CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Mic tratat politic liberal: de ce trebuie sa demisioneze mereu ministrii ”celorlalti”

7 comentarii / 4998 vizualizări / 30 ianuarie 2021

PNL este, de departe, campionul politicii autohtone în privința solicitărilor oficiale de demisie a unor miniștri, în special în ultimii ani. Să amintim, în treacăt, cîteva dintre aceste cereri și motivațiile lor. Asta, în timp ce așteptăm cu interes cererile de demisie ale unor miniștri proprii, după tragediile de la Balș ori cea de la Piatra Neamț. Dr numai după ce revine președintele Klaus Iohannis de la schi.

August 2018
PNL cere demisia ministrului Apărării pentru afirmațiile privind rachetele balistice la Deveselu

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, i-a cerut ministrului Apărării, Mihai Fifor, să demisioneze pentru afirmațiile privind rachetele balistice la Deveselu, apreciind că ”prostia guvernului Dăncilă devine deja periculoasă, riscă să ne bage în război”. ”Mihai Fifor, ministrul Apărării, afirmă că avem rachete ”balistice” la Deveselu. Prostia guvernului Dăncilă devine deja periculoasă, riscă să ne bage în război. Demisia!”, a scris pe Facebook Dancă.

Septembrie 2018
PNL cere demisia lui Vâlcov, după ce acesta a publicat fișa medicală a unui protestatar #rezist

PNL cere demisia lui Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, după ce acesta a făcut publică, pe Facebook, fișa medicală a unui protestatar #rezist, care arăta că omul a fost diagnosticat cu tulburări de personalitate.
„Demisia lui Darius Vâlcov, adevăratul prim-ministru al lui Liviu Dragnea, care din poziția de consilier de stat conduce guvernul României, este obligatorie! Publicarea fișei medicale a unei persoane private și difuzarea unui videoclip cu acuzații naziste la adresa președintelui României și a unor mișcări civice democratice sunt fapte extreme de grave care atentează la viața privată a unei persoane, la prestigiul instituției prezidențiale și la memoria victimelor Holocaustului” scrie Ionel Dancă, purtător de cuvînt al PNL, pe Facebook.

Martie 2019
PNL cere demisia ministrului Gabriel Leș, după ce a pierdut procesul cu Iohannis

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi și purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă au cerut demisia ministrului Apărării Gabriel Leș, după ce Curtea de Apel a respins cererea acestuia prin care a solicitat anularea decretului de prelungire a mandatului de șef al Statului Major al Apărării pentru Nicolae Ciucă.

Iulie 2018
PNL cere demisia ministrului Daea pentru că a comparat incinerarea porcilor cu Holocaustul

Purtătorul de cuvând al PNL, Ionel Dancă, a declarat că Petre Daea, trebuie să își ceară scuze public victimelor Holocaustului sau să demisioneze. Solicitarea liberalului vine după ce ministrul Agriculturii a afirmat că ce se întâmplă în prezent în fermele de porci din România e ca la Auschwitz.

Mai 2018
PNL cere demisia ministrului Carmen Dan pentru că e ”o secretară”

Deputatul PNL, Pavel Popescu, îi solicită demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, acuzând că aceasta nu are capacitatea să asigure siguranța românilor. Solicitarea vine în contextul tentativei de jaf de la Sinești.

Mai 2018
PNL solicită iar demisia lui Carmen Dan

PNL cere demisia Ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce a decis, la solicitarea prefectului PSD de Alba, ca Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei Române să fie aduse la Alba Iulia pentru a da onorul în faţa liderilor social-democraţi.

Martie 2018
PNL cere demisia ministrului Agriculturii pentru că nu a cumpărat un soft

Eurodeputatul Daniel Buda (PNL) cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, ca urmare a incapacității instituționale de a finaliza achiziționarea softului de la APIA, astfel încât plățile directe să nu fie în pericol.

Mai 2015
PNL cere demisia minsistrului Finanțelor pentru ideea impozitării bacșișului

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat în plenul Camerei, la „ora ministrului”, că impozitarea bacşişului şi a fost „o experienţă, nu un eşec” şi a renunţat la ea, iar deputatul PNL Andreea Paul a cerut demisia ministrul şi restituirea integrală a sumelor încasate.

Aprilie 2014
PNL cere demisia ministrului Agriculturii

PNL a cerut demisia de onoare a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, invocând nepublicarea în MO, în termenul legal, a normelor de aplicare a Legii privind vânzarea-cumpărarea terenurilor agricole din extravilan.

Septembrie 2017
PNL cere demisia a trei miniştri urmariți penal

Biroul Politic Executiv al PNL a decis în unanimitate să ceară demisia celor trei miniştri implicaţi în anchete penale Sevil Shaidehh, Rovana Plumb şi Viorel Ilie, a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban, cerându-i premierului Tudose să îi revoce din funcţie, dacă refuză să demisioneze.

August 2015
PNL cere demisia ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc

Preşedintele CJ Cluj, Mihai Seplecan (PNL), cere demisia ministrului Justiţiei Robert Cazanciuc, după ce acesta a solicitat CSM să verifice dacă acuzaţiile lansate de liberali referitoare la decizia Parchetului General de scoatere de sub urmărire penală a lui Victor Ponta aduc atingere justiţiei.

După cum se vede, motive cît se poate de întemeiate pentru liberali să ceară demisii de miniștri pe bandă rulantă.
Mult mai întemeiate decît niște banale vieți de români care ard de vii în spitale, tragedii care nu mișcă un fir de păr de pe țestele vreunui puternic al guvernării regimului Iohannis. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. I-am spus prostovanului securist să le transmită prostovanilor superiori de la Securitate că îndepărtarea pionilor țintă de la PSD expune direct SRI.

  Românii au dat putere totală SRI și flacăra națiunii a ars intens vreo 8 spitale.

 2. Jocurile nu se fac aici…
  Noi doar le implementam….spre pilda altora…camp de încercare și atât….

 3. Școala plătită de prostovanul securist Vlad Voiculescu în 10 ani începe să-l pună în valoare:

  „E nevoie ca în spitale să fie cald, să nu fie rece, pentru că altfel e greu de suportat așa ceva, e greu de imaginat pentru oricare dintre noi și e nevoie ca regulile să fie suportate, de asta e nevoie de investiții în spitalele pe care le avem și avem nevoie de spitale noi” Prostovan Vlad Voiculescu, loază de securist ceaușist.

  Securitatea se așteaptă la o pauză imobiliară pe termen lung, n-ar fi rău să începem să salvăm vieți cărămidă cu cărămidă, eșalonat, până în 2045.

  Proști mai sunt securiștii !?!

 4. Domnule BTI. Toate bune si frumoase, domnule, dar sa vedeti problema la PNL atunci cand cere demisiile unor ministri de teapa lui Carmen Dan, Darius Valcov, Petre Daea, Mihai Fifor sau Gabriel Les, toti si fiecare in parte niste monumente de impostura, reprezinta o propaganda gretoasa de tipul celor din anii ’50. Jenant. Descalificant!

  • Securiste, ești un criminal!

   • Te-au dat afara de la secu de prostovan ce esti, recunoaste Parpanghele! Somer asistat si lefegiu al pesedelei care esti.

    • Hahahaha, marș ciobanule de aici cu Securitatea ta de proști. M-aș fi simțit jignit să-mi de bună ziua un țăran prostovan ca tine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998