CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mega-scandalul anului: Ponta sugereaza ca tragedia ”Colectiv” a fost regizata

12 comentarii / 9748 vizualizări / 23 decembrie 2015

Adepții celei mai explozive teorii a conspirației din ultimul an, aceea potrivit căreia tragedia din clubul ”Colectiv” a fost produsă intenționat, primesc o stupefiantă susținere de la cel mai înalt nivel, respectiv premierul în exercițiu la acel moment, Victor Ponta. În primul său interviu de la demisie, Ponta spune nici mai mult, nici mai puțin decît că era la curent cu intențiile unor structuri care doreau căderea guvernului său de a călca inclusiv pe cadavre, la propriu.

„O să regret tot timpul faptul că anumite proiecte nu le-am terminat, că altele nu le-am făcut mai bine. Dar nu, atunci era momentul în care trebuia să demisionez, din multe motive, dar unul singur, pe care îl pot rezuma într-o frază, care nu a fost rostită de mine, ci de altcineva, a spus așa: ”Au trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”. Or, eu, atunci, știam că cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuși și la figurat, și la propriu să calce pe cadavre. Or, eu sunt un om care am fost construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită lucrul ăsta, eu nu. Și, repet, gândindu-mă și la cei care au avut încredere, care m-au sprijint, era momentul potrivit”, a spus Ponta într-o emisiune la postul de televiziune TV SUD, citat de Agerpres.

În momentul producerii tragediei de la ”Colectiv”, Victor Ponta primea informări, reamintim, prin prisma funcției, de la SRI, SIE, SPP, STS, Doi și un sfert, serviciile de intelligence ale armatei șamd. Suficiente surse pentru a putea vorbi despre cel mai informat om din România, alături de președintele Iohannis.

Declarațiile sale din interviul amintit nu sunt nici măcar insinuări, formulări indirecte, ci afirmații clare și fără echivoc: ”Știam că cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuși și la figurat, și la propriu să calce pe cadavre”.

În săptămînile scurse după incendiul ucigaș de la ”Colectiv”, elementele, să le spunem, dubioase s-au înmulțit vertiginos, determinînd mulți specialiști, jurnaliști, analiști șamd să susțină– mai întîi timid, apoi tot mai răspicat – teoria unei mîini criminale în locul unei simple întîmplări.

Aceeași tragedie a dus nu numai la căderea unui guvern, dar și la o adevărată schimbare de paradigmă în politică, conform chiar afirmațiilor președintelui Iohannis, în urma căreia partidele politice au blocat lansările de candidați pregătite pentru finele anului, introducînd, brusc, criterii de integritate care resetează jocul politic.
Evenimentul a dus la oprirea căderii președintelui în sondaje, ba chiar a creșterii sale, la reducerea PSD la statutul de partid amorf și la pregătirea terenului pentru un prezumtiv nou partid prezidențial.

Consecințele produse pe scena politică după tragedia de la ”Colectiv” au determinat, de asemenea, ieri, o reacție fără precedent a fostului președinte Ion Iliescu, cel care a îndemnat pur și simplu românii la o nouă revoluție, avertizînd că România e mai aproape ca oricînd de revenirea la totalitarism.

Afirmațiile lui Victor Ponta sunt de o gravitate extremă și, credem noi, ar trebui tratate ca atare; fostul premier are datoria de a oferi neîntîrziat amănunte suplimentare, fie și numai în numele zecilor de morți și răniți rezultați în urma incendiului de la clubul ”Colectiv”, deși miza pare să fie, iată, în strînsă legătură cu viața politică. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Cand se analizeaza un eveniment politic, cum a fost mineriada trepanatilor de la Colectiv, pentru a intelege cine l-a initiat, trebuie sa se aiba in vedere cine a avut de castigat.

  Dupa Colectiv, Iohannis are puterea maxima in Romania.

 2. Si mitomanul-plagiator-inculpat&anchetat, vazand cu se sringe funia la par si cum amicul Sova a fost arestat de procurorii DNA, disperat sa-si scape piela, in binecunoscuta traditie pontista, a debitat o minciuna super-gogonata, jucand, vezi Doamne, rolul victimei inocente, care a fost inlaturat de o mega-conspiratie internationala, a carei beneficiar este nimeni altul dect Presedintele Iohannis! „Pinochio joaca tare! Reuseste sa fie mai mincinos ca Basescu, dar nu avut si nu o sa aiba niciodata „talentul” de „povestitor” al „comandantului” Basescu! Pare mai degraba un „pisicutz” aflat pe acoperisul fierbinte, care miauna disperat dupa ajutor! Sa te cheme Victor Viorel Ponta(„Micul Titulescu”), sa ajungi procuror, peste rand, pe baza unei teze de doctorat plagiate si-apoi sa incerci sa castigi niste firfirei nemunciti, falsificand niste „pontaje”, ca ultimul „pontator” de la groapa de gunoi Glina, asta insamna ca mitomania a ajuns in „stadiul terminal” in care comportamentul si discursul „pacientului” frizeaza paranoia ! (PARANOIA este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor. Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir.). In mod normal, procurorul Victor Viorel Ponta ar trebui sa stie ca ocupand o functie de prim rang in executiv, care presupun niste obligatii si raspunderi legale, declaratiile sale actuale, facute la peste o luna de la declaratia prin care isi anunta demisia sa si a guvernului condus de el, trebuiesc acoperite cu dovezi concrete si certe, altfel, pe langa celelalte fapte pentru care este anchetat se va „pricopsi” si cu acuzatia de „denunt calomnios”, cel putin!

 3. Comparati si alte afirmatii*greseli oligofrene, smecherii de insuratori, copii adiacenti, neveste parasite..si altele cu buze subtiri gasite..impuse! O tzara necretina, votand un cretin! Nu contestam fatza lui de bou . MEGA SCANDALUL ANULUI! Ce idioti!

  • Sper ca nu sunteti prosti,ci doar vanduti!Reteta e veche si inventata de nemti.La compozitia buretilor era nevoie doar de o mana criminala care sa indrepte petardele spre tavan.Exact asa se facea in lagarele mortii,cand duceau evreii la gazare,chipurile la „”baie””!

 4. ………………………. subiect PERFECT! ponta!!!!!

 5. ponta e un cretin agent al moscovei. dupa demisia sa, rusia a pierdut orice sansa de a mai controla romania

  • Asa ai senzatia acum, ca Rusia e mai slaba ca oricand in fosta Europa de Est? Traiesti in alta lume.

 6. Tembeli jegosi,bine ca ne vinde johannis germanilor,sclavi cretini ,concentrativa sa platiti vacantele el presidentului

 7. se scriu atitea si atitea despre acest inivid,ponta, incit multi nu pot face diferenta intre un om cu bune intentii si un MINCINOS-
  Pe parcursul timpului ,am scris de multe ori ca este un maidanez ptr, faptul ca avea placerea de a jigni fara rezerve pe cei care bineinteles nu injurau fa si el , si nu calomnia cum calomnia el.
  Azi ,cind citesc ce se scrie despre el si pun cap la cap cu cele vazute si constate de mine pe perioada de –Premierat- nu ma indoiesc a repeta ca acest individ NU ARE SCRUPULE–-exp- Cum poti spune ca vei candida in 2018 cind tu ai facut proiectul cu restrictiile oliticienilor inculpati–si tu nu-l respecti–-Drept cine te consideri???
  Esti un penal–faci pasul inapoi si nu vi acum sa zici ca ai demisionat ca esti moral si ca altii poarta vina,
  Apoi lla autostrazi–-tot altii-s vinovati???
  trebuia sa demisionezi imediat dupa plagiat nu cind s-au adaugat atitea mizerii la activul tau.
  Lasa tara linistita si rezolva-ti probleme penale ,nu mai prosti PROSTIMEA CARE TE_A SUSTINUT>

 8. ponta este mai lepra chiar si decat basescu!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998