CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mihail Neamtu: „Crin Antonescu va ramane fara mandat de parlamentar”

0 comentarii / 1651 vizualizări / 7 septembrie 2012

Faptul că preşedintele liberal Crin Antonescu şi-a mutat candidatura din Sectorul 1 în Sectorul 6 arată că se teme că românii nu o să-l voteze, afirmă preşedintele Noii Republici, Mihail Neamţu.

„Crin Antonescu va ramine fara mandat de parlamentar! Lui Crin Antonescu ii este frica. Mutarea candidaturii din sectorul 1 in sectorul 6 arata ca se teme pentru viitorul sau. In fond, de cate ori a fost in colegiul sau? Ce a facut el pentru alegatorii din sectorul 1? Intebari zadarnice, pentru ca d-l Antonescu nici nu a prea trecut prin Parlament. Analiza Noii Republici arata ca Crin Antones
cu nu are sanse sa primeasca un nou mandat de parlamentar. In primul rand, d-l Antonescu nu are experienta unor alegeri castigate. A pierdut alegerile din colegiul din sectorul 1, a pierdut alegerile prezidentiale din 2009. In al doilea rand, impotriva sa este matematica sistemului electoral. Consecintele pierderii mandatului de catre Crin Antonescu la alegerile din 9 Decembrie vor fi devastatoare pentru PNL. Cu un lider fara mandat parlamentar, o buna parte dintre senatorii si deputatii acestui partid vor sprijini, individual, coalitia din randurile careia va fi desemnat, de catre Presedinte, viitorul Prim-ministru”, scrie Mihail Neamţu, pe Facebook. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998