CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Mesaj cu tîlc al lui Hellvig: După foștii turnători, vin la rînd dezvăluirile despre ”post-decembriști”

6 comentarii / 2997 vizualizări / 4 octombrie 2022

”În timpul mandatului meu am predat întreaga arhivă a Securității către CNSAS. Și suntem singurul serviciu secret din România care a făcut asta. Trebuia să o fi făcut mai devreme, dar sunt totuși foarte bucuros că eu și colegii mei ne-am asumat și am făcut acest lucru absolut necesar” spune directorul SRI, Eduard Hellvig, într-un discurs rostit azi la Babeș-Bolyai în fața studenților.

”Desecretizarea va continua, inclusiv cu punerea la dispoziția cercetătorilor a informațiilor declasificate despre evenimente care au avut loc și după 1989. Vindecarea trecutului poate fi posibilă doar prin prezentarea adevărului”

a aruncat el bomba. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Bullshit.

 2. Primul pas a fost făcut. Era timpul ca dinozaurii „ieșiți la pensie” din servicii să fie deconspirați. Era timpul ca să fie despărțite apele dintre lucrătorii SRI onești și „conservele” care utilizează traficul de influență. Mesajul lui Hellvig are ca țintă pregătirea alegerilor din anul 2024.

  • Şobolanozaur solzos râios? Poate te deconspiră şi pe tine după ce te pensionează.

 3. nu,nu:
  -dezvaluirile despre copiii lor,
  despre nepotzii lor,despre finii,vecinii si afinii lor!

 4. Mesajul lui Hellvig este praf in ochi pt naivii care se lasa imbatati de cuvinte spoite in nationalism,javrele au vazut ca pierd teren si cum alegerile se apropie,tb sa iasa cineva dintre ei ca sa arate cat este de nationalist pt ca este tensiune mare in oameni si tb sa le mai dea cate un somnifer.Acest indivit a fost scolit in Academia lui Soros cum puteti crede ca este nationalist!!!! uitati va in trectul lui si veti vedea ca nu a emanat niciun fel de nationalism sau partiotism pana la acest discurs !

 5. […] Cu două luni înainte, același Hellvig șocase printr-o altă declarație neobișnuită privind arhivele SRI: „Desecretizarea va continua, inclusiv cu punerea la dispoziția cercetătorilor a informațiilor declasificate despre evenimente care au avut loc și după 1989. Vindecarea trecutului poate fi posibilă doar prin prezentarea adevărului”.Nu e clar, deocamdată, dacă aceste poziționări contra curentului ale lui Hellvig devoalează construcția atentă a unui discurs politic pentru anul electoral 2024, sigur e că ceva interesant se petrece de la o vreme la vîrful celui mai mare serviciu autohton. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998