CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mircea Basescu a pierdut

0 comentarii / 1678 vizualizări / 12 mai 2013

Saptamana trecuta puterea judecatoreasca a dat un verdict in procesul pe care Mircea Basescu, fratele presedintelui demis politic, mi l-a intentat. Instanta a stabilit ca Mircea Basesu a pierdut. Si, implicit, ca eu, fiind reprezentat de maestrul Baroului, George Papu, am castigat.

Dar despre ce este vorba? Despre implicarea familiei prezidentiale in traficul si chiar contrabanda cu armament. Prin incalcarea flagranta a normelor internationale. Armament livrat in zonele lumii supuse embargoului ONU.

Dupa campania de dezvaluiri pe care am facut-o, le reamintesc cititorilor ca Parlamentul Romaniei a decis crearea unei comisii speciale de ancheta asupra acestui caz. In momentul in care PSD a rupt alianta cu PDL si s-a modificat componenta politica a comisiei de ancheta, in Parlamentul Romaniei cazul s-a inchis si s-a constatat ca nu exista suficiente probe pentru un verdict.

Conflictul s-a mutat atunci in Justitie. Fratele presedintelui, Mircea Basescu, mi-a facut o plangere penala care, cu toata subordonarea sefilor parchetelor fata de Traian Basescu, a primit, dupa mai multe luni de zile in care eu am fost cercetat si habar nu am avut ca am fost cercetat – pentru ca nimeni nu mi-a adus acest lucru la cunostinta – verdictul de neincepere a urmaririi penale. Dupa acest NUP, Mircea Basescu s-a plans instantelor civile, deschizand astfel un proces impotriva mea. Pe care tocmai l-a pierdut.

Intre timp, pe rol au mai aparut doua actiuni. Dupa ce eu l-am dat in judecata pe Traian Basescu, pentru informatia calomnioasa ca l-as fi santajat, pe care si-a permis sa o difuzeze, intr-o incercare disperata de a se apara, Traian Basescu m-a acuzat, la randul lui, intr-un proces civil ca l-as fi calomniat in legatura cu tema traficului de arme.

Acum sunt foarte curios cum se vor sfarsi procesele mele cu Basescu. Ca l-as fi santajat nu exista nicio proba si stie si el, ca de altfel si instanta de judecata, acest lucru. Dar cum ramane cu traficul de arme? Daca Mircea Basescu a pierdut in aceeasi speta, in raport cu aceeasi persoana, cum ar putea ca instantele sa dea alt verdict pentru Traian Basescu?

Mai jos postez dovada ca am castigat procesul impotriva lui Mircea Basescu.

Solutia in dosarul cu nr. 28861/300/2012 aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 2 este:

„Respinge cererea ca neintemeiata. Ia act ca paratul nu solicita cheltuieli de judecata in acest dosar. Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica astazi, 07.05.2013”. (Sorin Rosca Stanescu)

Sursa: CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998