CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mihail Neamtu: ”Victor Ponta fuge de la o televiziune la alta”

0 comentarii / 1696 vizualizări / 10 ianuarie 2013

În loc să frecventeze o sală de sport ca să tragă de fiare, premierul Victor Ponta fuge zilnic de la o televiziune la alta, reușind să fie întotdeauna pe lângă subiect, afirmă șeful Noii Republici, Mihail Neamțu, care e de părere că în această iarnă puterea de cumpărare a leului va slăbi.

Guvernul Uniunii Socialiste, instaurat prin minciuna in Decembrie, a ajuns deja la fundul sacului. Doar narcisismul Premierului pare inepuizabil. Actualul Prim-Ministru, Victor Ponta, apare cu timp și fără timp la orice televiziune pentru a acoperi bâlbe, contradicții, incoerențe și mai ales incompetența pletorică a Cabinetului. Recent, Victor-Viorel Ponta a anuntat concedieri masive in administratie (…)
Pentru Primul Plagiator al Tarii, lectura si mersul la biblioteca erau poate frivolitati neatractiva in anii studentiei. Astazi, il loc de idei, Premierul devarsă cuvinte. Poate că alergatul cinstit la o sală de sport i-ar aduce un plus de sobritate, disciplina si claritate mentală. Ziua, seara, dimineata, pe cite trei posturi deodata – Premierul e ubicuu.
Productia de vorbe goale insa nu tine loc de un program economic rational sau de o viziune fundamentata despre dezvoltarea României.
Alegatorii se vor convinge, cu asupra de masura, in aceasta iarna, dupa se vor incepe concedierile iar puterea de cumpărare a leului va slabi”, scrie Mihail Neamțu, pe Facebook. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998