CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ministrul Daniel Constantin acuza presa de hartuire

0 comentarii / 1315 vizualizări / 28 mai 2012

Ministrul Agriculturii, l-am numit pe conservatorul Daniel Constantin, îi acuză pe jurnaliştii de la Evenimentul Zilei că îl monitorizează 24 din 24 şi fotografiază toate maşinile care parchează în faţa casei.

„Profesioniştii de la EVZ”
„La Evenimentul Zilei sunt si profesionisti. E drept, poate nu in jurnalism, dar sunt acolo oameni care muncesc pe branci, de dimineata pana seara, supravegheaza resedinte private zile intregi, se catara pe garduri si, atunci cand realitatea nu-i ajuta, isi exploateaza salbatic imaginatia pentru a gasi si alimenta subiectele pe care au ordin sa le creeze. Si vorbesc din proprie experienta. Dupa ce am preluat functia de ministru al agriculturii am beneficiat de servicii gratuite de monitorizare asigurate de Evenimentul zilei. In primul rand, casa imi este permanent vegheata – este un sentiment nepretuit de siguranta! (…) Toti membrii familiei mele beneficiaza de monitorizare atenta. Si, pentru ca cei doi copii ai mei au, de regula, un program monoton intre casa si gradinita/scoala, sotia mea, prietenii si chiar floraria familiei se bucura de o atentie speciala. Orice masina care se opreste in fata casei este imediat fotografiata (…)
„Cum rămâne cu Băsescu sau cu Blaga?”
Oricare ar fi adevarul, eu ii invit in continuare pe profesionistii polivalenti de la Evz si alte institutii de presa la fel de respectabile sa imi monitorizeze, in continuare, toate actiunile si le sugerez, pentru a-i ajuta sa-si demonstreze buna credinta, sa desfasoare demersuri similare si pentru alte subiecte de interes public. Le ofer si doua exemple: saga imobiliara a cetateanului Traian Basescu si a familiei sale (casa din Mihaileanu, casele de peste 700.000 de euro ale membrilor familiei Basescu, a caror sursa de finantare a ramas o enigma demna de “X files”) si imprumuturile cetateanului Vasile Blaga.”, scrie ministrul Agriculturii, pe blog. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998