CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Miliardarul din spatele candidaturii lui Melescanu

5 comentarii / 7107 vizualizări / 23 septembrie 2014

Fostul director al SIE, Teodor Meleșcanu, nu candidează la Cotroceni chiar pe cont propriu, cum s-ar fi putut crede la un moment dat, ori strict cu ajutorul unor tineri voluntari racolați de pe Facebook.

În spatele lui se află unul dintre miliardarii României, unul cu ambiții politice mari, el însuși fost politician.
Concret, după cum s-a aflat și oficial, în strîngerea de semnături și depunerea candidaturii lui Meleșcanu la BEC s-a implicat și Partidul Dreptății Sociale, o formațiune de buzunar, creată acum cîțiva ani de către foștii pesedisto-pesemiști Octav Cozmîncă, Tudor Mohora și Ion Sasu.
Recent, însă, partidul a fost preluat de fostul senator PSD Traian Rece, unul dintre marii latifundiari ai țării, care exploatează peste 11.000 de hectare din Delta Dunării și are afaceri, conform propriilor afirmații, în SUA și Germania.
În 2003, magnatul (foto), care susține că a fost împușcat la Revoluție, a demisionat cu scandal din PSD, cerînd în plenul Senatului azil politic în SUA din partea ambasadorului american la București, Michael Guest și acuzînd propriul partid că l-a ”executat” pentru că s-a opus preluării portului Constanța de către afaceristul Gheorghe Bosînceanu.

BF3-A002

Nu cu mult timp în urmă, fostul senator a șocat presa tulceană și nu numai după ce a notificat Consiliul Judetean Tulcea, prin intermediul Tribunalului, sa-i plateasca 1,6 miliarde(?!!) de euro despagubire pentru preluarea in domeniul public de interes judetean a 40 kilometri de diguri de aparare impotriva inundatiilor din comuna Ceatalchioi, intrate în posesia lui in 2004, dupa ce a cumparat de la AVAS societatea cu capital de stat Agrodelta Sireasa.

În mai, Traian Rece a candidat la un post de europarlamentar, fără succes. Între promisiunile sale politice se numără castrarea violatorilor, reintroducerea stagiului militar obligatoriu, confiscarea averilor ilicite, trimiterea pușcăriașilor în mine și la canalul Dunăre-Marea Neagră (după reluarea lucrărilor), dar și construirea unor pușcării de lux pentru corupți.(Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. […] În spatele lui se află unul dintre miliardarii României, unul cu ambiții politice mari, el însuși fost politician. Concret, după cum s-a aflat și oficial, în strîngerea de semnături și depunerea candidaturii lui Meleșcanu la BEC s-a implicat și Partidul Dreptății Sociale, o formațiune de buzunar, creată acum cîțiva ani de către foștii pesedisto-pesemiști Octav Cozmîncă, Tudor Mohora și Ion Sasu. Recent, însă, partidul a fost preluat de fostul senator PSD Traian Rece, unul dintre marii latifundiari ai țării, care exploatează peste 11.000 de hectare din Delta Dunării și are afaceri, conform propriilor afirmații, în SUA și Germania. În 2003, magnatul (foto), care susține că a fost împușcat la Revoluție, a demisionat cu scandal din PSD, cerînd în plenul Senatului azil politic în SUA din partea ambasadorului american la București, Michael Guest și acuzînd propriul partid că l-a ”executat” pentru că s-a opus preluării portului Constanța de către afaceristul Gheorghe Bosînceanu. Sursa: inpolitics.ro […]

 2. […] În spatele lui se află unul dintre miliardarii României, unul cu ambiții politice mari, el însuși fost politician. Concret, după cum s-a aflat și oficial, în strîngerea de semnături și depunerea candidaturii lui Meleșcanu la BEC s-a implicat și Partidul Dreptății Sociale, o formațiune de buzunar, creată acum cîțiva ani de către foștii pesedisto-pesemiști Octav Cozmîncă, Tudor Mohora și Ion Sasu. Recent, însă, partidul a fost preluat de fostul senator PSD Traian Rece, unul dintre marii latifundiari ai țării, care exploatează peste 11.000 de hectare din Delta Dunării și are afaceri, conform propriilor afirmații, în SUA și Germania. În 2003, magnatul (foto), care susține că a fost împușcat la Revoluție, a demisionat cu scandal din PSD, cerînd în plenul Senatului azil politic în SUA din partea ambasadorului american la București, Michael Guest și acuzînd propriul partid că l-a ”executat” pentru că s-a opus preluării portului Constanța de către afaceristul Gheorghe Bosînceanu. Sursa: inpolitics.ro […]

 3. […] Directorul demisionar al Serviciului de Informatii Externe si-a lansat candidatura in cursa electorala pentru Presedintia Romaniei ca independent, insa in spatele listelor de sustinatori se gasesc si formatiuni politice care i-au oferit sprijinul neconditionat. Una dintre acestea, Partidul Dreptatii Sociale, este controlata de influentul om de afaceri Traian Rece, fost senator al Partidului Social Democrat, dezvaluie Bogdan Tiberiu Iacob, intr-un articol publicat pe InPolitics.ro. […]

 4. ROMÂNIA ARE NEVOIE DE UN PREŞEDINTE CU MULTĂ GLAGORIE ŞI ŞTIINŢĂ DE CARTE, UN PREŞEDINTE DECENT, SOBRU ŞI ELEGANT, UN PREŞEDINTE MAESTRU ÎN ARTA DIALOGULUI ŞI BUN CUNOSCĂTOR ÎN ALE RELAŢIILOR EXTERNE!
  ROMÂNIA ARE NEVOIE DE UN PREŞEDINTE PACIFICATOR!
  ROMÂNIA NU MAI DOREŞTE UN PREŞEDINTE GROBIAN, BEŢIV, ISTERIC, RANCHIUNOS ŞI RĂZBUNĂTOR!

  Deci:
  EU VOTEZ ŞI SUSŢIN TEODOR MELEŞCANU!

  PS Dacă eram de stânga, votam Victor Ponta.

 5. FOarte multi ziceti…Romania are nevoie de un presedinte asa si pe dincolo… De fapt voi cand spuneti UN PRESEDINTE spuneti de fapt UN TATUC, UN SEF DE TRIB, DE GINTA. Pana nu o sa intelegeti ca o tara nu poate fi condusa de o persoana, fie ea cea mai imaculata si integra, nu o sa iesit din mizerie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998