CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mega-scandal peste ocean: ”nazistul” Soros incaiera Hollywoodul si politica

0 comentarii / 3272 vizualizări / 30 mai 2018

În urmă cu doi ani, o fake news făcea furori la noi, mai exact cea potrivit căreia Dacian Cioloș ar fi copilul nelegitim al lui George Soros, la originea ei aflîndu-se un politician liberal. Iată că un scandal similar e în plină derulare peste ocean, sămînța discordiei fiind același magnat evreu.

Legendara Roseanne Barr, protagonista unuia dintre cele mai de succes seriale din istorie, revenită în forță în ultimele luni, a rămas fără show după ce a scris pe Twitter că o fostă politiciană din mandatul lui Obama arată ca produsul relației dintre planeta maimuțelor și frăția musulmană.
(Asta, ca să nu se mai vaite CTP că a fost sancționat de pomană pentru povestea cu Dăncilă-coafură de pavian)

are-roseanne-barr-john-goodman-married

Numai că scandalul e alimentat, conform ziarului The times of Israel, și de o altă poziție înțepătoare a actriței, tot pe Twitter, conform căreia fiica fostului președinte Bill Clinton ar fi măritată cu un nepot al lui George Soros. Cel care a lansat primul această informație ar fi, de fapt, alt star al unor seriale de succes, actorul Scott Baio.

Chelsea Clinton nu a rămas datoare și a scris, la rîndul ei, pe Twitter, că nu e măritată cu vreun nepot de al lui Soros, dar și-a exprimat aprecierea pentru ceea ce face acesta pentru omenire, prin societatea sa filantropică.

Roseanne Barr, evreică de origine și o mare susținătoare a Israelului, nu s-a lăsat, revenind cu o postare în care își cere scuze, sarcastic: ”Erată: Chelsea Clinton nu e măritată cu nepotul lui Soros, ci cu fiul unui senator corupt”.
Și a mai adăugat: ”Apropo, George Soros e un nazist care și-a turnat camarazii evrei spre a fi masacrați în lagărele germane de concentrare și le-a furat averile – ești conștientă de asta? Dar, toți greșim, nu-i așa Chelsea?”.
Interesant, postarea ei a fost preluată și de fiul lui Donald Trump, ceea ce sporește amploarea scandalului. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998