CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mihai Voicu: ”Basescu a suprapus o criza politica peste una economica”

0 comentarii / 1467 vizualizări / 16 februarie 2011

Pentru a nu-i scăpa printre degete controlul total asupra PDL, președintele Traian Băsescu a găsit de cuviință să suprapună o criză politică peste criza economică, și, a ridicat problema schimbării premierului Boc, pe motiv că acesta nu se mai bucură de sprijinul populației, uitând însă că încrederea în șeful statului se zbate undeva sub 10 la suta, afirmă purtătorul de vorbe al liberalilor, Mihai Voicu.

”Zeul din deal s-a speriat că pierde controlul asupra PDL”
”Cine zicea că este o crimă să suprapui o criză politică peste criza economică? Nu, nu erau nici mogulii, nici cei din opoziție, ci însuși zeul din deal. Care, în aceste zile, exact asta a făcut. Încurcat serios de perspeciva pierderii controlului asupra partidului pe care îl conduce practic, împotriva Constituției, Traian Băsescu a aruncat în aer o țară întreagă (mă rog, partea care mai crede că președintele are vreo logică) și a încecat un soi de lovitură dublă, guvern-partid. M-au amuzat cele două motive pe care le-a invocat pentru a justifica propunerea de schimbare a lui Boc. Cum că nu mai are sprijinul populației și că este nevoie de un guvern care să facă reforme economice.

”Băsescu și Boc au același sprijin din partea populației”
În legătură cu sprijinul populației, nu știu exact cine este ciobul și cine oala spartă, pentru că Băsescu are cam același derizoriu sprijin din partea supușilor săi. Adică maxim 10% (…) Este însă scandalos faptul că totul se petrece în culise, între oameni care au între 0,1 și 10% sprijin popular și care au o singură miză. Cum să se aranjeze între ei, de parcă țara, economia și cetățenii sunt moșteniri de familie pentru care se bat pentru că, nu-i așa, le revin de drept”, scrie Voicu, pe blog. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998