CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mesajul lui Crin catre Ponta: ”Scoate-ne de la guvernare, daca esti tare!”

0 comentarii / 1785 vizualizări / 16 decembrie 2013

USL a intrat în metastază, după seria de atacuri reciproce la figură derulată azi de Victor Ponta și Crin Antonescu. Deși liderul PNL susține că nu pleacă de la guvernare, este clar că următoarele zile ar putea să aducă evenimente spectaculoase, mai ales că declarațiile sale aduc suspect de mult a provocare fățișă la adresa premierului: ”Dacă ești tare, scoate-ne tu de la guvernare!”

Primul care a ridicat piatra a fost preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, care a declarat, azi, întrebat cum comentează declaraţiile lui Crin Antonescu din şedinţa de vineri a conducerii PNL apărute pe surse, că dacă acestea sunt adevărate, atunci liberalul şi-a minţit colegii: „Dacă sunt adevărate, domnul Antonescu şi-a minţit colegii asupra realităţii”.”Nu ar fi pentru prima dată când domnul Antonescu spune una colegilor, alta nouă şi alta presei”, a mai spus Ponta.

Replica lui Crin Antonescunu a întîrziat, el declarînd că ceea ce s-a relatat sau citat în presă că a spus el în şedinţa PNL este „adevărat”. „Lucrurile care au fost relatate în presă sau cu care am fost citat sunt reale, eu am făcut acea prezentare a situaţiei, nu în regim de declaraţie publică, ci în regim de şedinţă de partid”, a precizat liderul PNL. El a subliniat că ceea ce a spus în şedinta conducerii PNL este adevărat. „Am spus întotdeauna adevărul, chiar dacă, aşa cum era în acest caz, nu aş fi dorit să-l spun public”, a susţinut, conform Mediafax, Crin Antonescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998