CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mircea Băsescu merge la pușcărie

2 comentarii / 1959 vizualizări / 16 iunie 2016

Mircea Băsescu a fost condamnat, azi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, decizia Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa l-au condamnat pe Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României Traian Băsescu, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care acesta a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel.

Decizia este definitivă, conform Mediafax, astfel că Mircea Băsescu trebuie să se predea de îndată pentru încarcerare.

Judecătorii au menţinut, în acelaşi dosar, decizia Tribunalului Constanţa în cazul lui Marian Căpăţână şi l-au condamnat pe acesta la trei ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la trafic de influenţă.

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 265.000 de euro de la Marian Căpăţână, dar şi ridicarea sechestrului instituit pe bunurile lui Mircea Băsescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Idei de afaceri: justitia pe bani! Adica stai 4 luni la Poarta Alba, dar ramai cu mormanul! Buahahahaha! Justitia in Romania? O vorba de dansii inventata!

  2. AVEM INCREDERE IN JUSTITIA ROMANA!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998