CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mesaje halucinante catre romani: autoritatile se contrazic la nivel inalt

6 comentarii / 3955 vizualizări / 24 martie 2020

INTERDICȚIA NR.1
”Un punct foarte special, țin neapărat să-l mai menționez – persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident că avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Și, astfel, pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale, în sensul că vor trebui, în interesul lor propriu, să stea practic tot timpul acasă.” (Klaus Iohannis – orele 14,00)

INTERDICȚIA NR.2
”S-a rostogolit o informație care nu este adevărată, referitoare la persoanele de peste 65 de ani. Sunt cei mai expuși îmbolnăvirii. Pentru a-i proteja se va institui interdicția de a ieși de la domiciliu, dar nu pentru toată perioada zilei. Se va institui un interval orar în care se vor putea deplasa. Ne impunem, ca obiectiv, servirea exclusivă, în farmacii, în magazine, ca să nu interacționeze cu alți cetățeni. Vor putea merge la magazin, să facă o plimbare.” (Ludovic Orban, orele 19,00)

PRIORITATEA ABSOLUTĂ NR.1
”Trebuie să vă canalizați toate eforturile pentru asigurarea în timp real a tuturor condițiilor pentru garantarea serviciilor medicale către pacienți, atenție, cu protejarea în egală măsură a personalului medical. Ca atare, vă rog să asigurați: Protejarea medicilor și a personalului medical. Faceți tot ce este necesar pentru a le asigura echipamentele. Testarea personalului medical trebuie să constituie o prioritate absolută!” (Klaus Iohannis, videoconferință cu managerii de spital)

PRIORITATEA ABSOLUTĂ NR.3

Oare la vîrful statului mai știe stînga ce face dreapta? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Securiștii vor să se joace de-a economia în continuare și mestecă prostiile la care au renunțat cei din UK. Dacă nu oprim acum activitatea și nu oprim extinderea epidemiei, ne vom juca vreo câțiva ani.

  Mare atenție, Trump a închis SUA și a aruncat pastila că va reporni rapid, în timp ce militarii împușcau sclaveții prin Miami. Mesajul de redeschidere rapidă era adresat traderilor, dar pentru a reporni activitatea economică trebuie să oprească răspândirea COVID19 și să livreze piețelor rezultate concrete. După ce demonstrează că a oprit extinderea, mai poate păcăli piețele cu redeschiderea după eliminarea COVID19.

  În România este simplu, rămânem fără medici în câteva zile, fără economie, în câteva săptămâni.

  P.S. SRI să stea fără grijă, bugetul va fi majorat și anul viitor în concordanță cu nevoile securiștilor.

  • Da voua la jandarmerie nu cumva Vela v-a marit deja salariul cu 75%?
   Hai, du-te inapoi la culcare ca ai oboist deja la cat ai scris

   • Mă doare cam la 10 m de vârful degetului mic de toți milițienii de pe planetă. Hai, suge lapte de cuc de securist și nu uita că va veni și ziua ta!

 2. Nu știu ce spui, Frankline, e o simplă răceală.
  Te-ai interesat la SRI de unde faceți rost de sicrie?

 3. Vad ca armata a ocupat zonele centrale ale orasului, Universitate, Romana, Unirii si Centrul vechi in timp ce politia si jandarmeria a ramas sa patruleze prin cartiere. Ca sa se stie cine e seful.
  Cei mai prosti au ramas tot alde Parpanghel aia de la politia locala, nevoiti sa faca sectoarele prin Ilfov, pe langa casele interlopilor care se prapadesc de ras vazandu-i rebegiti de frig si ocupati, prin curtile lor cu bautura, gratare si tot felul de cumetrii.

  • Depinde și cât ești de sclav. Contează și cât ești de prost.

   Când bagi în carantină toate cadrele medicale dintr-un spital cu o simplă răceală, este nevoie să le transmiți tuturor, de la ultimii nespălați până la cei mai curăței labagii ai fondurilor private obligatorii, că timpul orelor de epidemiologie a trecut. De asta vezi armată și miliție pe străzi. Tu ai spus că e o simplă răceală. Cine crezi că ți-ar mai putea salva ție viața când ești în halul ăsta de prost?

   Simpla răceală a oprit planeta, prost ai fost, altfel n-ai cum să mai fii!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998