CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Merkel – lovitura de gratie administrata Coalitiei pentru Familie

3 comentarii / 4251 vizualizări / 28 iunie 2017

Ultimul mare bastion european al opoziției față de căsătoriile gay s-a prăbușit cu zgomot: Angela Merkel, șefa creștin-democraților germani, a cedat și dă undă verde votării în Bundestag a legii care va permite ”căsătorii pentru toți”. E, probabil, cea mai proastă veste pentru Coaliția pentru Familie, de la noi, care încă trage speranțe ca, printr-un referendum organizat în toamnă, să blocheze căsătoriile gay și care primea vînt în pînze, pînă acum, de la opoziția șefei celui mai influent guvern din Europa.

”În sfârşit. A durat mult. Prea mult! Dar Angela Merkel şi-a luat în cele din urmă inima în dinţi. A renunţat la opoziţia faţă de căsătoria pentru toţi. Cancelara vrea ca deputaţii din Bundestag să voteze după cum le dictează conştiinţa în privinţa căsătoriei între persoane de acelaşi sex, a drepturilor lor, egale cu ale cuplurilor heterosexuale. Astfel e limpede. Căsătoria pentru toţi va deveni realitate.

Un pas pe calea civilizaţiei. Era şi timpul. Este un pas pe drumul civilizaţiei spre o ţară în care niciun cetăţean nu va mai avea dezavantaje din cauza orientării sale sexuale” scrie, pe această temă, Deutsche Welle.

”Merkel şi creştin-democraţii ei s-au plecat în faţa inevitabilului. De când ecologiştii, liberalii şi social-democraţii (exact în această ordine) au anunţat că nu mai fac nicio coaliţie fără căsătoria pentru toţi, presiunea la cazan a crescut substanţial. Iar cancelara dimpreună cu partidul ei s-a trezit izolată la modul dramatic. Cu siguranţă căsătoria între homosexuali nu este o tematică uşoară pentru Uniunea Creştin Democrată/Creştin Socială. Conservatorii şi catolicii au mari rezerve şi discută cu mare seriozitate despre ele. Este de lăudat, dar finalitatea acestei opoziţii nu trebuie să fie o paralizie sociopolitică.

Că se poate şi altfel – aceasta s-a putut vedea săptămâna trecută. Conservatorii au votat la unison cu celelalte partide parlamentare în Bundestag reabilitarea homosexualilor condamnaţi potrivit art 175 din Codul Penal. Creştin-democraţii au votat şi ei în unanimitate pentru, şi asta se datorează muncii de convingere depuse de deputaţi neînfricaţi din eşalonul doi al partidului(…)Celelalte partide îi cer imperios cancelarei să supună chestiunea căsătoriei pentru toţi la vot acum, în ultima săptămână de plen a prezentei legislaturi. În fruntea tuturor se află laburistul Martin Schulz, care şi el şi-a schimbat prin asta poziţia de până acum” mai scriu analiștii germani.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. atunci trebuie sa primim si noi arabi si negri la infinit in romania pentru ca si merkel face acelasi lucru.
    de cand e baba asta senila etalon pentru cum trebuie sa-si traiasca viata romanii?

  2. Soc si groaza,vorba lui Base,ca deviantii astia sa se casatoreasca legal. Stiti de ce? Pentru ca in viitor numai astia o sa fie angajati pe functii de conducere.Vai si amar de femei si copii lor.Deja se observa ca sefii politici de top nu au copii,nu au mila si umanitate sa duca tarile la saracie si razboiae cu natiuni care nu i-au atacat:,ex.:Franta,Germania,Romania,Anglia,etc. nici un presedinte,premier nu au copii. Uitati-vamai nou, chiar la cea mai ortodoxa tara,Serbia cum priministra e deviantanta declarata.Pasul urmator o sa fie ca deviantii astia sefi si marsoni vor transmite averile intre ei,incat femeile si copii vor fi lasati la izbeliste totala,incat oamenii normali nu mai pot avea copii ca nu au cu ce sa ii creasca.Dictatura deviantilor si a marsonilor se va imbogati la nesfarsit,va controla foarte pasionat si manat de ura (cica din cauza memoriei istorice a suferintelor lor) resursele de trai.Pentru ca acesti devianti minoritari sunt destinati de catre dzjudani sa devina elita politico-economica viitoare in tarile vasale si coada de topor a dzjudanilor globalisti.Asta e cauza ca la momentul actual se aplica o presiune terifianta asupra tarilor ca sa sa se inceapa noul sistem cu deviantilor sefi.Nu stiu daca treaba este functionala si in liciriciu globalist Ezraelu.In fapt daca se reuseste ca sa se forteze oamenii sa urmeze aceasta cale devianta,mai, devreme sau mai tarziu se va atrage pedeapsa divina asupra natiunii respective.Scripturile scriu ca barbatii nu au voie sa depuna samanta decat in locul destinat(femeiesc), altfe,lacesti barbatii se fac vinovati de genocid.Din cauza asta traditional se apeleaza la prostituate femei, defapt cum ar fi corect,aceasta e este o cale mai naturala decat devianta homosexuala.Pana la urma se se urmareste in mod pervers extinctia unor natiuni prim metoda soft a divinitatii razbunatoare,cum ca ne-am facut singuri beleaua.

  3. Oamenii sefi mari in stat care nu au copii nu vad suferinta copiilor altora.Si asa sefii politici de natura lor sunt psiho si sociopati,aia fara copii sunt si mai rau.Din cauza asat au fost pusi pe functie ca e mai usor sa se dea drumul la homosesualitatea legalizata si clasa dominanta in viitor.Unii homosesuali vor sa ia si sa creasca copii facuti de altii,dar nu e tot una sa iei copii de la parintii lor naturali care din cauze de saracie nu pot sa ii creasca.Copii s-au legat inca din prenatal de parintii lor naturali, asa zic toti clarvazatorii in cartile lor.Statul este vinovat de nivelul de saracie.Statul care nu asigura viitorul copiilor duce la distrugerea natiunii respective.Intelegeti de ce au fost pusi sefi de state si de guverne, la momentul actual in asa de multe tari vizate de distrugere,,pentru ca acesti sefi nu au compasiune fata de copiii viitorului si dau drumul la legalizarea homosesualitatii cu toate consecintele.Cum este si seful nostru Klaus care a fost acuzat ca a vandut copii la straini.Nici nu a fost clarificata treaba pana azi.Foarte grav se anunta viitorul copiilor in lume,in afara de tara ovreilor unde statul plateste parintii amandoi ca sa stea acasa sa creasca copii foarte multi(media actual de 6 copii pe familie),familii asa numite ale ovreilor orto-docsi.Imperiul lor globalist are nevoie de sefi mondiali pe care ii cresc in numar foarte mare cu mare devotament si grija fiind dusi la biserica lor sinagoga saptamanal,etc.SUA le da bani gratuit ovreilor pentru cheltuieli statale,cand unii nu au ce manca la ei in tara.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998