CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mircea Geoana, atac neasteptat la Iohannis: ”Nu digitalizarea e solutia magica”

14 comentarii / 3942 vizualizări / 16 aprilie 2021

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, îl lovește neașteptat pe președintele Klaus Iohannis criticîndu-l exact unde-l doare mai tare, la noua sa jucărie preferată și anume digitalizarea României – ca soluție pentru transformarea țării – pe care acesta o trîmbițează de vreun an pe toate potecile. Mai mult, Geoană îi trasează noua agendă președintelui privind proiectul de țară, aproape din poziția de viitor candidat prezidențial.

”Unii încearcă să prezinte digitalizarea Statului (necesară și urgență) drept soluția magică pentru această transformare. Regândirea profundă a rolului Statului și investiția în oamenii care populează instituțiile sale reprezintă adevărata prioritate natională(s.n.) scrie Geoană într-un material pe siteul Digi 24.

”Mai ales în țări ca România, cu importante decalaje de dezvoltare și de capacitate administrativă, nevoia clădirii unui Stat Strateg – dinamic, planificator, reinventat, însănătoșit, decăpușat, eficace, transparent, antreprenorial și mai respectuos față de cetățean reprezintă o prioritate absolută, inclusiv pentru mediul economic si echilibrul necesar în societate. Recâștigarea încrederii cetățenilor noștri în instituțiile publice face parte din reziliența noastră ca societate, într-o lume în care fracturile și vulnerabilitățile sunt plătite scump(…) A sosit clipa să avem și noi curajul de a apuca pe un drum nou, dificil, controversat, însă indispensabil pentru un destin mai bun” le transmite liderul NATO actualilor guvernanți, cu președintele în frunte.

Să amintim că de cca.5 ani de zile, dar mai ales în ultimul an, tema digitalizării a devenit marota principală a lui Iohannis, văzută ca soluție anticorupție, educațională, de dezvoltare economică șamd. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

  1. Bre, Geoana are dreptate. Da’ ne-am lamurit cum construia el Statul Strateg cu vizite la SOV.

    • Voiculescu a mai furat sarea și poșta? Posibil să ai dreptate, a ras cu lingurița la Tg. Ocna, dar Camelia Bogdan e în cărți pentru Ministerul Sănătății pentru că în fond Securitatea a șantajat câțiva prostovani și defilează cu ei.

      Românul e cel mai inteligent de pe planetă, e furat de peste 3 decenii de Mucureț Pișărescu, care-i tot acolo, dar nu-l uită pe SOV. :)))))))))))))))))))))))

  2. Mare pacat ca nimeni – de pe la DNA si societatea civila – nu-l asculta pe Vanghelie, cand vine vorba de Geoana…
    Sper, din tot sufletul, sa fie dat in gat!… ca altfel riscam sa-l vedem, once again, topaind cu “Mihaela, dragostea mea” pe o scena, la o prezidentiala… si atunci vom plange dupa KWI si TB.
    Vanghelie il poate devoala pe Geoana, prezentandu-l in toata splendoarea lui!… ca d’aia se agita unele “institutii” sa-i protejeze imaginea (iar, pe fraier – aka “Marean”, sa-l bage cat mai repede la puscarie).
    Asa ca, Marinica… da-l mai repede pe teava, ca alta solutie si salvare n-ai!

    • SIIJ nu se mai desființează. Pericolul reale se află în curtea DNA.

      Contextul economic pune în pericol și toate rapandulele Securității cu pensii speciale de mii de euro.

      Alegerile prezidențiale din 2009 au fost fraudate de SRI-ul lui Maior și Coldea, deci l-ați făcut pe prostul de Geoană pentru bețivul securist Petrov, care v-a făcut pe voi.

  3. Nu mai avem nicio speranta…daca Geoana si-l ia pe Iohanis sa reformeze impreuna statul, sa „investeasca in oameni”…dupa chipul si asemanarea lor, doua creierase intepenite in pofta de huzur si leafa de la stat cat mai mare…si multa putere, nu ca ar sti cum s-o intrebuinteze…Astia-s chiar definitia contradictiei in termeni – Romania educata, reforma institutiilor, investitia in oameni…toate astea, pentru a functiona trebuie incepute prin maturarea slugoilor cu staif din viata publica, altfel, ramanem intepeniti in acelasi proiect cretin, in care un aterizat (pe interese mari) intr-o functie publica de sef, isi construieste o piramida a mediocritatii, toti mai prosti si mai mizerabili moral, sa se asigure ca ramane el motzul cacatului…

  4. -geoana are dreptate!
    (numai niste material digital cu fie-sa mai lipseste!)

  5. Geoana presedinte!

    Eu, prietenii si prietenele mele n-am crezut niciodata in Viorica Dragnila si nu l-am lins niciodata zi de zi pe Darius cu care eram in unanimitate de opinie ca doi profesionisti fara egal care suntem in aceasta tara ingrata.
    In schimb, am crezut intotdeauna in marele barbat de stat, maresalul sub acoperiere Mircea Vantu Geoana, alintat de cei mai senili cu porecla nu tocmai exacta de „Prostanac”, de la Marcel Prost, autorul romanului In cautarea titlului pierdut.

    • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

      Să punctăm, totuși, că SRI a fraudat alegerile din 2009 pentru realegerea bețivului securist Petrov pe care l-ai pupat în cur până în decembrie 2014.

      Și să nu uităm că mai important decât vizita lui Geoană la SOV, Bețiv Băescu afirma în săptămâna alegerilor că România ieșise din criză, în decembrie 2009, cu doar 4 luni înainte de măsurile de austeritate pe care tot prostovanul securist le-a anunțat cu… sete. :)))))))))))))))))))))))))

      Doamne, ce SECURIST PROSTOVAN EȘTI!!!! :)))))))))))))))))))))))))

  6. Toate „proiectele” lui klaun sunt vorbe in vant de prostiit prostii.

  7. @ Probabil că Geoană încearcă să îi transmită lui Iohannis că asimilarea noilor tehnologii, ce intră în competiție cu tehnologii mai vechi, de către indivizi, ar putea provoca și daune, efecte nocive, celor ce au asimilat tehnologii anterioare , indivizi ce nu ar avea aceeași capacitate de asimilare cu cei din generațiile mai tinere, de asimilare a noilor tehnologii , ?

  8. & Dacă vaccinarea are și vreo „corespondență” cu implementarea digitalizării și a tehnologiilor 5 G, ?

  9. @ Deci, fiind o discuție și despre asimilarea noilor tehnologii de către populația matură și vârstnică ,persoane ce au un „fond informațional din vechile tehnologii „, și asimilarea noilor tehnologii de către populația tânără, populație ce are o capacitate mai crescută de asimilare a noilor tehnologii, având mai puțină informație despre vechile tehnologii, ?

  10. @ Dacă ați observat că și „revoluțiile” industriale, tehnologice, ar fi produs și victime, în perioadele istorice când au avu fost „revoluții” industriale și tehnologice, ?

  11. @ Probabil că se poate discuta și despre o chestiune referitoare la volumul de informație actual ,existent , și îndeosebi informația nouă ,recentă, având ca destinatari, utilizatori, o populație în scădere și în îmbătrânire, ?
    Mircea Geoană folosea în exprimări și cuvinte ca, ,,redundant”, ,,redundanță”, ,,redundanța informație”, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998