CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Ministrul ungar de Externe: ”Sancţiunile energetice cauzează mai multă durere Europei decât Rusiei”

3 comentarii / 1703 vizualizări / 24 august 2022

”Guvernul Estoniei va iniţia un nou pachet de sancţiuni, iar în această privinţă, eu am punctat imediat faptul că Ungaria nu este dispusă nici măcar să negocieze cu privire la noi sancţiuni energetice”, anunță Péter Szijjártó, ministrul ungar de externe, pe pagina sa de Facebook, conform Hirado.hu.

“În prezent este imposibil din punct de vedere fizic ca aprovizionarea cu petrol şi gaze naturale a Ungariei să fie asigurată fără surse de energie ruseşti, astfel că noi nu vom fi de acord ca poporul maghiar să plătească preţul războiului”, a spus Péter Szijjártó.
”Sancţiunile energetice cauzează mai multă durere Europei, decât Rusiei, astfel că înăsprirea acestora este complet lipsită de logică” mai spune ministrul ungar. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Sanctiunile impotriva Rusiei sunt facute pentru a demola Europa si Germania, nu Rusia.

  Altfel rubla nu era la cote mai inalte decat inainte de 24 februarie.
  Tot ce inseamna gaze, petrol, grau, carne s-au scumpit enorm, iar asta exporta Rusia ==> Rusia se imbogateste din sanctiuni. Europa se ingroapa.

  • Valoarea rublei este stabilită în funcție de prețul cerut de Pulin pe resurse. Rubla nu mai este convertibilă, Rusia este de facto în incapacitate de plată, economia sovietică e futută în gură.

   Olanda, Germania și Ungaria sunt cele mai afectate state de renunțarea la resursele sovietice. Ungaria nu e dipusă, dar poate alege să sugă pula. Ghinion!

 2. Estonia este o tara aservita total lui Soros si SUA. In Ungaria domneste vocea ratiunii si grija reala pentru popor. La noi, politica pupatului in fund si servilismului clasei politice, in detrimentul propriului popor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998