CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mircea Geoană îi bagă ștăngi lui Iohannis: Mandatul șefului NATO ar putea fi prelungit din nou

5 comentarii / 2952 vizualizări / 5 ianuarie 2023

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, afirmă că mandatul actualului secretar general Jens Stoltenberg ar putea fi prelungit din nou, după expirarea la termenul din octombrie și după prelungirea similară de anul trecut.

”Nu știm dacă se închide (mandatul) sau nu, sau cînd vine altcineva. Venirea viitorului secretar general depinde dacă dacă celui actual i se mai propune prelungirea mandatului” a spus Geoană la emisiunea lui Marius Tucă de la Gîndul, adăugînd un element interesant, anume că nr.1 și nr.2 în NATO nu pot pleca de la post concomitent, pentru că trebuie asigurată o anume continuitate a conducerii pînă la formarea viitoarei echipe:
”Nu putem să plecăm în același timp, pentru că există o obligație morală și politică față de organizație să asigurăm o anumită continuitate către viitoare echipă. Viitorul secretar general va avea toată libertatea să-și aleagă echipa” a mai spus Geoană. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Vă dați seama care-i șpaga pentru funcția de Secretar General pe care trebuie s-o dea unul ca Werner care-i zero barat la comunicare?

  2. Vă dați seama care-i șpaga pentru funcția de Secretar General pe care trebuie s-o dea unul ca Werner care-i zero barat la comunicare?

  3. banda lu moebius:
    -se intoarce preputzu proaspat taiat pe dos!
    (ca un ciorap cu gaura)

  4. & Dacă scade natalitatea în vremuri de confruntări, război și crește incidența bolilor vasculare în perioade de confruntări, război , consum emoțiomal ridicat, mai mult sânge ajungând în, cap , inimă, musculatura de confruntare și mai puțin în penis, ?

  5. & Deci, dacă menținerea unei stări de ,,psihoză de confruntare”, de război, contribuie la îngreunarea perpetuării speciei, fapt probabil mai vizibil la rasa albă, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998