CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Membru CNA: ”Idiotii de romani, am acceptat sa fim fu…i in gura de orice animal!”

0 comentarii / 1963 vizualizări / 10 decembrie 2010

Actorul si regizorul Mihai Malaimare – profesor universitar, om de cultura, fost parlamentar si actual membru al CNA – da un autentic recital de sudalme birjaresti si exprimari licentioase, pe blog-ul propriu, injurand ca la usa cortului de la presedinteșe tarii pana la romanul neaos care, sustine maestrul, acepta sa fie “f…t in gura”.

Reprezentantul CNA, Malaimare, “explodeaza” in momentul in care realizeaza ca nu are lumina pe strada, iar firma responsabila nu se sinchiseste sa remedieze situatia, prilej pentru o demonstratie de karate verbal de zile mari.

Trecem in revista expresiile folosite de actor cu mentiunea ca, pe blog, acestea sunt explicite, fara puncte de suspensie:
“Intreb: cine p…a ma-sii plateste aceasta institutie ca sa-si bata joc de noi?”
“Raspund: noi, idiotii de romani care am acceptat sa fim f…i in gura de catre orice animal, de catre orice golan de doi bani, de catre orice mizerabil, de catre orice jigodie ordinara care isi poate cumpara cu 7000 Ron linistea in tara asta de rahat!”
“Aceasta este vaca de la telefon(operatoarea de la firma in cauza n.n.). Are ea vreun nume? Nu. Pentru ca ea lucreaza la firma care o plateste sau a platit-o pe fata lui Basescu cu 7000 Ron si o doare in c..r de ceea ce trebuie, este obligata sa faca pentru acest oras, pentru acesti cretini de oraseni care platesc ca idiotii pentru ca unii sa se poata c..a in capul lor”
“Cristosul mamii voastre de golani! Eu insa, eu, Mihai Malaimare, actor roman, artist care va sa zica Luxten criminal si vaca nr 12, eu astept totusi un raspuns de la Primarul General Sorin Oprescu. Asta nu o sa va lase sa va mai bateti joc de noi. Sunt sigur, firma de cacat ce sunteti, javre ordinare, vaci de doi bani cu numarul 12! Pastele mamii voastre de golani!”
“Institutia care a platit-o pe fata lui Basescu cu 7000 Ron pe luna, institutia pe care noi o platim in pastele mamii ei, noi, cretinii de romani care ne-am ales un presedinte pe care il doare in c..r de noi pentru ca nu-i asa, exista o institutie, pe numele ei Luxten care ne scuipa in gura cum vrea ea pentru ca presedintele nostru si-a cadorisit pe banii nostri fata cu 7000 Ron pe luna si banii astia firma asta de c..t o stoarce de la noi”

Cum spuneam, artistul Mihai Malaimare este membru al CNA, adica exact acel organism care vegheaza ca mass-media sa nu faca uz de expresii licentioase. Reamintim, totodata, ca exista chiar si o initiativa legislativa, sustinuta de social-democrata Lia Olguta Vasilescu, care propune ca institutia in care lucreaza Malaimare sa vegheze ca si pe site-urile de pe Internet sa nu fie folosite cuvinte si exprimari obsecene. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998