CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Ministrul israelian al Apărării: Dacă Hezbollah face vreo greșeală, Beirutul va avea soarta Gazei

29 comentarii / 2877 vizualizări / 11 noiembrie 2023

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a răspuns criticilor la adresa Israelului în legătură cu ofensiva sa împotriva Hamas în Gaza, în remarci care par să îl vizeze parțial pe președintele francez Emmanuel Macron, relatează Times of Israel.

„Îi aud pe unii (lideri mondiali n.r.) și mă întreb și îi întreb: Cum puteți fi atât de tupeiști încât să ne țineți lecții de morală în plină luptă? O mie cinci sute de soldați, civili, femei și copii au fost răpiți sau uciși… S-a întâmplat cu doar o lună în urmă. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat”, spune Gallant. „Vreau să le spun acelor lideri europeni care ne critică: statul Israel și poporul israelian în 2023 nu se află în anul 1943.

„Avem mijloacele și obligația de a ne apăra singuri, prin noi înșine, și asta vom face. Nu ne vom odihni până când nu ne vom îndeplini misiunea și nu o vom duce la îndeplinire astfel încât Hamas să fie învinsă”, adaugă el.
„Când războiul se va termina, nu va mai exista nicio organizație teroristă numită Hamas”, a promis el.

Gallant spune că Hamas „se află sub o mare presiune” din cauza progreselor înregistrate de IDF în Gaza. „Ei aud tancurile deasupra tunelurilor… și știu foarte bine că vom ajunge la ei. Sunt speriați”.
Cu cât ofensiva terestră este mai puternică, cu atât mai mare va fi presiunea asupra Hamas și cu atât mai mari vor fi șansele de a ajunge la ostatici, spune el.
El a denunțat „agresiunea” împotriva Israelului de peste granița de nord și spune că Hezbollah „se joacă cu focul”.
Civilii libanezi trebuie să știe că, dacă liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, „face o greșeală, soarta Beirutului riscă să fie la fel ca soarta Gaza” a mai spus ministrul. (B.T.I.)

foto: unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

29 Comentarii

 1. Daca în anumite perioade ale istoriei s-ar fi rezolvat problema cu înaintașii jid.anului asta criminal & comp. , nu ne-am mai fi întâlnit cu aceasta epurare etnica și genocid la adresa palestinienilor.

  • nu ai fi prost

  • Corect…atunci trebuiau zdrobiti…dar planul era sa ajunga la Moscova….un plan prost..dealtfel…care i-a adus sfârșitul prematur.

 2. Atacul Hamas a fost im mod misel, daca nu ai forte armate sa-ti recuperezi teritorii, stai in banca ta si atepti timpuri mai bune, da, nu te apuci sa ataci civili. Si daca totusi o faci , acum nu te vaicari ca te ataca israelul.

  • tu sugi ula

   • Ăsta e soto acelaşi cu „vânătorul de români“ patrioţi, Marco Maximilian Katz, duşmanul naţiilor, cărora ei le zic goimi.

 3. Yoav Gallante un jidan jegos.

 4. Hamas fost ‘invitata’ sa atace (IDF erau retrase, alarmele inactive la aruncarea in aer a gardului),motiv pentru exterminarea palestinienilor si alungarea din Gaza si acapararea zonei de coasta bogata in gaze naturale. Atac sub steag fals pregatit cu un an in urma.
  Operatiune similara 9/11, motiv pentru amerloci sa atace tarile arabe si sa le fure petrolul.
  Detaliat in : ‘Israel – Dezvăluirea unui mister’
  http://www.kla.tv/27367

  • Atâta de mult petrol au furat americanii ca acuma sunt autosuficienti pe petrol. Nu fii prost.

 5. cine sustine Hamas sustine terorismul,cine sustine razbunarea Israelului sustine genocidul,pierzatori in acest conflict nu sunt decat oameni simpli civilii, la care toata planeta se uita cu indiferenta

  • tu ai coarne de vita orice ai face

  • Reno, Hamasul este sustinut si controlat de satanistul Bibi Padunachi si desigur Deep State, iar GENOCIDUL jidanilor este sustinut de jiadnii paduchiosi ai aceluias Bibi Pdunachi, de Deep State, NATO, UE si ONU, adica de SCURSURI, adica de aceeasi IMPUTZITI SPRCATI !
   Toate drumurile duc la Cabala imputzita si paduchioasa !
   Se vede clar din discursul lui Alecsandri ca jidanii nu pot deveni oameni.

   • SCURSURI

 6. Cât de idiot poți fi sa fii de partea acestor criminali feroce, ji.danii care au regizat totul, sacrificând câțiva evrei, pentru a avea circumstanțe atenuante în genocidul și epurarea etnica pe care au pregatit-o. Poate dacă se rezolva problema în 1943, de care amintește acest criminal feroce, ji.danul gallant, nu se mai întâmplă acest genocid la adresa palestinienilor!

  • Poate ca ești dezaxat?

 7. Jidanii o cauta cu lumanrea si o vor gasi, pentru ca cei 170 de mii de soldati paduchiosi nu vor putea face fata celor 1,6 milioane de soldati arabi ai tarilor pe care le ameninta si le bombardeaza ,,din greseala” satanistii paduchiosi. Dar asa cum spunea seful Hesbolah, arabii asteapta ca Anunnachi sa fie prins impreuna cu satanistul Bibi Padunachi, si apoi vor vedea pe cine daca vor mai avea pe cine sa mai extermine.

  Discursul lui Vasile Alecsandri în ședința Senatului României din 10 octombrie 1879
  DISCURS ŢINUT ÎN ŞEDINŢA SENATULUI de la 10 Octomb. 1879 CU OCASIUNEA REVISUIREI ART. 7 AL CONSTITUŢIUNEI https://ioncoja.ro/vasile-alecsandri-discurs-in-senatul-romaniei-1879/?unapproved=366197&moderation-hash=47beb1bf4cc338dc4152c723159a46d7#comment-366197

  Domnilor Senatori, Astăzi România se presintă nouă cu istoria sa în mână pentru ca noi să înscriem pe paginele sale sau umilirea şi perderea neamului nostru, sau demnitatea şi salvarea lui.
  Situaţie tragică pentru Patria Română!… Aalianţa israelită, prin dorinţa-i nerăbdătore şi nechibsuită de a obţine grabnic drepturi civile şi politice pentru coreligionarii săi, cât şi art. 44 din tratat care ne impune nouă, într’un mod draconic, realisarea acelei dorinţe, ne-au deschis ochii asupra pericolului ce ne ameninţă…
  Eram adormiţi, acum treziţi!… Ce vedem azi pe scena acestei părţi de lume…? Vedem un popor blând, generos, ospitaliar, inteligent, iubitor de progres, apt a se asimila cu naţiile cele mai civilisate, tolerant în materie de religie; un popor care în timp de mai mulţi secoli de restrişte, de lupte crâncene a știut, prin o politică dibace şi prin vitejia lui, să’şi păstreze naţionalitatea şi să’şi scape moşia de poftele nesăţiose ale puternicilor săi vecini, un popor care, într’un număr mic de ani, a operat cu linişte în sînul țărei sale reforme sociale de acele care la alte naţii au pus sutimi de ani ca să se introducă prin torente de sânge; un popor care s’a afirmat în ochii lumei şi prin calităţile spiritului, şi prin calităţile inimei, şi prin desvoltarea intelectuală şi prin bărbăţia sufletului: poporul român! Stăpân pe o ţară frumosă, mănosă şi menită prin posiţia ei de a fi pridvorul templului civilisaţiei moderne… Acest popor a avut din vechime şi până în zilele noastre soarta cea mai stranie, cea mai periculosă pentru existenţa sa naţională, el a dat pept cu Turcul care’l ţinea în vasalitate de 400 de ani, şi-a recâştigat independinţa vitejește, atrăgându’şi laudele Europei, şi când sărmanul se credea scuturat de greutatea nenorocirilor, iată că se găsește față cu o nouă ameninţare, față cu năvălirea Israelită… Ce este această nouă năvălire? Ce sunt năvălitorii? Sunt adepţii celui mai orb fanatism religios; cei mai esclusivişti din toţi locuitorii pământului, cei mai neasimilabili cu celelalte popore ale lumei!… Patria lor e Talmudul ! Puterea lor e franmasoneria religiosă şi aurul !
  De unde vin aceşti năvălitori?… Ar crede cine-va că ei fug alungaţi de biciul persecuţiei, însă nu !…
  Ei vin în cea mai mare parte din Imperiul Austriei, unde Evreii se bucură de protecţia legilor, şi unde au căpătat chiar drepturi civile şi politice. Ei vin şi din Rusia care le-au acordat dreptul de a deveni proprietari.
  Fug dar de bine!… Pentru ce?… Aici e misterul care trebue să ne pue pe gânduri. Ce vreau ei la noi?…
  O posiţie socială mai avantagiosă ?… Nu, căci după plângerile lor, aici este ţara persecuţiunei…. Nu ! căci patria lor este Talmudul; în el cred, în el vieţuesc, în el mor…! Şi îi oprește de a se asimila cu celelalte popore şi de a se contopi în ele; îi mănţine ca o naţie străină între celelalte naţii, ca un Stat în Stat.
  Ei caută dar aicea nu o posiţie socială, nu o patrie, dar o proprietate lesne de dobândit, eftină de cumpărat; o proprietate pe care să o poată trece către ori-cine altul când acesta transacţie comercială ar conveni intereselor lor, ei vreu să înece pe un popor mic, şi, prin ajutorul capitalurilor ce posedă, să devie proprietari ai pământului acelui popor, iar din vechii stăpâni ai țării să facă nisce iloţi, precum sunt astăzi ţăranii din Galiţia şi din o parte a Bucovinei. Iată cum se esplică această modernă judaidă. Ţara e frumoasă, îmbelşugată; ea are oraşe mari, drumuri de fer, şosele, instituţii desvoltate; şi un popor cam neprevăzător, ca toate poporele de viţă latină … Ce’i mai uşor de cât a se substitui locuitorilor acestei ţări, şi de a face din ţara întreagă o proprietate Israelită ?… Blamul s’ar cuveni nouă, Românilor, dacă prin nepăsarea noastră am da înşine o mână de ajutor la îndeplinirea acestui plan…. Cine este noul Moisi care conduce poporul lui Israel către o nouă Palestina? O adunare de omeni puternici prin legăturile lor sociale în lumea politică, şi mai puternici prin aurul posedat de bancherii israeliţi… Alianţa israilită! Ne întrebăm ce vrea alianţa israilită la noi ? Ea vrea pentru scopuri ulteriore să ridice Evreii pe aceiaşi treptă cu Românii în România, şi au reuşit a interesa pe Europa civilisată la realisarea acestui plan dibaciu… Pe ce se întemeiază Alianţa israilită ca să reclame drepturi de cetăţeni în România? Care sunt serviciile făcute ţării de către comunitatea judaică ? Adus’au ea vre-odată ajutorul ei bănesc la nevoile Românilor, fără a căta în acel ajutor un profit usurar ? Unitu-s’au cu sufletul la durerile ţării? Impărtăşit’au bucuria ei în zilele de triumf ? Nu !…. Regret de a constata că Evreii din Moldova, afară de foarte puţine escepţii, s’au arătat vecinic nepăsători de soarta României, ba pot zice chiar ostili propăşirei noastre naţionale. Unirea principatelor a fost pentru ei un doliu !… Independinţa română o îngrijire, şi lupta Românilor pentru acea independenţă un motiv de a scumpi banii, de a crește camăta şi de a specula asupra miseriei obşteşti. De la 1842, când a început năvălirea evreească, s’au crescut camăta şi au produs ruină proprietăţii mari. Fondat-au la noi evreii institute de folos public ? Nu ! Singurul israilit care a încercat la noi o întreprindere zisă de folos public, este vestitul Dr. Strusberg, şi astă-zi cunoaștem cât folos personal a tras el din construirea drumului său de fer, unic în felul său pe fața pământului, şi tot odată câtă pagubă au suferit şi suferă încă ţara! Ea plătește scump încrederea ce a avut într’unul din cei mai celebri personagi din aristocraţia israilită.
  Încă o-dată dar, să ne întrebăm: prin ce manopere alianţa a reuşit a interesa Europa la soarta unui neam cu totul străin de neamul nostru, şi care nu se poate recomanda simpatiei europene prin nici un act meritoriu săvârşit la noi ? Toate acele manopere se reduc la una şi singură, însă cea mai eficace, la influenţa calomniei ! Tactica întrebuinţată a fost de a arăta Europei pe nenorociţii evrei ca pe niște interesante victime al inchiziţiei române pentru causă de religie, iar pe poporul român a’l zugrăvi cu culorile cele mai înfiorătore de netoleranţă, de fanatism, de barbarie, astfel ca să deștepte mila Europei pentru evrei şi indignarea ei contra Românilor…Orice calificări injuriose, scoase din vocabularul trivialităţei, ne-au fost aruncate cu sumeţie de unele jurnale din Viena, din Pesta şi chiar din Paris. Am fost trataţi de sălbatici, de barbari, chiar şi de laşi, în ajunul luptei noastre pentru independinţă. Toate faptele Românilor răstălmăcite, exagerate, au fost atribuite unui spirit de netoleranţă religiosă ce n’a esistat nici o-dată la noi. Un esemplu: un cârciumar jidov, dovedit de înşelător, de falsificator, era depărtat de pe moşia unde ‘şi esercita traficul ? Foile străine strigau: persecuţie religiosă ! Ori-ce măsură adminis-trativă luată de guvern pentru ordinea şi moralitatea publică: Persecuţie religioasă ! Ori-ce lege apărătore intereselor particularilor, votate de Corpurile Legislative: Persecuţie religiosă ! Tot funcţionarul, primar, comisar de poliţie, subprefect, prefect, procuror, judecător: agenţi ai persecuţiei religiose ! Chiar miniştrii au fost declaraţi de şefii unei armate biurocratice, organisată special nu atât pentru guvernarea ţărei cât pentru menirea de persecuţie religiosă. Dar mai mult!… Un evreu fanatic se introduce într’o biserică creştină, fură sculele sfinte şi le aruncă într’un loc spurcat. Pretutindenea, aiurea, chiar în ţările cele mai civilisate, acel profanator ar fi fost rupt în bucăţi de poporul indignat. La noi, furul sacrilegiu scapă teafăr, şi pentru că este dat sub judecată – persecuţie religiosă!… Probă de persecuţie religioasă ! Ţara e plină de sinagoge unde evreii se bucură de libertatea cultului lor… Evreii se bucură de libera circulare, de libera aşedare în lungul şi în latul ţărei. Ei fac comerciu fără împedicare, chiar comerciuri ilicite! Au întruniri publice fără control, fondează gazete în care usează de libertatea presei până la licenţă, mânuind cu impunitate arma batjocorei în contra Românilor şi a Parlamentelor noastre…Veţi vedea până unde a mers lipsa de lealitate, îndrăsnela calomniei şi ura israelită în contra noastră. Ascultaţi: «În România situaţia israeliţilor, foarte numeroşi, este încă grozavă! De doui ani ei sunt jertfa celei mai crude persecuţii… Mai în fiecare an Europa este uimită la povestirea răscoalelor, uciderilor, prăzilor şi isgonirilor en masse, de care evreii sunt victime». Auziţi, D-lor senatori? Răscoale, ucideri, prăzi!… «La aceste violenţe s’a adăogat en masse persecuţia legală cu un şir de legi ce esclud pe jidani de la toate întrebuinţările, de la toate carierele liberale, de la toate funcţiunile publice, şi de la numerosele ramuri comerciale, împiedecând până şi eserciţiul cultului religios, şi cătând prin toate mijloacele putinciose a’i reduce la miserie şi a’i degrada». Aţi auzit? Noi împedecăm eserciţiul cultului religios, şi cu toate aceste ţara e plină de sinagoge!.. Noi îi reducem la miserie, şi cu toate acestea comerciul întreg şi industria, şi avutul monetar sunt în mânele lor! Noi îi degradăm, când se degradă ei însuşi prin fanatismul lor, şi prin degradatorele lor năravuri. Cum găsiţi veracitatea acusărilor, şi ce nume se cuvine procedeului israelit ?
  Evreii, afară de un prea mic număr, nu ţin la naţionalizarea română, nu ţin la drepturi politice; ei ţin numai la drepturi civile, adică la dreptul de a cumpăra pământuri, rămânând tot sub sujeţiunea streină. Ei ţin la ştergerea art. 7 din Constituţiune, pentru ca o dată puşi pe aceiaşi linie cu ceialţi străini din ţară, să profite de dreptul de a deveni proprietari de imobile rurale, şi să ajungă astfel la scopul lor de a deveni stăpânii acestei ţări… Acest adevăr este că nu noi, Românii, suntem persecutorii, ci noi suntem persecutaţi; nu noi comitem crima persecuţiei religioase în contra evreilor, ci evreii comit crima unei persecuţii complexe în contra noastră, persecuţie şi religiosă, şi economică, şi naţională. Am neglijat de a desfăşura în ochii Europei tabloul îngrozitor al năvălirei sistematice şi demoralisatoare a evreilor, unii isgoniţi din Austria şi din Rusia, pentru purtările lor nelegale, şi cei mai mulţi trămişi la noi din ordinul Alianţei israelite. Am neglijat de a publica în foile europene durerosul şi înspăimântătorul martirolog a nenorociţilor Români otrăviţi de evrei prin beuturi falsificate. Spirtul, apa de foc, vărsat de Americani în gura sălbaticilor, a contribuit a distruge mai mult poporaţia indigenă de cât armele de foc. Rachiul otrăvit vîndut de evrei prin satele noastre are aceiaşi ţintă şi produce acelaşi efect. Acesta este adevărul adevărat!… Esplice Europa învăţată acest fenomen unic şi straniu în istoria omenirei: Cum persecutatul se bucură de toate libertăţile religiose şi comerciale, cum poate el circula şi a se aşeza unde’i place! Cum poate clădi burguri şi ridica sinagoge, şi fonda jurnale, şi avea întruniri publice fără nici o împedicare, fără nici un control din partea guvernului !…
  Fac apel la Europa luminată, fac apel chiar la acei israeliţi cărora simţul de echitate şi de lealitate nu le este străin, să declare din care parte este persecuţie !…

  • articolul e mai scurt decat postarea ta de cacanar

   • Paduchiosule, degeaba te turezi si minti ca orice jidam spurcat ce esti, pentru ca discursul are 18 pagini A4 si a trebuit sa fac o minima selectie.
    Pentru cei care vor sa citeasca tot discursul, care este foarte bine argumentat, sa intre pe blogul domnului Ion Coja si sa-l citeasca in intregime.
    Oricate minciuni ati spune si oricate laturi ati deborda din mintea voastra jidaneasca, tot in Siberia veti ajunge sa fiti deratizati RETARDATILOR !

    • Toto tu esti si laturi si „RETARDATILOR” fara treaba pe lume, decat aceea de postac compulsiv copy-paste.

 8. Atata vremea cat Israel este OCUPANTUL PALESTINEI iar HAMAS – o ARAMTA DE ELIBERARE, Hamas poate face ORICE actiune pentru a-si atinge scopul si nu va fi acuzata de nimeni pentru crime de razboi. Israel, in schimb, DA. Algeria, Belgia si alte state au luat atitudine si sa speram ca vom vedea cat de curand plangerile la Curtea penala Internationala atat pentru Israel, cat si pentru Netanyahu.

  • Ce este Palestina? A existat vreo țară cu acest nume? Ciuhapii de acolo sunt cumva diferiți de aia de prin Iordania Irak?

   • Cel putin astfel ii identifica israelienii.
    Filistia a fost populată de Peleset (grecii vechi), Phulistieìm (dupa romani) sau Filisteni, despre care se crede că a fost un popor indo-european care s-a stabilit în Canaan în jurul anului 1200 î.Hr.
    Filistia = Palestina (Phalisteim) = Fasia Gaza de azi.
    Gaza a filistinilor e mult mai veche decat Ierusalimul.
    Dupa alte interpretari, „numele biblic pelištīm (ebraică (la plural): פְלִשְׁתִּים; egipteană peleset), atribuit acestei populații, este un nomen gentilicum. Din această denumire au derivat în greaca veche παλαιστινη și în latină palaestina. Numele latin s-a impus în epoca romană asupra întregii zone, devenind regionimul Palestina”.
    Deasemea, „Filistenii, duşmanii de moarte ai evreilor în Vechiul Testament, se dovedesc a fi un popor misterios, pe care arheologii abia acum încearcă să-l descopere cu adevărat. Personaje principale în povestea cu David şi Goliath, aceştia, se pare, au origini europene.”

    • Bun deci sunt amalekitii care trebuie exterminați, după cum zice vechiul testament?
     Respectăm biblia sau nu?

     • Vechiul Testament e plin de nebunii si rataciri.

   • Poporul palestinian (ash-sha‘b al-Filasṭīnī, in araba), cunoscut și sub numele de palestinieni sau „arabi palestinieni” (al-‘arabi il-filastini), este un grup etno-național alcătuit din descendenții actuali ai popoarelor care au locuit în Palestina de-a lungul secolelor, inclusiv evrei și samariteni, și care astăzi sunt în mare parte arabi din punct de vedere cultural și lingvistic.
    „Palestinians are an indigenous people who either live in, or originate from, historical Palestine… Although the Muslims guaranteed security and allowed religious freedom to all inhabitants of the region, the majority converted to Islam and adopted Arab culture.” (dupa Bassam Abu-Libdeh, Peter D. Turnpenny, and Ahmed Teebi, „Genetic Disease in Palestine and Palestinians”; si
    Alan Dowty, „Israel/Palestine”, London, UK: 2008)
    https://books.google.ro/books?id=RrcoTW_vKDUC&pg=PA221&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

   • Despre palestinieni se stiu putine pentru ca jidanii nu au interes sa se afle adevarul, dar din surse istorice bine informate se stie ca acolo au migrat multi gali, si Iisus din Galileia era gal blond cu ochi albastri.
    Chiar si de pe netul controlat de jidani aflam ca galii erau un popor celtic din neamul tracilor, care locuiau in Galia, o fosta regiunea a Europei de Vest ce includea nordul Italiei moderne, Franța, Belgia, Elveția occidentală și părți ale Olandei și ale Germaniei pe partea vestică a fluviului Rin. În antichitate, galii de pe acest teritoriu precum și în alte părți ale Europei, vorbeau limba galică. Unii dintre ei s-au stabilit in Frigia și Cappadocia în Anatolia centrală, o regiune care de atunci înainte s-a numit Galatia.
    Asadar, palestinienii nu sunt arabi si desigur nici paduchiosi talmudici, lucru care se vede si in aceste imagini de pe internet. https://www.youtube.com/shorts/jxsejC_884c https://www.youtube.com/shorts/jxsejC_884c?feature=share
    Prin urmare, trebuie sa fim crestini si sa-i ajutam pe adevaratii palestinienii cu stramosi gali din randul carora a aparut Mantuitorul Iisus Cristos.

    ,,Palestina, altfel decât o știați. Pentru multă lume, Palestina înseamnă oameni excesiv de religioși, cu ținute specifice, cu femei imbrăcate peste poate. Puțini sunt însă cei care știu că prin anii ’30 -’40 ai secolului trecut, spațiul disputat acum de Palestina și Israel arăta cu totul altfel. Locul era plin de oameni care se îmbrăcau și se purtau după moda occidentală, după cum se vede dintr-un filmuleț postat pe internet. „Să fie SUA? Să fie Europa de Est? Să fie Europa centrală“, se întreabă realizatorii imaginilor. Și tot ei răspund: „Niciuna dintre acestea. Este Palestina. Primul proiectul sionist al Israelului care devenise realitate. Acest loc era ca o grădină înfloritoare. Iar restul e istorie“.

    • Galii erau celţi albi, boule, care nu seamănă deloc cu palestinienii. Eşti un idiot rumegător ca un rahat în drum.
     Iisus nu „era gal blond cu ochi albastri” decat in mintea cretinilor ca tine, absolut inculti, iar Galileea nu are nici o legatura cu galii (celţii), care au migrat spre nord, in Britania.

 9. Speri mata dar speri degeaba.Daca matale iti pui speranta in asazisul TPI ,cel care a inchis ochii la toate crimele savarsite de americani in vreo 25 de tari ale lumii iseamna ca ori esti… ori esti…

 10. Daca nu ai fi un idiot vaccinat ti-ai pune niste intrebari elementare.Unde era armata israeliana cand aia rupeau gardurile,ce faceau militarii israelieni cand aia omorau peste tot?Nu cumva au fost invitati sa faca aceste crime ca parte a unui proiect de nivelare a Gazei pentru o viitoare extindere a poporului ales?Daca esti prost si nu gandesti mai departe de trotineta care te transporta taci din gura.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998