CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Mîncătorul de chinezi cere guvernului măsuri contra TikTok

9 comentarii / 3398 vizualizări / 4 februarie 2023

Deputatul PNL Pavel Popescu, cel care s-a remarcat în ultimii ani printr-o atitudine anti-chineză vehementă – propunerea blocării tuturor investițiilor chineze, desființarea parteneriatelor școlare cu chinezii șamd – declară acum război aplicației chineze Tik Tok.

”Tik Tok, una dintre rețelele de socializare preferate de tineri în momentul de față, constituie un teren fertil pentru promovarea unor narrative de dezinformare, așa cum arată și Alerta de Reziliență dedicată, publicată de Centrul Euro-Atlantic de Reziliență în mai 2021. Potrivit studiului, „problema Ucrainei este doar una dintre temele exploatate de campaniile de dezinformare pe TikTok”, dar temele abordate de către utilizatorii acestei aplicații transcends orizontul geopolitic, fiind vizate și probleme economice sau sociale.” arată el într-o interpelare către ministrul Educației, Ligia Deca

”În acest context, vă solicit, doamnă ministru, răspuns la următoarele întrebări:
1. Cum evaluați expunerea copiilor din România la dezinformare și fake news prin intermediul rețelei de socializare TikTok și care sunt măsurile pe care le aveți în vedere pentru a diminua această expunere?
2. Câți copii/elevi estimați că sunt utilizatori activi ai acestei platforme în prezent?
3. Având în vedere faptul că mai multe instituții relevante în domeniul securității au condamnat politica defectuoasă a TikTok în privința utilizării datelor cu caracter personal, cum veți vă implica pentru a crește nivelul de constientizare privind pericolul utilizării acestei platforme de către copii?
4. Veți derula campanii de conștientizare privind riscurile asociate utilizării platformei TikTok de către copii?” mai arată deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. S-a luat dupa degeneratii de americani. E propagandă. Promovezi si impui LGBT-ismul, educatia sexuala hiper-precoce la scolari, mancarea de gandaci si alte insecte pe care le omori călcându-le cu piciorul, părinții nu mai sunt părinți, religia nu mai este ok, dar oh, vai, deodata ne ingrijorăm de tik-tok! In astea nu sunt ”riscuri asociate”. De ce oare? Ca vine din China? Dar facebook, de ex., a fost bun, nu a luat mintile adultilor, ca isi expun viata si astfel sunt usor de urmărit. Google si alte companii americane – despre care oricum stim ca ne urmaresc constant, au afirmat ca lor nu li se aplica regulamentul UE privind protectia datelor. Asadar, de ce vorbim acum despre tik-tok?

 2. Uitati-va la moaca lui de copil de 12 ani. Zici ca inca o mai tine pe maica-sa de mana. El nu s-a dezvoltat, a ramas in urma, e neterminat. Are nevoie de perfuzii cu hormoni. Se pozeaza in avioane ca sa para barbat, dar tot nu dispare moaca de baietel si alura de sclav.
  El trebui bagat inapoi in aia a ma-sii sa se mai maturizeze, sa mai creasca, se vede ca e clar in urma, cu retard usor.

  La varsta lui nu stie ce e aia TikTok, face pe sluga in genunchi si linge blidele straine.

 3. De ce este promovat acest retardat?

 4. Inca un bou a ajuns in Parlament

  • accesul minorilor la retelele de „socializare” ar trebui interzis

   • Accesul javrelor, de asemenea, asa ca… mars!

 5. Bagabontul asta trebuie prins și bătut cu funia udă la pielea goala. Un pulifrici care emite idei din creierul plin de muci pe care îl are în dotare, cine Mm.., se crede avortonul ăsta? Ridicați-vă români și ștergeți cu ei pe jos, nu numai sa nu mai ajungă în politică, dar arestați, exilați, lapidați, cu toții… soluția finală.

 6. INCAPABIL SA FIE BARBAT, DAR SE POZEAZA CA LA CIRC, IN AVION, IN TANC, SA PARA SI EL CA ARATA A BARBAT. CINE A INFIPT VITA ASTA PROASTA LA COMISIA DE APARARE SA CRAPE INIMA IN EL! CIURUCURI, NETERMINATI SI SUGACI LA PROHABUL STRAINILOR…POPESCULE, CAUTA-I PE FRATII TATE CA ALTFEL RAMAI PROSTUL SATULUI! CU AIA, MACAR AJUNGI SI LA PUSCARIE, UNDE TE FACI ORI BARBAT-BARBAT, ORI CE SE NIMERESTE! ARMATA A PRODUS ASA MOLUSTE?

 7. Un dobitoc!Cat am fi castigat daca aveam relatii decente cu China ,mai ales ca ei ne-au iubit dintotdeauna!Dar asa-i cand ai cretini si slugoi la conducere!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998