CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ministri ”la secret” ai guvernului Tudose

0 comentarii / 3643 vizualizări / 15 decembrie 2017

Ca și alte cabinete, nici guvernul Tudose nu a scăpat de suspiciunile că ar îngloba niscaiva acoperiți ai serviciilor în rîndurile sale, dar de aici și pînă la a ține la secret imaginea unor miniștri e cale lungă.

În era ultratehnologiei, România e, probabil, singura țară în care pe siteul oficial al guvernului nu apar nici măcar pozele tuturor miniștrilor, că de transparență guvernamentală ca la carte oricum nu poate fi vorba.
Ciudățenia a făcut chiar obiectul unei interpelări parlamentare din partea PNL, deputatul Găvrilă Ghilea atragînd atenția primului ministru asupra faptului că nu mai puțin de cinci miniștri nu au poza pe siteul guvernului, deși trecuse o lună de zile de la intrarea în exercițiul funcțiunii, iar unii nu-și depuseseră nici declarațiile de avere.
A trecut de atunci încă aproape o lună, ieri a expirat și termenul legal pînă la care premierul trebuia să răspundă interpelării parlamentare, iar pozele miniștrilor Gheorghe Șimon și Marius Nica sunt, în continuare, absente cu desăvîrșire. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998