CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

Mici probleme tehnice: Iohannis și președintele Germaniei, vizită la liceu în plină grevă și proteste de stradă

2 comentarii / 2074 vizualizări / 23 mai 2023

Agenda președintelui Klaus Iohannis prevede, pentru joi, o vizită alături de președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, la colegiul sibian unde a predat șeful statului și unde are rezervată de 24 de ani catedra de fizică. Problema e că numai o minune ar putea face ca vizita să nu se producă pe fondul grevei generale a cadrelor didactice, care anunță și proteste de stradă pentru joi, o situație cel puțin jenantă, am spune.

Profesorii de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” se află și ei în grevă, în tot județul Sibiu înregistrîndu-se o participare la grevă aproape record, de 95% din totalul personalului didactic. Doar patru unități de învățămînt din tot județul au organizat cursuri în ultimele două zile. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Sa se opreasca greva pentr-o zi, cat dureaza vizita prezidentiala, sa fie intampinati inaltii oaspeti cu flori, paine si sare , sa li se arate noile laboratoare si dotarile moderne din clase, si sa …se dea ordin sa inceteze si ploaia, daca ii trece prin minte sa isi faca aparitia.

    Doar model vechi securisto-ceausist avem in traditia romaneasca, deci pot aparea la comanda si indivizi( cu sau fara epoleti) travestiti in profesori …..si copiii acestora in clase.Ca sa dea bine si sa ne mandrim cu ”Romania in travesti”, ca neaosa este pe cale de extinctie

  2. Hai, Werner, du-te la Sibiu. Poate-ți iei niște roșii stricate în cap (că ouăle „e” cam scumpe de când ești tu președinte…)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998