CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mega-scandal sexual: Vadim da publicitatii lista homosexualilor din politica

0 comentarii / 4645 vizualizări / 16 februarie 2010

PRM pregătește un scandal politic de proporții, respectiv publicarea unei liste care cuprinde liderii politici ai momentului cu orientare homo și bi-sexuală, anunțul oficial fiind făcut astăzi, în ziarul ”Tricolorul”.

”Partidele, Parlamentul și Guvernul, înțesate de homosexuali”
”În curînd, ziarul „Tricolorul” va publica „La Galeria de Los Sodomistos” – adică lista cu bulangiii din politica românească. Staţi pe recepţie”. Anunțul din ziarul patronat de europarlamentarul Vadim Tudor este foarte sec, oarecum în contradicție cu stilul gazetei și al Tribunului, ceea ce pare să întărească impresia că în spate se ascunde ceva mai mult de atît. Vicepreședintele și purtătorul de cuvînt al PRM, Marius Marinescu, a confirmat, pentru Inpolitics, că nu e vorba doar de o fumigenă. ”Dl.președinte Corneliu Vadim Tudor, personal, se ocupă de întocmirea acestei liste, pe baza informațiilor furnizate de foști și actuali angajați ai serviciilor secrete, iar lista va fi difuzată, probabil în serial, în cel mai scurt timp, în publicațiile domniei sale”. Marinescu explică rațiunea acestui demers: ”Oricît ar părea de paradoxal, aici nu e vorba de homofobie, de atitudine discriminatorie, deși probabil vor apărea și acuzații de acest tip, ci e vorba de cu totul altceva. Mai precis, Parlamentul, Guvernul, partidele politice de la noi sunt înțesate, la vîrf, de lideri cu orientări homosexuale care își datorează carierele tocmai acestei trăsături, pentru că ei se sprijină reciproc și se promovează în funcții, ceea ce înseamnă un proces nenatural de ”selecție”, să-i spunem așa, a oamenilor din politica de top. Cînd Traian Băsescu a spus, în 2004, că 20% dintre români sunt homosexuali, cred că a interpretat eronat anumite date care îi fuseseră puse la dispoziție. În realitate, acest procent era valabil doar în cazul clasei politice de la noi, de aceea el și-a retras, ulterior, spusele, realizînd gafa” spune Marinescu.

Șantajați de serviciile secrete
”Pe de altă parte, majoritatea celor de pe lista respectivă sunt familiști, fie pentru că sunt bisexuali, fie pentru că încheie căsătorii de conivență, iar faptul că își ascund cu strășnicie homosexualitatea îi face meschini, dar în egală măsură șantajabili și vulnerabili. Deci, dincolo de aspectul moral al problemei – pentru că nu te poți declara bun creștin și să practici lucruri interzise de Biblie – există acest aspect foarte grav, al șantajului la adresa liderilor în cauză. Din informațiile noastre, serviciile secrete, dar și alte structuri, au strîns, de-a lungul anilor, zeci și sute de înregistrări compromițătoare cu lideri de prim rang, și e de presupus că ele sunt folosite de cîte ori este nevoie. De aceea, credem noi, este mai bine să se știe cu precizie ce politicieni sunt homosexuali, pentru a se pune capăt minciunii, duplicității și jocurilor de culise” mai afirmă liderul peremist. Potrivit lui Marinescu, primele nume de pe listă ar putea fi date publicității chiar în această săptămînă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

UPDATE: Prima ”tranșă” furnizată de Vadim Tudor a apărut aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998