CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mesaj-soc al unui greu PSD-ist: Hildegard Puwak, omagiata post-mortem de broscoiul Kermit

0 comentarii / 3635 vizualizări / 26 mai 2018

Fostul ministru și vicepreședinte PSD, Hildegard Puwak, care s-a stins ieri din viață prematur, nu pare să mai fi fost foarte populară în propriul partid. Nu doar că nici PSD, nici guvernul nu au postat vreun mesaj de condoleanțe pe siteurile oficiale, dar unul dintre senatorii veterani ai partidului a găsit o metodă stupefiantă de a-și prezenta omagiul post-mortem, prin intermediul unui personaj din Muppets.

”A plecat dintre noi un OM excepțional, un ministru care va rămâne pentru echipa sa un model de dăruire, abnegație si modestie – doamna HILDEGARD PUWAK. Prea puțin cunoscută pentru tot ceea ce a construit în perioada 2001-2003 la Ministerul Integrării Europene, pe nedrept absentă apoi de pe scena politica românească, doamna Puwak va reprezenta întotdeauna pentru noi – cei care am cunoscut-o cu adevărat – un exemplu și în același timp un îndemn de a duce mai departe valorile în care a crezut si pentru care a luptat: țară, datorie, muncă, seriozitate, echipă. Cu recunoștință pentru tot ceea ce ne-a dăruit, îi vom păstra pururi amintirea vie în sufletele noastre!

2
Sincere regrete!”.

Emoționatul mesaj e postat de ministrul Orlando Teodorovici pe pagina sa de Facebook și generează zeci de comentarii în aceeași notă din partea internauților.

Untitled
Cu o ciudată excepție: senatorul Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de politică externă și reprezentant al vechii gărzi pesediste, postează drept comentariu un GIF (fotografie animată) cu broscoiul Kermit din Muppets, fără vreo altă explicație. Un gest care, după cum se vede din captură, bagă rău în ceață urmăritorii paginii. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998