CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6562 RON UP | 1 GBP = 5.7565 RON UP

Ministrul Finanțelor: Anul acesta avem de plătit datorii scadente de 20 de miliarde de euro

3 comentarii / 2650 vizualizări / 15 mai 2023

”Deficitul public nu poate fi plătit decît din alte împrumuturi, de aceea este această luptă de a reduce deficitul. O sută de miliarde de lei sunt datorii din trecut care trebuie plătite anul acesta, ăsta e nivelul datoriilor din anii trecuți, datorii ajunse la scadență: 20 de miliarde de euro” a anunțat în această seară ministrul de Finanțe Adrian Câciu, în direct la Antena 3. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Când cimpanzeii scapă la guvernare ce să facă? Cheltuie pe datorie :))

  2. Sa le plătească in solidar miniștrii de finanțe si prim-miniștrii care i-au numit in funcție si Mugur Isărescu cel care se leagănă veșnic pe un picior, ridică un deget si zâmbește prostește, deși el crede ca e superior. Când au făcut aceste datorii nu au anunțat nimic, acum ies si se jelesc si pun tunurile pe populație si voteaza legi aberante si constrângătoare si inchid companii românești. Daca românul nu iese in stradă nici acum, atunci vai de el si de rațiunea lui strâmbă.

    • Păi datoriile le-au făcut ca să vă umple ție și celorlalți Dorei gurile. Banii nu i-au mâncat nici Câțu, nici Sică Mandolină, nici Ciucă, nici Isărescu. I-a halit Boborul – și tot Boborul o să rabde pe viitor :))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998