CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mihaela Geoana explica dupa doi ani: ”Dragnea nu m-a atins!”

0 comentarii / 2021 vizualizări / 22 decembrie 2011

În urmă cu doi ani, în seara celebrei confruntări televizate dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu, Inpolitics amorsa o mică bombă de presă, din zona, să spunem, a picanteriilor, care a făcut furori la momentul respectiv. E vorba de difuzarea unor imagini din timpul confruntării, în care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, își plasa mîna într-o zonă inaccesibilă unui bărbat străin, după regulile politeții, mai precis pe coapsele doamnei Geoană.

După multă vreme de la acel eveniment, Mihaela Geoană a decis să rupă tăcerea, explicînd aseară, la emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV, că, de fapt, Dragnea nu i-a pus mîna pe picior, nici măcar nu a atins-o.

Soția fostului lider pesedist a explicat că tocmai primise un bilețel din spate de la Victor Ponta
”Niște tîmpenii, țin minte…Dl.Ponta mi-a trimis un bilețel galben, mi-a venit din spate, și care se referea la cadoul care se oferea la final, erau două variante și dînsul avea o sugestie. Eu am citit bilețelul, și era o cameră care venea pe sus și filma, acea cameră a luat imaginile, și dl.Dragnea a văzut că era camera sus cînd eu citeam și a pus mîna, zicîndu-mi ”rupeți bilețelul!”. Fiind filmat de sus, el a pus mîna deasupra ca să nu vadă camera, dar nu ne-am atins, e o chestie stupidă…Eu după aia am rupt biletul și l-am ascuns și atîta” a explicat soția fostului lider.

”Astea mi se par niște lucruri atît de josnice, de murdare, pe care cineva să le gîndească și să le sugereze despre soția unui lider politic…” a mai spus Mihaela Geoană.
În aceeași emisiune, ea a mai dezvăluit că celebra, de acum, sintagmă ”Mihaela, dragostea mea”, rostită de soțul său după închiderea urnelor de vot, în 2009, a fost ”cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o în viața mea!”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998