CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Ministrul Rafila, pus la zid: Interese ascunse in afacerea pastilelor de iod

2 comentarii / 1824 vizualizări / 12 aprilie 2022

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, este suspectat că a pus la cale un tun comercial cu celebra afacere a pastilelor de iod destinate populației, acuzația venind din partea deputatului USR Nicu Fălcoi, membru al Comisiei SIE, într-o declarație politică intitulată sugestiv „Incompetenţă, ticăloşie sau interese ascunse? Odiseea PSD-istă a pastilelor cu iod”.

”Cuprins de o ciudată frenezie şi de o grabă aparent inexplicabilă – cel puţin la prima vedere -, ministrul PSD-ist al sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a grăbit săptămâna trecută să pună carul înaintea boilor şi a ieşit public să anunţe că va începe distribuirea pastilelor cu iod către populaţie prin cabinetele medicilor de familie(…)

Poate c-ar fi fost bine, zic şi eu, să nu pună carul înaintea boilor şi, imediat după ce a bătut palma cu directorul general al Antibiotice Iaşi, pentru cele aproximativ 30 de milioane de tablete, să iasă şi să-i pună pe medicii de familie în faţa faptului împlinit, înainte să fi purtat o discuţie cu reprezentanţii acestora din organizaţiile profesionale.
Poate aşa ar fi trebuit, zic şi eu. Numai că realitatea ne-a dovedit că nu s-a întâmplat nimic din toate acestea.
Şi toate dintr-o grabă pe care numai dacă o priveşti de la distanţă ai putea zice că n-o înţelegi prea bine. Fiindcă dacă o priveşti cu atenţie, un pic mai de aproape, lucrurile capătă parcă-parcă un înţeles. Unul curat-murdar! O lucrătură specific PSD-istă, dle Rafila!” mai spune deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. „toate dintr-o grabă pe care numai dacă o priveşti de la distanţă ai putea zice că n-o înţelegi prea bine. ”

    Să fi avut vreun rol impredictibilitatea prostovanilor sovietici, care ar fi putut declanșa bucurii înaintea demarării discuțiilor cu reprezentanții medicilor de familie?

    Probabil când vom asista la extinderea expansiunii operațiunii speciale sovietice, USR va depune o moțiune de cenzură privind efectele microcentralelor asupra păduchilor de viezure?

  2. -cate pastile cu iod poate trece Rafila granitza
    ascunse in preputz?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998