CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Mesaj șoc: lider PNL – la un pas de a declanșa conflict diplomatic cu Israelul

42 comentarii / 3827 vizualizări / 28 august 2023

Deputatul PNL Alexandru Muraru e la un pas de a produce un conflict politico-diplomatic cu statul Israel, în urma unui demers năucitor, prin care încearcă să impună cabinetului de la Tel Aviv viziunile sale politice. Scandalul a pornit de la recentele contacte între reprezentanții statului evreu și cei ai partidului AUR, lucru indamisibil, conform lui Muraru, care cere, pe Facebook, întreruperea respectivelor contacte.

”Apel către Ambasada Israelului și Ambasadorul Reuven Azar
Am aflat cu indignare și revoltă despre întâlnirea dintre liderul partidului extremist AUR, George Simion, și Ambasadorul Israelului, Reuven Azar, precum și cu Yossi Dagan, membru al partidului de guvernământ Likud. Este de neînțeles cum poate Ambasadorul Israelului să se întâlnească oficial și să dea mâna cu un politician care este exponentul violenței în politica românească.
Gestul ambasadorului Azar creează un prejudiciu imens democrației și vieții publice românești pentru că legitimează o formațiune extremistă, xenofobă, antisemită, de factură legionară, neofascistă. Este fără precedent în politica diplomatică a statului Israel la București din 1990 până astăzi.
Domnule Azar, ce ati spune dacă ambasadorul României la Tel Aviv s-ar întâlni cu liderii Hamas și Hezbollah și ar da mâna cu ei? Exact așa ați făcut dvs statului român, ați legitimat un partid extremist, cu accente teroriste.

Comunicatul pe care acum câteva zile ambasada l-a dat ca răspuns unei publicații, conținea multe condiții pe care AUR nu le a îndeplinit si ați încălcat chiar dvs aceste condiții, întâlnindu-vă cu acești fasciști și antisemiți, recunoscuți în toată societatea românească pentru răspândirea urii etnice.
Există informații și schimburi oficiale de mesaje, care arată că ați ignorat politica oficială a Yad Vashem în momentul în care cauționați un partid a cărui politică oficială a fost aceea de negare a Holocaustului și de desconsiderare continuă a memoriei victimelor celei mai mari tragedii a umanității.

O reamintire a politicii și acțiunilor AUR din ultimii trei ani:
Incitare la violență: AUR a instigat la violență împotriva instituțiilor democratice ale României, inclusiv Parlamentul, primăriile și mass-media. A făcut publice „liste negre” cu intelectuali acuzați de „trădare națională”, care reprezintă un îndemn direct la violență.
Atacuri împotriva mass-media: AUR a instigat la violență împotriva mass-media, creând o atmosferă de intimidare și hărțuire a jurnaliștilor. Aceasta este văzută ca o tehnică fascistă utilizată de formațiuni extremiste.
Elogierea legionarilor și răspândirea de știri false: Unul dintre membrii AUR, Sorin Lavric, a elogiat de la Tribuna Parlamentului legionari, inclusiv a liderului fascist român Ion Antonescu.

Idei xenofobe și antisemite: AUR a răspândit idei xenofobe și antisemite, inclusiv prin sloganuri xenofobe și discuții despre „reeducarea” tinerilor care studiază în străinătate. A caricaturizat un fost prim-ministru în ipostaza lui Adolf Hitler, o trivializare a Holocaustului împotriva evreilor.
Negarea Holocaustului: AUR negat Holocaustul și a minimalizat responsabilitatea autorităților, liderilor și instituțiilor românești din perioada 1941-1944 pentru crimele de război comise împotriva populației evreiești.
Atacarea Parlamentului și a instituțiilor publice: AUR a atacat în două rânduri Parlamentul, prin încercarea de ocupare prin forță și asediu, precum și unor instituții publice din România (Primăria Timișoara, Ministerul Energiei, Ministerul Sănătății etc).

Asocierea cu cercurile fasciste: Mulți dintre liderii AUR sunt afiliați la cercurile fasciste moderne din România, inspirate de mișcarea istorică Garda de Fier.
În calitate membru al Parlamentului, de vicepreședinte PNL și de fost Reprezentant Special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, fac din nou apel la Ambasada Israelului și la Ambasadorul Reuven Azar să se disocieze de orice alăturare de partidul extremist, de sorginte fascistă și neo legionară, care a batjocorit ani de zile încontinuu memoria victimelor Holocaustului, valorile toleranței și a demonstrat prin tot ce a făcut că este o formațiune care se hrănește cu ura și violența.
Este vital să ne asigurăm că nu se face nicio concesie în fața ideologiilor care neglijează sau distorsionează tragediile istorice” mai scrie Muraru. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

42 Comentarii

 1. Cine il lasa pe acest nenorocit sa se exprime public? Este un pericol public.

  • El a primit mesajul in plic de la Cotroceni.

   Este AUR un parttid de doi bani dar nu cum spune acest PNList, insa mascariciul este din PNL, cel mai CRIMINAL partid cu traditii CRIMINALE istorice, tradator de tara si de popor.
   Asa ca rade harb de oala sparta.
   Oricum, cu totii sunt pe farash. Avalansa a inceput si matura totul in cale.
   Aceasta este linistea dinaintea furtunii.
   In Israel se bat evreii adevarati cu FALSII evrei khazarii sau jidanii condusi de stanistul Bibi, si evreii adevarati sunt pe cale sa castige definitiv lupta cu inchinatorii la Satana Yehova.

   Lingaul de Simion s-a dus sa ia aprobare de la Mica Poarta pentru ca Marea Poarta Washington este putreda in persoana clonei retardate Bideu Alzheimer.
   Si sultanul dadea aprobare dar trebuia sa stai capra si sa servesti masa din genunchi.
   Simioane, tu ai servit masa sau ai stat capra ?
   Degeaba, Simioane, ca si sultanul de la TelAviv o sa stea capra pana la anul.

   • bati campii, cretinule

   • creierii tai sunt pe faras

   • kakarezule khakazar reptlian clonat

  • muraru si simion dau probe: care sta in 4 labe mai frumos pentru evrei.

 2. Asta se intimpla cind dobitoci exaltati de felul astuia ajung sa ocupe inalte dmnitati in stat

 3. Fraţii Muraru vor sa fie mai „jidani” decât israelienii! Or fi, căci sunt de la Iaşi, unde a mai rămas destulă sămânţă de gheşeftari pe şmecherii.

 4. Într-un comunicat remis Q Magazine, vineri, 25 august, ambasadorul Israelului la București, Reuven Azar, a enumerat principiile care stau la baza evaluării activității lui George Simion și a partidului pe care îl conduce, având în vedere că AUR a fost considerat până acum un partid cu lideri care apreciau Holocaustul ca fiind o „chestiune minoră”, deși cca 6 milioane de evrei și-au pierdut viața în lagărele naziste. Ambasadorul Israelului, Reuven Azar, îi transmite lui George Simion principiile care ar putea „deschide ușa” dialogului cu AUR.
  1. Recunoașterea faptului că Holocaustul evreilor din România, în timpul căruia sute de mii de evrei au fost uciși în zona controlată de România, a fost inițiat de România și executat de români. Holocaustul evreilor din România a inclus pogromuri și mai ales – pogromul de la Iași, persecuții juridice și economice, muncă forțată și deportarea criminală în Transnistria. Toate acestea au fost efectuate de români (acțiuni stabilite ca fapte istorice de către o comisie de anchetă românească).
  2. Condamnarea antisemitismului. Recunoașterea existenței fenomenului antisemit în România, – inclusiv în cadrul partidului AUR – și a faptului că acesta trebuie combătut, inclusiv prin adoptarea definiției de lucru a antisemitismului de la IHRA.
  3. Condamnarea criminalilor de război și a celor care i-au urât pe evreii români în timpul și înainte de Holocaust, în mod explicit a mareșalului Ion Antonescu, precum și a altor criminali de război și antisemiți români, cum ar fi mișcarea Garda de Fier.
  4. Susținerea programei școlare guvernamentale din România pe tema Holocaustului și dezmințirea declarațiilor atribuite partidului AUR despre faptul că Holocaustul ar fi o “chestiune minoră”.

  • 28 august 2023:
   „Președintele AUR, George Simion, s-a întâlnit astăzi, la Palatul Parlamentului, cu ambasadorul Israelului, Reuven Azar, și cu Yossi Dagan, șeful județului regional Shomron din Israel.
   În cadrul întâlnirii, George Simion a recunoscut responsabilitatea României pentru Holocaustul evreilor români (în teritoriile controlate de România în timpul celui de-al doilea război mondial) și și-a exprimat regretul profund.”

 5. Un penelist cu idei useriste. Și puțin cam securist.
  Cum ajung acești oameni să fie în politică? Și ne mirăm că legile sunt proaste și greu de aplicat.

  Israelul a avut întotdeauna o reprezentare externă de primă mână. Din moment ce diplomații evrei au avut o întâlnire cu șeful AUR, înseamnă că au avut interesul să poarte o discuție, logic. Nu??

  Penelistul nervos îi ceartă pe evrei și o face cu ideile unui politician de stânga, o ține langa cu nazismul, cu legioanarii, cu tot felul de prostii din bagajul micului propagandist antifa. Aș putea pune pariu că-i un penelist woke și că susține politica de gen. Am un feeling vag că omul are o problemă, cineva se joacă la telecomandă și el execută un fel de balet precar.

  Anatemizarea AUR ca partid extremist este o temă de sorginte pluserist haștagistă. Oricine spune că AUR este extremist, asta în condițiile în care nu există nicio dovadă concretă în privința asta, este clar rostogolitor de propagandă pluseristă. Că-i infiltrat la penele, asta e.

  Pluseriștii nu realizează faptul că mesajul lor tembel, cu lgbtq+ și prostiile cu anticorupția, atitudinea de capră râioasă din rasă robiesperian-troțkistă, repugnă electoratului mult mai mult decât orice. Ei au impresia că dacă ”se bat” contra altora și se pretind salvatorii neamului, vor fi și crezuți. Să vedem la alegeri, dar cred că deja este cam clară treaba.

  Peneliștii măcar au motive să se bată cu AUR, pentru că acest partid le-a luat față și i-a trimis pe poziția 3 în clasament. Din acțiuni de tipul celei din articol pare că peneliștii nu pricep faptul că mesajul economic al AUR este mult mai bine orientat către clasa de mijloc, micii intreprinzători și mica afacere românească. PNL a vrut mereu să fie acceptat ca ”unicul” partid de dreapta de pe scena politică. Li se pare că li se potrivește mănușă, numai că lumea știe că PNL și PSD sug la aceeași țâță bugetară. Oriunde apeși, țâșnesc capete de pesediști și peneliști, de oriunde, inclusiv din vestiarul femeilor de servici.

 6. fratii muraru sunt oamenii lui iohanis. Poate asa gindeste individul. Pune pe altii sa exprime gindurile lui, ca el de lenos ce este NU gindeste nu munceste.

 7. Minunată „lecție de istorie națională” ne oferă acest imbecil, propulsat – cu complicitatea poporu-lui – în înalte funcții ale Statului Român. Și nu-i nici singurul, nici cel mai reprezentativ.
  Dacă vrem să vedem cum de „ne-au călărit” secole de-a rândul, ba „Turcul cel hain”, ba „Ungurul cel crud”, ba „Rusul cel necioplit”, ba „Neamțul cel rafinat”, ba tot felul de „lifte” cu „ceafă groasă și cu nas subțire”, e suficient să ne uităm la ultimii 30 de ani. „Anii noștri de libertate”!
  Nu înțelegem „nimic și niciodată”, că „mâncându-ne” unii pe alții, singuri ne băgăm capul în jug. Și după aia, ne „văicărim” și lăcrimăm că ne-au înrobit, și ne-au „desproprietărit” și ne-au „dezna-ționalizat”. Iar acum cu ”UE” și cu ”partenerii Americani”, am luat-o de la început, ajungând mai rău decât în epca fanariotă. Și ne mai mirăm ce se întâmplă prin țară, pe sub nasul nostru și al „aleșilor poporului”?
  … Din ce în ce mai des mă întreb dacă nu cumva, Engels, chiar știa ce spune…

 8. Bine ca s-a trezit “geamanu’” sa tina lectii…
  Cand FDGR – organizatia aia de unde le vine “sponsorul” – e continuatoare a regimului fascist in Romania, belelele astea doua se trezesc sa tina lectii de antisemitism insusi ambasadorului statului Israel in Romania…
  Te apuca rasul – daca nu ar fi de plans – si iti explici de ce Romania a ajuns unde a ajuns sub FDGR si acolitii aluia unde este astazi!

 9. Clasa politică românească își cerșește legitimitatea la Tel Aviv și la Washington.
  În România n-o poate obține fiindcă e prea ocupată să fure.

  • Tu îi crezi pe toți hoți, dar jumate din ei sunt doar tâmpiți.

   • voi vorbiti despre voi

 10. Simion acuză oficial România și românii, în integralitate, ca vinovati de Holocaustul din România. El se angajează să bage la înschisoare toti antisemitii români și să participe la reeducarea liceenilor cu privire la Recunoașterea faptului că Holocaustul evreilor din România, în timpul căruia sute de mii de evrei au fost uciși în zona controlată de România, a fost inițiat de România și executat de români. Detalii pe pagina oficială a AUR
  https://partidulaur-ro.translate.goog/official-meeting-at-the-parliament-in-bucharest-between-he-ambassador-of-israel-mr-reuven-azar-and-mr-george-simion-the-president-of-aur-party/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

  • Pupat (fund) Piața Tel Aviv.
   Votați AUR!

  • El (țiganu simion,) nu poate vorbi în numele nostru. De fapt toți joacă de frică că le fuge pămîntul de sub picioare; la toți Joacă jocul de-a baba oarba. Ei știu că s-a sfîrșit comedia și-o dau cu Dumnezeu să-l ierte. Se împlinește sorocul. Mai e puțin și apare nota de plată. Să-i vezi cum fug șobolanii de se calcă pe picioare

 11. Puneți nebunul la locul lui- în cămașa de forță

 12. Simi ar vinde-o și pe mă-sa ca să-și pună curul într-un fotoliu oficial. Să vândă România e mult mai ușor :))

 13. Eu credeam că AUR e partidul serviciilor, nu al evreilor.

 14. AUR isi va binemerita eticheta de partid nationalist cand va reintroduce istoria adevarata a Romaniei in scoala si va exclude studiul Holocaustului la clasele a 11-a si a 12-a. Cand va prezenta in manualele scolare crimele infaptuite de iudeo- bolsevici in Romania. Cand va dezvalui elevilor romani activitatea antinationala a criptoevreilor de dupa 1989, care nu numai ca au distrus industria romaneasca – „morman de fiare vechi” dupa Petre Roman- dar au si cedat teritorii Ucrainei in 1997, prin actul de tradare nationala infaptuit de Adrian Severin, Petre Roman si Emil Constantinescu Kazbici. Pana atunci nu credem ca AUR este vreun partid nationalist demn de acest nume si nici NU VOM VOTA cu partidul care da socoteala ambasadei Israelului de la Bucuresti. El trebuie sa intre in gratiile electoratului roman, nu ale criminalilor de la TEL AVIV, despre care TOT GLOBUL poate vedea cum se poarta cu palestinienii. Cat extremism, cat colonialism, cate incalcari ale deciziilor ONU, cat apartheid, cat fascism in politica evreiasca actuala, cata coruptie la Netanyahu !

  • si re-trimite subiectul la orele de istorie normale. Asta e ce nu se vede din comunicate, decat daca esti foarte atent. AUR face mers pe sarma, dar e posibil sa cada si sa-si rupa gatul ca si Partidul Romania Mare in trecut, cand Vadim a crezut ca se poate sprijinii cu evreii.

 15. Lui Alexandru Muraru i se spune Paduche. El si cu fratele lui geaman sunt doi borfasi.
  De alrfel se vede ca Ambasadorul Israelului nu da doi bani pe el.
  Insa il iubeste unul inalt si lenes.

 16. Votează gAURa!

  • ?

 17. Marele naționalist s-a căcat pe el și a trădat națiunea pentru 30 de shekeli.

  • Nu faci si nu spui ceea ce chiar gandesti si simti. Spui ce trebuie la un moment dat, sa scapi de un sacal ca Muraru.Conteaza ce faci pe termen lung. Iar asta nu se vede de la inceput.

 18. -am aflat cu indignare
  ca Jidanistanul Mic
  vrea sa-si limiteze puterea Justitiei,
  cata or avea.

 19. “Am curul destul de mare ca să-l pupe simultan și USR și AUR.“

  • Murarii sug si pupa primii.

 20. Omu’ e de spitalul de nebuni. Face spume la gura și, dacă te musca, trebuie sa daci antirabic. Un nenorocit are , de ani buni, are numai ” acțiuni ” antiromânești.

 21. Ce parere au Ministrul Reptila, felcerul Arahat si Negustorul de copii ZoiAnus despre acest lucru ?

  ,,Moderna a plătit 400 de milioane de $ către Institutul Național de Sănătate din SUA care recomanda vaccinarea. Rand Paul: Președintele Moderna a recunoscut în privat că există un risc crescut de miocardită – VIDEO cu interogarea CEO-ului Moderna
  https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Moderna-a-platit-400-de-milioane-de-catre-Institutul-National-de-Sanatate-din-SUA-care-recomanda-vaccinarea.-Rand-Paul-Presedintele-Moderna-a-recunoscut-in-privat-ca-exista-un-risc-crescut-de-miocardita-%E2%80%93-VIDEO-cu-interogarea-CEO-ului-Moder-184003
  … Senatorul Rand Paul l-a întrebat pe CEO-ul Moderna cu privire la efectele secundare ale vaccinului COVID-19, în special miocardită, senatorul spunând: „Am vorbit cu președintele dvs. săptămâna trecută și a recunoscut cu ușurință, în privat, că există un risc crescut de miocardită. Faptul că nu puteți spune asta în public este foarte deranjant”. Senatorul Rand Paul: Domnule Bancel, Moderna a plătit NIH 400 de milioane de dolari. Considerați că asta creează un conflict de interese pentru angajații guvernului, care fac bani din vaccin pentru ca, de asemenea, să dicteze politici despre câți oameni trebuie să primească vaccinul? Stephane Bancel: Într-adevăr. Am făcut recent, înainte de Crăciun anul trecut, o plată de 400 de milioane de dolari către NIH pentru un vechi patent pe care l-au dezvoltat, care nu are legătură cu covid, dar a fost util pentru vaccinul covid. Guvernul SUA este cel care trebuie să spună cum ar trebui cheltuiți acești bani. Senatorul Rand Paul: Nu se creează același conflict de interese în ceea ce privește aceeași politică despre cât de des trebuie oamenii să primească vaccinul – aceasta însemnând că se fac mai mulți bani cu cât [oamenii] sunt vaccinați de mai multe ori? Da sau nu? Stephane Bancel: Asta trebuie să decidă guvernul. Rand Paul: Nu aveți nicio opinie dacă asta creează sau nu un conflict de interese? Există un interes mai mare sau o incidență mai mare a miocardiei în rândul băieților cu vârsta între 16 și 24 de ani după ce au primit vaccinul?… Rand Paul: Da sau nu? Există o incidență mai mare a miocarditei la băieții între 16 și 24 de ani după ce primesc vaccinul? Stephane Bancel: Datele au arătat că există mai puțin [risc de] miocardită pentru persoanele care primesc vaccinul față de cei care fac infecția cu covid.
  Rand Paul: Spuneți că pentru vârsta de 16 până la 24 de ani, în rândul tinerilor de sex masculin care primesc vaccinul covid, riscul de miocardită este mai mic decât cei care fac boala? Stephane Bancel: Asta am înțeles, domnule. Rand Paul: Nu este adevărat. Sunt șase studii revizuite de colegi în Journal of Vaccines, Annals of Medicine, care arată total opusul a ceea ce spuneți dumneavoastră. Am vorbit și cu președintele dvs., chiar săptămâna trecută, și el a recunoscut cu ușurință, în privat, că, într-adevăr, există un risc crescut de miocardită. Faptul că nu puteți spune acest lucru în public este foarte deranjant. Credeți că este întemeiat din punct de vedere științific să impunem trei vaccinuri pentru adolescenții de sex masculin? Stephane Bancel: Asta trebuie să decidă liderii din Sănătatea Publică. Rand Paul: Ați pledat pentru boostere. Știți când miocardita este cea mai frecventă la acești băieți adolescenți? După a doua doză. Când am vorbit cu președintele dvs., el a recunoscut cu ușurință în privat că poate ar trebui să existe o discuție dacă să fie [recomandat] doar un vaccin în loc de două sau de trei. Dacă, în 90% din cazuri, miocardita apare după a doua doză, de ce nu avem o discuție rațională despre asta? Marty McCarry, un medic de la Universitatea Johns Hopkins, a spus exact același lucru. S-a discutat. Cu toate acestea, avem această [recomandare] ridicolă de la CDC. CDC spune, iar eu vă voi pune această întrebare: Copilul dvs. de 16 ani a avut covid, se recuperează și acum s-a vindecat de covid. Îl vaccinați și face miocardită. Aveți de gând să îi mai faceți două vaccinuri? Stephane Bancel: Nu sunt clinician, ar trebui să discut… Rand Paul: CDC recomandă acest lucru și, evident, sunteți interesat de rezultat, dar CDC recomandă ca, pentru cei care au 15, 16 ani și fac covid, se recuperează, apoi fac vaccinul și dezvoltă miocardită și sunt internați cu enzime cardiace crescute și se simt foarte rău – CDC spune ca, de îndată ce ei sunt mai bine, să se vaccineze din nou. Știți câți părinți cred că este un lucru rezonabil de făcut? Știți câte țări nu recomandă acest lucru pentru copii? Suedia nu oferă vaccinul copiilor sub 12 ani decât dacă există un risc de boală severă. Finlanda nu îl recomandă pentru cei mai mici de 12 luni, de asemenea, Norvegia. Anglia, la fel. Franța, Polonia, Germania, Elveția, toate aceste țări vaccinează copiii doar peste 12 ani. Avem jumătate din lume care a analizat aceste studii, există un studiu în Israel în care sunt incluși mii de pacienți și totuși aici vă comportați de parcă nu ați auzit niciodată de miocardită. Și nu credeți că există un risc crescut pentru adolescenții de sex masculin, când toate aceste studii care izolează oamenii de vârsta mea au descoperit că există evident un risc crescut după vaccinare cu vaccinul dvs.Cu Pfizer, de asemenea, dar cu Moderna e și mai grav. Stephane Bancel: Există un risc crescut și îl compar cu cei care fac covid. Rand Paul: Sunt multe studii care arată că există un risc mai mare de miocardită după vaccinare. Trebuie cântărit riscul și echilibrat. Veți câștiga mai puțini bani, de aceea încercați, iar CDC încearcă deja – este în program – să forțeze toți copiii din America să facă [vaccinul] în școli. Ghici ce? Părinții nu vor accepta. Ceea ce au văzut ei este că [infecția] covid nu este mortală la copii și a devenit mai puțin mortală cu timpul. Piața [vaccinurilor dvs.] scade. Nu veți face la fel de mulți bani. Sunt pentru a face bani în mod cinstit, dar nu-mi place ideea că oamenii care iau decizii în guvern să primească bani și acum sunt în conflict de interese…’’
  Studiu Devastator: 100% dintre cazurile de morți subite din cauza miocarditei, pentru care s-au efectuat autopsii, legate cauzal de vaccinul anti-COVID
  Pfizer NU poate explica de ce vaccinurile anticovid provoacă miocardită – VIDEO
  Dr. John Campbell cere autorităților Marii Britanii să se pună capăt vaccinării în masă COVID din cauza riscurile grave pe care le implică serurile experimentale la adresa sănătății. VIDEO

 22. „Cabinetul de la Tel Aviv” (deci nu de la capitala Ierusalim) domnule Bogdan, mai rămâne să schimbați si denumirea Israelului in ‘Entitate Ționistă”, cum o fac cei care vor vor dispariția ei de pe hartă.

 23. Nicolae Tesla vorbea in 1907 despre anul 1908 cand ar fi urmat sa apara televiziunea, telefonul mobil cu care sa fie transmise imagini si sunete la distante mari, ecrane gigantice pe care sa fie proiectate imagini, etc, dar apoi si-a dat seama ca oamenii din vremea lui inca nu erau pregatiti pentru inventiile pe care el le realizase sau urma sa le realizeze in scurt timp. Cred ca stiti imaginile filmate de C.Chaplin pentru o reclama in care apare un barbat imbracat ca o femeie ? vorbind la un telefon mobil.
  Nimeni nu si-a dat seama ce face acea persoana tinand la ureche ceva si vorbind, pentru ca abia dupa o suta de ani OMUL a inteles ca acel aparat era un telefon mobil ca cel pe care il are in buzunar.
  Cred ca Tesla isi testa telefoanele care ca multe alte inventii ale sale au fost furate de FBI si ascunse dupa ce l-au asasinat in camera sa de hotel.Se stie ca Tesla isi filma toate demonstratiile, filme care au disparut subit. Cred ca Tesla care avea capacitatea de a vedea in viitor, fiind contemporan cu Chaplin, i-a cerut acestuia ca acea persoana sa apara in imagini pentru ca peste timp oamenii sa stie ca adevaratul inventator al telefonului, inclusiv al celui mobil, a fost marele Nicolae Tesla care vorbea intr-un interviu din 1907 despre telefonul mobil si in 1928 apare intr-o reclama filmata cineva care vorbeste la telefonul mobil.
  Tot Tesla este cel care a inventat Bobina de Unde Scalare sau Raza Mortii pentru a apara o tara, inventie pe care acum Cabala o foloseste pentru a crea falsa pendemie 5G, dar de nivel redus fata de Raza Mortii.
  Cand si-a dat seama ca nivelul de constiinta al omului nu este pe masura inventiei sale, a renuntat la ea, dar toate documentele i-au fost furate, asa ca acum vedem ca nici in anul 2023 nivelul de constiinta al ,,OMULUI’’ nu este ridicat pentru a nu folosi aceasta inventie impotriva OMULUI.
  Fiul de nazist Elon Musk este doar imaginea firmei Tesla controlata de Cabala, care a pus in opera inventiile furate marelui savant, si indreptate acum impotriva OMULUI.
  Am cautat filmul si l-am vizionat de mai multe ori.
  Sunt convins sa cel care vorbeste la telefonul mobil in 1928 este chiar marele savant Nicolae Tesla.
  Priviti mainile de barbat si fata, gura, sunt ale lui Tesla din fotografiile déjà cunoscute.
  Vizionati cu stop-cadru de mai multe ori si veti vedea adevarul.
  Pe un ecram mare si cu imaginea prelucrata profesional, s-ar putea vedea si mai clar.
  Faptul ca se opreste in cadru nu este ceva intamplator.
  Chaplin a stiut cine intra in filmul lui si i-a indicat unde sa se opreasca.
  Se spune ca este film pentru o reclama, dar acum ma intreb ce contine intregul film ?
  Poate apar detalii care aduc noi informatii…Vom afla…

 24. ,,Fanaticii vaccinării își pot face seppuku: ”VACCINUL” A FOST COMPLET INUTIL. Raportul Marii Britanii pe 2023 certifică: 95.03% din morții de Covid de la începutul anului (8.330) au fost COMPLET VACCINAȚI. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?
  https://www.activenews.ro/stiri/Fanaticii-vaccinarii-isi-pot-face-seppuku-VACCINUL-A-FOST-COMPLET-INUTIL.-Raportul-Marii-Britanii-pe-2023-certifica-95.03-din-mortii-de-Covid-de-la-inceputul-anului-8.330-au-fost-COMPLET-VACCINATI.-Ce-s-a-intamplat-cu-jurnalismul-183964
  În Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică tocmai a publicat un set de date actualizat „Death by Vaccination Status, England” (Decese în funcție de starea de vaccinare, Anglia), cu date din ianuarie 2023 până în mai, relatează politicianul australian Craig Kelly, de la Partidul Australia Unită într-o postare pe Twitter/X: „În mod notabil, Biroul de Statistică din Australia are date similare, dar refuză să le publice. Oare de ce? Aceste date care tocmai au fost publicate arată că din ianuarie până în mai 2023 au fost 8.766 decese Covid în Anglia. 8.330 de decese (95,03%) au fost persoane vaccinate ; 436 decese (4,97%) au fost persoane nevaccinate. Asta e tot. Ultima carte pe care o mai aveau de jucat promotorii vaccinurilor, afirmația că vaccinurile au prevenit decesele cauzate de Covid, a căzut! Dar este și mai rău. Datele care tocmai au fost publicate arată, de asemenea, că cei vaccinați sunt suprareprezentați în ceea ce privește decesele din toate cauzele. Datele din Marea Britanie sunt cele mai bune din lume și, odată cu această ultimă publicare a datelor, toate măsurile de obligativitate rămase trebuie să înceteze, iar vaccinul trebuie să fie retras de pe piață chiar astăzi. A permite ca o altă persoană să fie injectată după ziua de astăzi, când aceste date au fost publicate, ar fi o neglijență criminală. Oricine s-ar aștepta ca această dezvăluire să fie pe primele pagini ale ziarelor astăzi. Dar, în mod uimitor, din nou, mass-media tace. Mass-media fie sunt cumpărate ca paraziți plătiți de Big Pharma, fie sunt incapabile să înțeleagă datele, fie sunt prea lașe pentru a publica faptele. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?”, se întreabă acesta, în încheiere, la fel ca și noi, de altfel.’’
  https://www.activenews.ro/thumb-888?/articole/183964.jpeg

  Studiu de caz: Primele decese de Covid au fost în rândul celor complet vaccinați – “Guvernele au mințit, au ucis oameni și și-au acoperit vinovăția prin escaladarea crimelor lor”
  BOMBĂ! Un purtător de cuvânt al Pfizer recunoaște în timpul audierii din Senatul australian că angajații lor au primit un lot special de vaccin anticovid, diferit de cel distribuit publicului – VIDEO
  VACCINAȚI – INFECTAȚI – DECEDAȚI! DATE INCREDIBILE pentru naivii vaccinați: Un raport sec din Australia de la finalul anului arată că TOȚI cei internați sau care au murit de COVID au fost VACCINAȚI
  Politicianul pe care nu-l avem. OAMENII MOR și clasa politică TACE. Cel mai brav senator australian denunță viguros CRIMA VACCINĂRII COVID și solicită daune pentru victime. Intervenție extraordinară a lui Gerard Rennick tradusă în limba română

 25. “Vino cu mine, Simion, și am să te fac pescar de fraieri.“

  • hambasadoare

 26. Ce de invective si etichetari din partea acestui idiot Muraru ptr.AUR. Ba idiotule ce esti cum spune Mircea Badea,daca ambasadorul Israelului se pune la ceas de „taina”cu AUR,cum ziceau cronicari,inseamna ca e „groasa”situatiunea in perspectiva alegerilor din 2024.Sa luam aminte,gestul ambasadorului nu e gratuit.Din orice actiune a unui evreu trebuie sa iasa un „ghiseft”Daca PSD se aliaza cu AUR dupa alegeri,PNL are soarta PNTCD.(de care nu se mai aude NIMIC)O sa ziceti ca nu e posibil.Ba e posibil daca AUR renunta la anumite „neconformitati”(nu stiu daca cuvantul exista in DEX) dictate de SUA si agreate de UE.Vom vedea.

 27. muraru ii linge-n dos din zona lgbt.
  simion ii linge-n dos din zona patriotilor de carton.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998