CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Mesaj de după gratii: Cine sunt asasinii Justiției române

6 comentarii / 2874 vizualizări / 15 noiembrie 2022

Aflat după gratii, fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță, difuzează prin intermediul Facebook un material spectaculos despre cei care se fac vinovați de călcarea în picioare a justiției române, pe care îi numeșe criminali judiciari.

”În anul 2018, CCR a stabilit, fără echivoc, că anumite dosare, aflate în cercetare, erau deja prescrise. Cu toate acestea, aproape întreaga magistratură română s-a făcut că nu pricepe și a nesocotit aceasta decizie, consecința fiind trimiterea ILEGALĂ în închisoare a unora dintre justițiabili. Nimeni nu știe cu exactitate numărul acestora, dar putem bănui că, în decurs de 4 ani (+4=8!), el a fost de ordinul sutelor, dacă nu chiar al miilor. Repet: acești oameni erau absolviți de răspunderea penală, confirmarea venind din partea celei mai înalte instanțe din România; acest lucru a fost posibil, aproape exclusiv, din cauza procurorilor care tergiversaseră dosarele ani de zile în scopul șantajului politic și/sau economic” scrie Duță.

”Nimeni nu știe – pentru că nimeni nu este interesat – câți oameni au murit sau mor în închisori, din cauza acestei veritabile crime judiciare; nimeni nu știe – pentru că ei nu contează – câți copii au suferit după părinții lor, câte destine au fost distruse sau câți dintre părinții părinților acestor copii au plecat îndurerați din lumea aceasta… iar toate cele de mai sus, în numele unei DREPTĂȚI, nicidecum al ÎNFĂPTUIRII ACTULUI DE JUSTIȚIE! – dreptatea este un act Divin… Justiția este apanajul oamenilor, ÎN BAZA LEGILOR, nicidecum al bunului lor plac.
Ce poate fi mai monstruos, decât crima judiciară – premeditată – la scară largă?
Cum este posibil să se întâmple așa ceva?
Răspuns: acest lucru a fost și este posibil exclusiv din cauza și din vina trădătorilor ce, vremelnic, ne conduc. Sunt aceiași cu cei ce ne-au condamnat copiii la sclavie, în numele unui viitor, zică-se, luminos!

Ei sunt cei ce au impus judecătorilor din România nerespectarea legii supreme, Constituția, transformându-i în veritabile instrumente ale crimei, în numele unei așa-zise dreptăți!
Pe de altă parte, judecătorii sunt cei care au acceptat de bună voie să-și așeze pe obraz – ba chiar să-l și hrănească – acest monstruos buboi, pe care astăzi cred că îl mai pot acoperi cu farduri și vopseluri ieftine. Buboiul, din păcate pentru ei – dar, mai ales pentru noi, există și supurează… și nu se va vindeca niciodată, nu înainte de a ne fi lăsat cicatrici, nouă, tuturor! Ne infectează, în schimb, nouă tuturor viața și nu doar lor sau “justițiabililor” ori “penalilor” – din mintea lor, iar asta chiar de pare mai puțin vizibil sub grosul praf de pudră!

În anul 2022, 7 judecători ai Curții Constituționale a României au emis o nouă decizie, prin care au arătat că timp de 4 ani (care s-au adăugat celorlalți 4, începând cu 2014) aproape toată Justiția din România a făcut erori repetate, nerespectând CONSTITUȚIA ROMÂNIEI și nici decizia anterioară a CCR, anume cea din 2018.

Practic, prin decizia din iunie 2022, CCR a statuat ferm că, timp de 4 ani (+4 = 8!!), nenumărați oameni au fost trimiși la închisoare, în disprețul total al legii supreme!
După câteva luni, 3 mai exact, ICCJ a recunoscut și ea că în toți acești ani, de la adoptarea așa-ziselor “coduri moderne” – de tip MCV – prea multe dintre deciziile de condamnare au fost emise în mod abuziv și ilegal. Cu toată fermitatea acestei decizii, ICCJ a dat-o la scăldat, mai pe românește, si a mai statuat un alt lucru: că niciun judecător nu se face vinovat!
Cu alte cuvinte, judecătorii au luat act de buboi, îl recunosc… dar machiajul rezistă!… iar asta echivalează cu alte condamnări, la fel de nedrepte…
Dar cu oamenii trimiși la închisoare, ilegal, în numele „dreptății”, în numele lui „lasă că știm noi” și nu cel al legii, cum rămâne?
Răspunsul vine tot de la ICCJ și, implicit, de la statul român: ei rămân la închisoare, fie doar și pentru faptul că au “îndrăznit”, în momentul judecății, să atragă atenția “onoratelor instanțe” cu privire la deciziile CCR!

Sintetizând, putem spune următoarele, despre așa-zisa „reparație” din 25 octombrie 2022: da, noi am greșit… da, buboiul există și supurează… hă, hă, hă… dar voi rămâneți în închisoare, că oricum voi nu contați!… tot așa cum nu contează niciunul dintre cetățenii acestei „minunate” Republici.
Acesta este adevăratul chip al justiției române și, implicit, al statului român!
Este chipul hidos, care ne-a distrus și trecutul și prezentul, dar mai ales viitorul… chipul ăla nefardat și necosmetizat!

Sunt mulți cei ce au încercat, de-a lungul istoriei, să își acopere crimele în numele DREPTĂȚII LOR, prin intermediul JUSTIȚIEI LOR!
Iar multe dintre aceste crime, comise în numele unor “înalte idealuri” au sfârșit prin a fi consfințite drept ceea ce au fost: crime și nimic mai mult!
Vreodată, poate că cei ce astăzi își poartă, cu mândrie, buboiul pe față – unii sub fard, alții chiar și la vedere – se vor vedea în plenitudinea hidoșeniei lor!

Poate că într-o zi se va înfăptui Justiția, iar ei vor fi siliți să trăiască suferințele tuturor celor pe care i-au executat, fără niciun drept, în numele unui bine numai de ei cunoscut! – sper să fie ei ce vor plăti și nu ai lor urmași… pentru că tot am intrat în sfântul post al Nașterii Mântuitorului, Crăciunul.
Poate că într-o zi se vor găsi, printre toți cei de mai sus, și judecători dispuși să elimine acest buboi, folosind “bisturiul” legii și al adevărului juridic, nicidecum fardul performant al prea-schimbătoarei “dreptăți populare”!” mai scrie medicul (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. CEEA CE MA DERANJEAZA ENORM ESTE CA TOTI CEI CARE AU FACUT AVERI IMENSE JEFUIND BANUL PUBLIC, VIITORUL COPIILOR NOSTRI, CARE AU SPOLIAT DREPTUL NOSTRU LA O VIATA MAI BUNA, NU ISI PUN STREANGUL DE GAT PENTRU TICALOSIA LOR, PENTRU LACOMIA LOR, PENTRU FAPTUL CA S-AU CREZUT DUMNEZEI SI AU RUINAT VIATA NOASTRA, PENTRU A-SI FACE O VILOAIE, A AVEA UN GARAJ DE MASINI SCUMPE SI CONTURI BURDUSITE PRIN STRAINATATE..NUUU! PROTECTORII LOR, CARE I-AU INCURAJAT SA FURE CA AU ” UMBRELA” I-AU ABANDONAT…LE-AU FLUTURAT IDEEA CA NU SE VA ATINGE NIMENI DE EI..DAR CONSTIINTA AIA DE OM, NU DE VITA, CREDINTA AIA MINIMA CA DUMNEZEU O SA TE LASE SA FURI, PANA O SA ITI TERMINI POFTELE SI APOI TE LASA PRADA TALHARILOR…NU LE TRECE PRIN CAP CA NIMIC NU E GRATIS PE LUME SI ABSOLUT TOTUL SE PLATESTE? UNEORI CU VIATA COPIILOR, A NEPOTILOR, ARDE VILA, TI SE JEFUIESC AVERILE
  ..DAR DACA AI FOST OM…RAMAI OM!
  DACA AI FOST SLUGA PROASTA, NEDEMNA SI LASA, O SA MORI RÎMĂ! ODATA AJUNSI IN PRAG DE PUSCARIE SAU IN EA, CER LEGI SPECIALE PENTRU EI…TRIMIT VORBE SI SE FAC PRESIUNI..” AM FURAT SI PENTRU VOI, MAMA VOASTRA, SCOTETI-MA!”…GRESEALA MARE…ERAI ALES SPECIAL PENTRU SLABICIUNILE TALE, NU PENTRU CALITATILE TALE! DACA FURAI CAT SA TRAIESTI, PANA SI DUMNEZEU SE FACEA CA NU TE VEDE…PENTRU CA TARA E STAPANITA DE TALHARI. DAR TU, OMULE, AI VRUT SA FII TALHAR CA AIA MARI…SI EI TI-AU CUMPARAT SUFLETUL…PENTRU CA ERA DE VANZARE!
  VOR LEGE ACOLO UNDE E FARADELEGE! ADICA VA FACETI LEGI PERSONALE, CA SA INCALCATI LEGEA FIRII..
  SICRIUL NU ARE BUZUNARE, IMBECILILOR! MERITA SA DISTRUGETI TARA, SA RUINATI POPORUL SI SA FURATI VIITORUL URMASILOR NOSTRI, CA TOT CU O GURA MANANCI, PE O PERNA DORMI SI TOT CANCERUL STA SA TE MANANCE?! CE LASI DUPA TINE PE LUME? NIMIC…CERETI LEGI SA VA SCAPE?! SI MAGISTRATII SUNT TOT CA VOI…SI EI TOT O APA SI UN PUTREGAI…DE SE CRED NEMURITORI…SARACA NEBUNIE!

  • Darga Nuta,
   Iti scriu nu pentru a te lumina – ca unde bezna e, nimic nu e! – ci pentru a incerca – intr-un demers sper ca nu chiar inutil – de a-i lumina pe cei care ti-au citit mizeria de postare.
   Ca toti astia de au distrus Romania, tu crezi ca o societate democratica isi are la baza dreptatea – vezi ca asa au crezut si comunistii (si aici ma refer la perioada aia groaznica, cand am mai distrus o data capitalul romanesc – anii lui Pteru Groza, in caz ca ai nevoie sa te orientezi in timp).
   Pana aici, nu poti fi acuzat, caci demersul tau pare a fi unul de buna credinta – iarta-i Tata, ca nu stiu ce fac…
   Astazi, societatea, se bazeaza pe suprematia legii sau, macar, asa ne dorim sa credem.
   Avand, insa in vedere, cu suntem cateva milioane – in Romania – si miliarde, pe planeta, e al naibii de greu sa dam solutii exacte la problemele cu care ne confruntam, asa incat ne-am scris niste “coduri”, am stabilit niste “reguli” dupa care am ales sa ne ghidan.
   Justitia inseamna reguli – bune, proaste – codificate in legi, cel putin in Romania – tara care a ales sistemul de drept roman.
   Da, imi dau seama, voi toti va simtiti Zorro, Iancu Jianu, Haiducii lui 7 cai si alti Dirty Harry, cand vine vorba de a face dreptate.
   Nu va doriti o tara in care se face dreptate – ca vom fi toti morti, in acest caz! – ci una in care se respecta regulile scrise si comunicate – cunoscute noua, tuturor sub numele de legi!
   Tu, draga Nuta, banuindu-te a nefiind judecator, nu ai ABSOLUT NICIUN DREPT sa judeci pe cineva!
   Mai mult decat atat, nici macar judecatorii nu au dreptul de a o face, ei fiind investiti cu APLICAREA LEGILOR!
   Daca unii nu inteleg asta si, se trezesc de bezmetici ce sunt, sa FACA DREPTATE, asta este alta poveste…
   Dreptatea nu o face judecatorul, caci adevarul este relativ… judecatorul aplica legea, adica acele reguli scrise si cunoscute noua, tuturor, anterior comunicate!
   Cand un judecator, sau unul ca tine – Nuta… – se trezeste ca vrea sa “fac dreptate”, pentru ca stie el ce un semen de-al nostru a comis, nu face nimic altceva decat sa se erijeze in Dumnezeu!
   Nu, nimeni dintre noi nu a fost investit cu puterea de a imparti dreptatea – ma rog, au fost monarhii, pe vremuri, dar nu este cazul de fata.
   Un PENAL, un HOT, un SPAGAR, cum va place sa spuneti, cat timp nu este judecat pe legi, cat timp nu se poate apara, cat timp nu poate fi dovedit, CU PROBE, ca fiind toate cele spuse anterior, nu poate fi tratat asa cum ti-ai dori tu, draga Nuta.
   Judecatorul, caruia ii este supusa analizei fapta, trebuie sa judece cele ce pot fi sustinute, pentru ca si el – ca si procurorul – trebuie sa administreze probe nu numai impotriva celui supus judecatii, ci si in favoarea lui!
   Themis, zeita justitiei, cantareste legata la ochi nu faptele bune versus cele rele – pentru asta exista o alta zeitate – ci pune in balanta daca ceea ce ai facut, intr-o fapta, a adus mai mult bine, decat rau.
   Tu, draga Nuta, fara sa ai habar de faptele lui Duta, l-ai judecat si condamnat, desi nu ai acest drept – si, ti-as dori (dar n-am s-o fac, pentru ca pe unul ca tine Dumnezeu trebuie sa-l ierte, nicidecum eu) sa ai parte de aceeasi “dreapta” judecata de care a avut omul asta!
   Iti garantez ca tu – probabil nu doar tu, ci si tot neamul tau – nu ati facut nici pe miiime cat a facut Duta – cel pe care-l ocarasti tu – pentru tine si toti ai tai!
   Ceea ce, insa, a facut Duta pentru sanatate nu conteaza, ca nu alea i-au fost faptele supuse judecatii.
   Tu, ca si aia de l-au asa zis judecat, il condamnasera-ti la moarte, inainte de a fi cantarit faptele!
   Iti doresc sa fi judecat pe lege si pe probe – si nute gandi ca nu va veni, si-n viata ta un astfel de moment!
   Fie ca vei fi tu sau unul dintre ai tai, atunci cand te vei afla in fata judecatii, roaga-te sa fie una divina si, nicidecum una umana, ca s-ar putea sa fie unul ca tine… care te judeca fara sa stie ce-ai facut, pentru ca stie el oricum ce-ai facut!
   Nu te inchina la chip cioplit… si nici la procurori, ca numai supa ce te vei fi aflat de cealalta parte sau vei fi avut pe cineva acolo poti intelege cum stau lucrurile.
   Asta nu este o pledoarie pro-Duta, ci una pro-Justitie, draga Nuta!
   Daca ne dorim, din nou, ca oamenii sa fie judecati nu pe probe, nu pe lege, ci pentru a se face dreptate, ne va paste o noua epoca “CANAL”!
   Sa culegem toti, ceea ce semanam… draga Nuta!

 2. Dobitocu’ asta face tarantele „juridice” pe FB. Pentru cele 6 mil euro spaga , daca era in America, primea inchisoare 99 de ani . Ciocu mic , furaciosule !

  • Daca era in America, pentru miliardele de euro pe care le-a adus bugetului de stat (vezi taxa de claw-back si stergerea arieratelor) era recompensat, nicidecum bagat la puscarie… asta se intampla cand va spala pe creier, iar voi v-ati atins maturitatea absoluta in stadiul de morula!
   Omu’ a ajuns la puscarie tocmai pentru ca si-a permis sa ia bani de la FMI si de la firmele de medicamente, obligandu-i sa finanteze sistemul roamneac de sanatate, pe care-l capusau AMERICANII TAI!

 3. Lasati-i sa fure pe astia de acum linistiti .O sa vanda si cacatul din cururile voastre basite,cretinilor.Ala a luat 6 milioane spaga astia golesc tara de zeci de miliarde de euro dar nu va pasa ca voua va merg pensioarele mititele de 15-20000 de lei pe luna.Voi doar spuneti ce vi se ordona.

  • Penalul de Duta nu a luat 6 milioane de euro – cum se vaita madam (cica) judecator Panioglu si cum a scris (gresit) in sentinta!
   2 MILIOANE DE EURO SUNT IN CONTURILE DENUNTATORILOR LUI DUTA, SI ASTAZi (IAR ALlTE 4 MILIOANE, CASH SI BUNURI, LA ALT DENUNTATOR) – fapte recunoscute de acestia, in denunturile lor, dar niciodata investigate de DNA!
   Cand Duta si-a permis sa ii denunte pe Socol si Enache, intreband unde sunt cele 2 milioane retinute in sarcina lui… Scutea a luat foc!… iar Panioglu si Gulitanu (a carei ultime “isprava” confirma lipsa de impartialitate a celor doua – cica – judecatoare) s-au executat si l-au executat!
   KWI ar trebui sa fie la puscarie – cu tot cu nevasta (ce-i drept, PANIOGLU ARE PROBLEME CU CONCUBINELE – o recunoaste singura, in cam toate deciziile sale – nu cu nevestele in acte) – pentru fals, uz de fals si mii case “facute din meditati… G H I N I O N… saracutul de el”!
   Socol si Enache, tot la puscarie ar trebui sa fie… dar, ce sa vezi?!… pot face infinite denunturi, in infinite cazuri si, incheia – in continuare – bine merci contracte cu SRI-ul si acorduri de recunoastere cu DNA!
   Madamelor judecatoare… de infractiune in forma continuata ati auzit?!? Cam cate art. 19 sunteti dispuse sa dati?!… sau, cand vine vorba de executat oameni, nu conteaza cate violuri a facut unul, cat timp l-a dat in gat pe unul de va este la “suflet”!
   Panioglu le i-a apararea lui Socol si lui Enache – ca, deh, HP firma americana! Daca un procuror isi permite sa investigheze spalari de bani si evaziuni fiscale, pe baza denuntului unui justitiabil se cheama ca procurorul este infractor – a spus-o madam Panioglu nu doar in decizia penalului de Duta, ci si deunazi, la G4Media; daca Panioglu face rechizitorii – doamna draga, nu mai bine te faci matale procuror?! – este dreptul ei si nimeni nu trebuie sa-i puna la indoiala legalitatea demersului!
   Enache, colegul de faculatate al lui Statescu, Gen. Gabriel STATESCU (sef la SRI, si omul care a spaguit deopotriva contractele lui Duta, de la CNAS – si indirect la SRI, si SII Analytics, de data asta direct in SRI – si de la Socol si de la Enache) este bine merci, aparat de madam judecator Panioglu!
   Daca tot te-a lovit dreptatea, doamna judecator Panioglu, ia fa matale bine si apleaca-te asupra spagilor date de Enache si Socol generalilor SRI, Zamfir, Statescu si multi alti agarici, ca ei! – datele le-ai avut la dispozitie, in rechizitoriul DNA-ului (nu spune ca nu ai fost investita cu investigarea acestor fapte, ca singura ti-ai PERMIS SA-I ACUZI PE PROCURORII DE LA CONSTANTA DE CONIVENTA INFRACTIONALA CU DUTA CEL SPAGAR), asa ca nu ai nicio scuza!… ca deh, “judecătorul are obligaţia, şi nu facultatea, de a analiza probele”!! – mataluta, doamna Panioglu ai spus-o!
   Ia fa bine, doamna judecator Panioglu – matale care iti permiti sa faci un adevarat rechizitoriu de PROCUROR, in decizia de condamnare a spagarului de Duta, la adresa unor procurori (desi nu demersurile lor judiciare erau supuse judecatii) – si investigheaza nu doar cele 2 milioane ramase la Enache – alea cerute de la Socol, fara stirea lui Duta – ci si faptele “protejatului” lui KWI, cunoscut sub numele de CRISTIAN BUSOI!!! Ca, daca tot te-ai apucat sa-i judeci si pe unii care nu erau in dosar, hai raspunde la intrebarea urmatoare: cand BUSOI era trecut in clar, cu nume si cu SUME INCASATE, de ce nu ai vorbit SI DE EL in decizia de condamnare?!
   Ca da, doamna judecator PANIOGLU si da, doamna judecator GULUTANU voi astea de sunteti ingerii dreptatii!!!… Socol si Enache l-au denuntat si pe BUSOI, cu alte sute si milioane de euro cerute si incasate ca spaga!… ce sa vezi, protejatul sistemului si al lui KWI isi cerea “cuvenita spaga” si dupa ce nu mai era pe functie… hai, cititi… daca tot sunteti asa de mimoze pudice ale dreptatii!!! Sta-v-ar in gat aerul pe care-l respirati!… si nu, nu este un blestem; DAR, DACA TOT AVETI BOALA PE DOCTORI – mai putin pe BUSOI – si de va-nchinati la KWI si prietenii lui (stiti voi exact de ce!) – MACAR AVETI CURAJUL SI BUNUL SiMT SI RECONOASTETI CA ORICE DOCTOR, INDIFERENT DE FAPTA, IL VETI EXECUTA!
   Daca spuneti ca nu sunt probe, la BUSOI, va intreb ceva: si care-s, atunci, probele in baza carora l-ati condamnat pe spagarul de DUTA?! Denunturi de martorii interesati, cu dubla identitate (aia in clar si cea acoperita?!) – aveti bunul simt, loazelor, si admiteti ca d’aia i-ati facut infeactori pe peocurorii de la Constanta… ca i-au devoalat pe Socol si Enache ca fiind Patrichi si Niculescu, spagarii reali din dosar!
   Si, va mai intreb si altceva: care sa fie probele de i-ati condamnat pe niste procurori?! – ca tu, madam PANIOGLU, nici macar n-ai creier sa te opresti dupa ce ai comis o fapta… matale continui! (I-ai acuzat pe procurorii de la Constanta in decizia lui Duta, ca mai apoi sa continui acum cateva zile… ca, deh, TU ESTI MAI PRESUS DE LEGE… ai demonstrat-o si atunci cand te-ai kishat pe CONSTITUTiA ROMANIEI, ignorand cu buna stiinta si REA CREDINTA, DECIZIILE GENERAL OBLIGATORII ale acesteia!! – art. 147, madam!… CONSTITUTIA E TOMuL ALA PE CARE AI PUS MANA CAND – CICA – AI DEPUS JURAMANTUL DE JUDECATOR… in caz ca-ti mai aduci aminte!)
   Sa se faca dreptate, fie de ar fi sa cada cerurile…
   Pai, in cazul asta, hai cu voi la puscarie, hai cu BUSOI la puscarie, hai cu KWI la puscarie – cu tot cu sotie – hai, pe scurt, cu toata lumea la puscarie! – madam judecator Panioglu, daca tot te “CONSULTI” cu SCUTEA, roag-o sa ia probele de la SRI, cele care confirma infractiunile lui BUSOI, lui KWI… si altii de pe acolo!.. sau, mai simplu, citeste-le declaratiile “denuntatorilor de serviciu” Socol si Enache!
   Si, doamna judecator PANIOGLU, daca nu te-ai prins (asta e retorica, evident), vezi ca lui OPRESCU I-AI DAT ANI GREI DE PUSCARIE, TOT PENTRU A-I FACE CULOAR LIBER ACELUIASi BUSOI!… KWI IL VOIA PRIMAR LA BUCURESTI!
   … asa ca, doamna draga, sper – ca tot am intrat in postul Craciunului – sa iti dea BUNUL DUMNEZEU exact ceea ce meriti, dupa sufletul tau… iar, de s-ar putea, intai sa ii vezi – oricare or fi ei – pe ai tai primind ceea ce tu ai semanat!
   Mai mult decat atat, sa va dea Dumnezeu – doamnelor P si G – zile multe si ocrotite de toti doctorii pe care i-ati bagat la puscarie! Sa va ingrijeasca, multi ani de acum incolo… atat de multi, incat sa va doriti ceea ce meritati!
   Asa sa va ajute Bunul Dumnezeu!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998