CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mihail Neamtu: ” Marga ar trebui să se implice personal în producția de calorifere”

0 comentarii / 1588 vizualizări / 12 octombrie 2012

Intelectualul Andrei Marga ar trebui să se implice personal în producția transilvană de calorifere, nu să conducă ICR, afirmă liderul Noii Republici, Mihail Neamțu.

”Andrei Marga e un profesor luminat și un critic fin al situațiilor contemporane. Dornic să promoveze „societatea înțelepciunii”, așa cum declara recent, noul președinte ICR propune schimbarea paradigmei de marketing cultural. Renunțăm la muzică, poezie și film pentru „revoluția tehnico-științifică.” Progresăm. Europa va afla, în sfârșit, că suntem prima țară unde caloriferul rece- modern a înl
ocuit țărăneștile sobe de teracotă… Gurile rele spun că, în calitate de ministru de externe, dl Marga a cerut ca fiecare ambasador să raporteze saptaminal starea caloriferelor din reședințe. Cea mai mare decepție a dlui Marga, ex-rector UBB, a fost nefinalizarea congresului mondial al calofirelor la Cluj si nefondarea centrului ruso-român de reșouri, plite, lițe și radiatoare. Îi urăm succes dlui Marga în producția și valorificarea la export a elementelor culturale cu specific calorifer autohton”, scrie Mihail Neamțu, pe Facebook. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998