După părerea mea, cursul ar trebui să fie oricum peste 5 lei, euro – undeva spre 5,3-5,4 lei. Rata inflaţiei nu e la nivelul creşterii preţurilor din România, pentru că a fost ancorată de importurile ieftine”, a mai spus Viorel Cataramă.

Contactat de Mediafax pentru a comenta afirmaţiile omului de afaceri, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, a menţionat că acestea sunt „declaraţii politice” pe care Viorel Cataramă „poate să şi le gestioneze cum crede de cuviinţă”. „Ca liberal, Viorel Cataramă ar trebui să ştie că evoluţia cursului de schimb este determinată de piaţă”, a spus Dan Suciu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. O gasca criminala de judani , asta e.Izarica cel fortos este seful absolut at Romanicii. Nimeni nu i-l poate da afara.Asta este adevartul tartor a tarii. Draqnea, Tarateanu, si Johanes sunt numai papusi dela Teatrul Tandarica ovreiesc, politicieni zombificati total.Iar noi, electoratul o masa de fraierici fanatici ai democratiei de alba neagra, mai mult neagra . Asta mare sef judan Izarica fara frica este de dat afara cat mai urgent daca mai este cineva in tara noastra barbat viril politic capabil sa faca treaba asta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998