CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mihail Neamtu, atac la Elena Udrea: ”Reformeaza dreapta cu manelisti”

1 comentariu / 3876 vizualizări / 2 mai 2014

Nu-i pace sub măslinii dreptei politice de la noi: liderul Noii Republici, Mihail Neamțu, critică tăios, într-o postare pe Facebook, felul în care își face campanie Mișcarea Populară, mergînd pînă la nivel de manele.

”Luptam cu Ponta la singe, dar vrem sa stim ca nu-l inlocuim pe Vanghelie cu un frate geaman! Inteleg ca PMP face politica, nu etica. Dar estetica? Nu ma astept ca Brahms sa fie muza orelor de seara pentru doamna Elena Udrea. Dar e oare nevoie de promovarea unor manelisti de ultima speta in scopul reformarii Dreptei? Va intreb, prieteni: nu-i nivelul mult prea jos? Pentru asta a luptat teologul Teodor Baconschi cu armele cuvantului scris? Pentru asta a sacrificat sute de ore de studiu si meditatie un erudit Adrian Papahagi? Il intreb pe Cristian Preda care e marea scurtatura intre Alexis de Tocqueville si Florin Salam? Va recunoasteti in maneleala asta politica generalizata, cu PE-EM-PEU’ unor maimutoi? O tempora, o mores… ” scrie Neamțu, cu referire la o cazul recent al unui manelist intrat în PMP cu tot cu un soi de imn neoficial de campanie al partidului, evident, o manea. (B.I.)

https://www.youtube.com/watch?v=TgQhFqOUQxE#t=49

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Nuuuu, asta nu e dictatura, ci dcreomatie foarte simplificata! Un fel de hibrid intre „dictatura poporului” prin reprezentii sai cei mai abjecti si „piata libera”, dar libera de cinste, onoare, competenta, inteligenta, respect! Pe de alta parte, nu va faceti probleme ca TB este „greu de inteles”! Mintea prostului este un hau, pe care nici un intelept de pe planeta nu ar merita sa-l sondeze! Valabil si pentru mintea narodului catarat in cel mai inalt copac al tarisoarei…Este ciudat cum CNSAS ii declara turnatori doar pe criticii Epocii Basescu… Este bizar cum DNA isi „face treaba” pana la capat exclusiv impotriva opozantilor Epocii Basescu, ignorandu-i strategic pe infractorii de la guvernare, ca Roberta, Videanu, Nutzy, Oprea & Cie… Nici „draga de ANI” nu se lasa mai prejos si este tot un „brat inarmat” al Epocii Basescu… Alaturi de SRI, SIE, STS, SPP, CCR – bratele inarmate ale caracatitei basesti, care intimideaza, intineaza, distrug „dusmanii de clasa”… conducatoare sau „reevalueaza” pocaitii, dupa pohta ce-o pohteste cea mai fortoasa canalie perfecta…Kakistocratia cleptocrata basista a inhatat puterea politica si economica si da nenumarate semnale ca n-o va mai lasa din mana usor, pe cale democratica si pasnica. Cred ca ne rad si curcile europene, pe cine a ales boboru’ sa ne reprezinte „la cel mai inalt nivel”!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998