CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Mesajele schizofrenice ale lui Liviu Dragnea

3 comentarii / 2950 vizualizări / 31 august 2017

La două zile după ce a îndemnat ambasadorii români în străinătate să facă lobby peste hotare pentru economia românească, liderul PSD, Liviu Dragnea, declară azi că lobbyul ambasadorilor străini pentru companiile din țările proprii e îngrijorător și ar trebui să fie considerat act de corupție. Comentariile sunt de prisos.

29 august 2017 – Liviu Dragnea și ambasadorii români:

”Ce poate face diplomația pentru economie știți mai bine decât mine, mult mai bine: poate genera contracte comerciale, poate atrage investitori, poate facilita acorduri bilaterale, poate deschide piețe, poate sprijini companii românești, poate găsi giganți financiari interesați de acest colț de lume. Diplomația are mijloacele și pregătirea necesară, are oamenii și libertatea de acțiune, poate redeschide marile oportunități din Est și din Africa și poate atrage mari investitori din Vest. Diplomația poate și trebuie să fie avocatul produselor românești pe piața europeană, una dintre cele mai importante piețe și mai competitive de pe planetă. Diplomația poate și trebuie să susțină eforturile Guvernului român și a economiei noastre fragile încă, neprotejată vamal, în confruntarea cu cerințele UE. Sunt multe lucruri pe care diplomația le poate face pentru economia românească, dar dacă mă întrebați, cred că în aceste vremuri grila de performanță a unui diplomat, așa cum sunteți cu toții, patrioți, trebuie să conțină în primul rând rezultatele economice(…) Nu uitați să sprijiniți în fiecare zi economia românească(…) Ajutați economia românească să se ridice, puneți umărul alături de Guvern și de Parlament și împingeți alături de companii și de angajați și de toți cei care trăim aici”.

31 august 2017 – Liviu Dragnea și ambasadorii străini:

„Și eu sunt îngrijorat când ambasadorii (străini n.n.) merg la miniștri în fiecare zi să promoveze interesele unor companii străine. Cine știe, poate cineva se gândește că și asta înseamnă acte de corupție”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. dragnea face jocurile moscovei. distruge tara , vezi bugetul in deficit desi avem cea mai mare crestere economica din europa

    • Fals total ! Iar deficitul este 0,63 . Moscova este numai în capul prostilor

  2. Abc – ule esti varza !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998