CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mesaj exploziv – Turcescu: ”Nu exista magia votului, doar regii si jocuri de culise”

1 comentariu / 5583 vizualizări / 24 noiembrie 2019

Deputatul PMP Robert Turcescu are o postare de-a dreptul spectuloasă, azi, pe Facebook, în care transmite mesajul public că alegerile sunt la fel de adevărate ca showurile din teatrele de păpuși, iar în spatele ”magiei votului” se ascund, de fapt, doar regii, jocuri de culise și păpușari nevăzuți de către marele public. ”Mereu alți actori în aceeași piesă” conchide politicianul, sugerînd că doar tinerii naivi mai pot crede în puterea votului democratic.

”Cind eram copil, am fost cu tata la teatrul de papusi. La pauza, intr-un moment de neatenție al „celor mari”, am urcat pe scena si am vrut sa ma duc in spatele peretelui de carton, dincolo de care actorii minuiau marionetele. Am ajuns foarte aproape, eram gata-gata sa vad ațele si sîrmele de otel, dar a intervenit tata si, cu blindete, m-a luat de pe scena inapoi in sala de spectacol, asa ca pentru un timp magia teatrului de papusi a ramas… magie. Am privit inca niste ani buni papusile insufletite, minunindu-ma de fiecare data de felul in care vorbesc si se misca. Cind le-am descoperit „secretul” s-a intimplat sa fiu suficient de mare asa incit sa nu mi se mai para o drama.

Lasati-i pe cei mai tineri sa creada in magia votului si a schimbarii in bine, chiar daca noi stim ca exista sfori dincolo de orice perete de carton pe care se joaca spectacolul alegerilor! Mergeți la vot, chiar daca nu mai credeti in minuni, chiar daca vi s-a acrit sa vedeti mereu alti actori in aceeasi piesa. Purtati-va cu blindete cu cei care sint pe cale sa descopere ca nu exista minuni, ci doar regii si jocuri de culise! N-avem niciun drept sa le distrugem speranta intr-o lume minunata in care, cine stie, poate, intr-o zi, si păpușile, si papusarii, vor prinde in cele din urma viață…” scrie deputatul popular. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. „Gura pacatosului adevar graieste”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998