CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Medium roman: ”Cineva din conducerea statului se teme de practicile esoterice”

0 comentarii / 1326 vizualizări / 17 martie 2011

Un politician sus-pus aflat în sferele care conduc România se teme de legiferarea activităților paranormale sau dorește să-i folosească pe cei cu puteri oculte în interese politice personale, susține mediumul Răzvan Petre, pe site-ul www.spiritus.ro. Menționăm că el este soțul clarvăzătoarei Nina Petre care a susținut, în trecut, că șeful peremist Vadim Tudor este, țineți-vă bine, a 16-a reîncarnare a istoricului grec Tucidide.

”Nu se vrea reglementarea activităților paranormale”
”În anul 2008, a intrat în vigoare o revizuire a codurilor CAEN din România, care în loc să ne alinieze la standardele europene NACE, aşa cum pretinde, creează intenţionat o breşă, un vid legislativ, pentru a împiedica reglementarea activităţii din domeniul paranormalului. Încercarea recentă a unui deputat de a da o lege pentru oficializarea acestor îndeletniciri („Legea de reglementare a vrăjitoriei”) s-a lovit de refuzul masiv al clasei politice româneşti. De fapt, nici nu era nevoie de o lege specială, ci era suficientă păstrarea reglementărilor europene, prezente şi în ţara noastră până în anul 2008. În acel an, interese antinaţionale au scos preocupările esoterice din lista activităţilor codificate oficial (…)

”Cineva din conducerea statului vrea să folosească ocultismul în scopuri personale”
Pe teritoriul Uniunii Europene paranormalii îşi pot câştiga existenţa în mod oficial, cu excepţia României, unde ei sunt nevoiţi să muncească pe ascuns, semilegal, ca şi cum ar face nişte treburi ruşinoase. Nu există nicio altă explicaţie decât că, în România, cineva din conducerea statului se teme de practicile esoterice intelectuale, care dovedesc un înalt grad de rafinament. Se preferă menţinerea paranormalilor în semilegalitate pentru a-i descuraja şi a-i face mai uşor şantajabili. Oare cine se teme de paranormalii români? Sau cine doreşte să-i folosească în interese oculte?”, scrie Răzvan Petre pe blog-ul său, Esoterika. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998